All Fun and Games

(2023)

Jocuri de groază

Poster All Fun and Games Postere All Fun and Games

Sinopsis All Fun and Games

All Fun and Games trl 2 SUB

Un grup de adolescenți din Salem descoperă un cuțit blestemat care dezlănțuie un demon care îi obligă să joace versiuni macabre și mortale ale unor jocuri din copilărie în care nu pot exista învingători, ci doar supraviețuitori.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.4

Caseta tehnică

Produs de

AGBO, Anton

Distribuitorul international

Vertical Entertainment

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Box office All Fun and Games

Weekend premieră (18.09.2023)
  • Loc 6
  • Spectatori 17.532
  • Încasări (RON) 211.176,00
Total
  • Spectatori 21.933
  • Încasări (RON) 309.167,00
  • Încasări (USD) 66.098,72

Părerea criticului

IoanaTisler pe 27 Septembrie 2023 16:22
“Jocuri de groază" (2023)
Genul horror a suferit de-a lungul timpului multe transformări. Uneori, am fost martorii unor capodopere, iar alteori am asistat la eșecuri remarcabile. În acest peisaj complex, filmul „Jocuri de groază” din 2023, ne oferă o perspectivă nouă și înfricoșătoare asupra jocurilor din copilărie.
Scenariul este semnat de Ari Costa, Eren Celeboglu și JJ Braider, trei minți creative care au ales să colaboreze pentru a da viață unei povești unice. Ari Costa și Eren Celeboglu și-au asumat un risc considerabil optând pentru rolul de regizori, pe lângă cel de scenariști, mai ales că acest film marchează debutul lor regizoral. Ei se confruntă cu o dublă responsabilitate: să scrie o poveste captivantă și să o transpună vizual astfel încât să impresioneze audiența.
Această decizie poate fi și un avantaj, deoarece ei cunosc cel mai bine subtextul… citeşte

1 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
R_Afc pe 22 Septembrie 2023 17:52
Jocuri fără rost
Atmosferă de bazar turcesc, unde personajele sunt enervante, se ceartă și se înjură fără motiv. Totul este banal, mediocru și grosier. O pierdere de timp cum rar am mai văzut.

Fun and Games fără distracție și fără jocuri. Filmul este un exemplu de scenariu cu o idee care ar putea fi captivantă pe alocuri, dar care nici măcăr nu decolează, ci scoate fum direct de pe pistă. Orice urmă potențial a scenariului este făcută pulbere și nu ne rămîne decît să stăm cu ochii pe ceas așteptînd sfărșitul torturii.

De-a v-ați ascunselea și spînzurătoarea sunt două jocuri care ți-ar pemite să-ți declanșezi rotițele creativității într-un film de groază, dar scenariștii au o abordare insipidă care se rezumă doar la violență gratuită. Un nou dovleac stricat al sezonlui halouinistic.

0 7

Spune-ţi părerea despre All Fun and Games

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells