Emisiunea Cinemagia

de Cinemagia în 23 Ian 2024

Cinemagia.ro, cel mai popular site din România dedicat filmului, lansează pe YouTube propria emisiune de cinema. Într-o atmosferă caldă, Gojira ne invită dincolo de cortină, în culisele realizării unor filme, scoțând la iveală informații și povești în exclusivitate.


Conspirație, mister sau adevăr cu Oreste, Alex Coteț și Bogdan Movileanu | Episodul 5

Conspirație, mister sau adevăr? „Conspirații în filme” este subiectul dezbătut în cel mai nou episod CineMagia, iar invitații sunt Oreste, scenaristul Alex Coteț (cunoscut pentru fimele „Teambuilding” sau „Miami Bici”) și Bogdan Movileanu de la Centrul Național al Cinematografiei. În episodul de astăzi veți găsi recomandări de filme conspiraționiste, o dezbatere privind conspirațiile din filmele românești dar și internaționale.


Selly, Alex Velea și Costi Max, influencerii filmului românesc | Episodul 4

„Influenceri in filmul românesc” este subiectul celui de-al patrulea episod CineMagia, iar invitații sunt Selly (Andrei Șelaru), Alex Velea și Costi Max - trei nume de influenceri (și nu numai) care se leagă de importante producții din filmul românesc precum „Romina, VTM” sau „Tigru”.


Echipa „Cadoul de Crăciun”, dezvăluiri din culisele scurtmetrajului de Oscar | Episodul 3

Ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, iar Cinemagia este cu gândul la cele mai bune filme cu aceeastă temă, pentru a vi le recomanda. "Cadoul de Crăciun", de Bogdan Mureșanu, ne vine imediat în minte. Aduce nostalgie, așa cum sărbătoarea în sine a Crăciunului o face. Și a fost remarcat chiar de Academia Americană de Film, calificându-se acum trei ani pe lista scurtă de 10 scurtmetraje avute în vedere pentru o nominalizare la Oscar.


Șerban Pavlu, Micutzu și Adrian Nicolae, despre umorul în filmul românesc | Episodul 2

„Umorul in filmul românesc ” este subiectul celui de-al doilea episod CineMagia, iar invitații sunt Micutzu (Cosmin Nedelcu), Adrian Nicolae și Șerban Pavlu - trei nume de care se leagă de importante producții din filmul românesc dar și de unele dintre cele mai de succes show-uri de stand-up


BRomania și Codin Maticiuc, despre banii din filmul românesc | Episodul 1

„Banii în filmul românesc” este subiectul primului episod, iar BRomania (Matei Dima) și Codin Maticiuc - nume de care se leagă cele mai multe și mai mari succese de casă din filmul autohton recent - sunt invitații. BRomania dezvăluie cu câți bani a venit de acasă pentru a face filme precum Miami Bici (2020) ori Teambuilding (2022), care au făcut istorie la box-office, iar Codin Maticiuc explică pe înțelesul tuturor dedesubturile banilor din industria de film, în calitate de finanțator și co-producător.

 

Alte știri din cinema

Oppenheimer, favorit la Oscar, redifuzat în martie în toate cinematografele Happy Cinema

Prețuri speciale la bilete!

Madame Web: girl power

Dakota Johnson revine în atenţie cu un rol ce i-ar putea domina cariera

AXN România lansează două seriale în această primăvară: FBI și The Rookie Feds

Serialele FBI și The Rookie Feds vor fi difuzate începând cu 4 și 7 martie, pe AXN

Martin Scorsese la Berlinale: încununarea a șapte decenii de filme

Legendarul cineast american a fost onorat de prestigiosul festival internațional de film de la Berlin cu cel mai important premiu

jinglebells