- -
sub 5 voturi

Biografie

Necesito s-a născut în Filipine, în Manila și a crescut în orașul Valenzuela, o suburbie a zonei metropolitane Manila care la acea vreme era parte din provincia Bulacan.

După ce a terminat liceul la Academina St Jude în Valenzuela, cartierul Malinta, ea a fost pasionata de creatie literara pentru komiks-uri in una dintre cele mai importante limbi vorbite in Filipine - tagalog și pentru romanele de dragoste. Când industria komiks-urilor a inceput sa decada,...

mai mult
A contribuit la această pagină: Vegetarian Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - producător executiv

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 30 August 2012 17:24
Necesito sa născut în Filipine , în Manila și a crescut în orașul Valenzuela , o suburbie a zonei metropolitane Manila , care la acea vreme era parte din provincia Bulacan . După ce a terminat liceul la Academina St Jude în Valenzuela , cartierul Malinta , ea a fost pasionata de creatie literara in una dintre cele mai importante limbi vorbite in Filipine - tagalog și de romane de dragoste . Când industria literara a inceput sa decada , ea a trecut la actorie pentru teatru , sub instruirea profesorilor Cecile Guidote-Alvarez și Angie Ferro . Activitatea ei teatrală i-a pavat drumul pentru reclame de televiziune și filme independente .
1 0
CANTALUP pe 30 august 2012 22:45
Niciodata nu vom gresi cand vom iubi . E mai bine sa iubesti si sa pierzi , decat sa nu iubesti deloc .

Spune-ţi părerea despre Marife Necesito

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells