8.3 / 10
12 voturi

Monden

S-a căsătorit cu Patty Duke în anul 1972
Vezi toate »
Nume real: John Allen Astin · Locul naşterii: Baltimore, Maryland, USA · Data naşterii: 30.03.1930 · Ocupaţie: Actor, regizor, scenarist, producator · Constituţie: subţire · Înălţime: 180 cm · Culoarea părului: grizonat · Zodia: Berbec · Etnie/rasă: albă · Țara: SUA

Biografie

John Allen Astin este un actor american care a apărut în numeroase filme și emisiuni de televiziune, fiind cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Gomez Addams in The Addams Family si The Riddler in Batman.

Astin si-a început cariera ca actor de teatru pe Broadway ca o dublură în Major Barbara, și, de asemenea, a făcut voice-over pentru reclame. Prima sa mare lovitura a fost în filmul West Side Story în 1961, fiind remarcat de actorul Tony Randall care ii...

mai mult
A contribuit la această pagină: Cravan Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 19 Mai 2014 20:26
Un actor plin de vitalitate, ce pare ca se distreaza serios cand isi face rolurile; pune mult suflet.
0 0
Cravan pe 17 Iunie 2013 13:50
Un actor foarte bun si amuzant eu l-am remarcat in filme ca Evil Roy Slade Get to Know Your Rabbit insa il tin cel mai bine minte in rolurile sale ca Gomez Addams in The Addams Family si The Riddler in The Batman.
0 0
alex_il_fenomeno pe 11 Septembrie 2012 12:21
ultima oara l-am urmarit in Evil Roy Slade , avand un rol atat de profund si de neasteptat . sper sa il mai urmaresc si in alte filme , preferabil de orice gen .
0 0

Spune-ţi părerea despre John Astin

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells