Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 08 May 2004, 18:49   #1
televizor
Novice

televizor

Damen tango

cinefililor,

sa mergeti sa vedeti "damen tango" si daca mai aveti chef, poate vorbim. ha ?
televizor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 May 2004, 21:46   #2
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Hehe, tu cine esti, Mihai Tanase? Vazut filmu', trebuia sa botezi shi tu subectu' dupa film. Inainte sa postez un comentariu la pelicula, vreau sa va intreb pe toti forumistii chiar daca nu ati vazut filmul, cit de relvant este titlul filmului pt. voi? Asa vom afla cam ce virsta are fiecare.
Passion. No one wants to finance the film of a passionless individual. What most people want is to ride your passion. They want to feel that they're part of something magnificent and exciting. And if you're not passionate - fake it. - R. Avary
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 May 2004, 12:51   #3
capitain
Guru

capitain

tangoul lesbienelor...

ce legatura are totusi varsta forumistilor cu capacitatea lor de a intelelge o porcarie de titlu? dintr-un film plin de intentii bune, insa lipsit de reusite?!?
capitain is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 10 May 2004, 20:48   #4
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Da, ai dreptate. Chestia e ca desi incearca sa atraga tinerii (cu Vama Veche, Andries, scene erotice, actori tineri s.a.), dupa ce am interogat majoritatea cunostintelor in legatura cu asta, am ajuns la concluzia ca tinerii pina in 20-25 de ani nu au habar de ce inseamna de fapt expresia din titlu. E o chestie cunoscuta doar de cei cu virsta peste 30 de ani, dintre care nu cred ca se duc foarte multi la film. Este doar un sondaj de opinie, nu dau cu piatra in cultura generala a nimanui, pt. ca eu recunosc prima ca nu aveam habar despre ce era vorba. Pina cind m-am lamurit... E o stare de fapt... oarecum paradoxala.

Erai si tu printre cei din sala la premiera, sau l-ai vazut cu alta ocazie?
Passion. No one wants to finance the film of a passionless individual. What most people want is to ride your passion. They want to feel that they're part of something magnificent and exciting. And if you're not passionate - fake it. - R. Avary
Old 11 May 2004, 09:40   #5
Eddie
Junior

Eddie

luminatzi-ma...

...care e, pana la urma, semnificatia titlului? Tango-ul damelor... ceva de genul "la tine cine canta in casa, cocosul sau gaina"? De unde provine expresia?
Alice, please...
Eddie is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 May 2004, 19:45   #6
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

OK, daca tot am aflat si eu de la cei mai mari de ani decit mine, hai sa impart cu voi "bucuria cunoasterii" ( :w00t: ). Pe vremea balurilor de societate exista expresia "damen vals/tango" sau ce alt dans era el acolo, si cind se anuntza acest moment al serii cu expresia respectiva, era rindul sau privilegiul doamnelor sa invite pe cine doreau la dans.

Numai ca, mi se pare mie, sau in filmul asta doamnele cam danseaza intre ele? :?

Haideti, cine l-a mai vazut? Spuneti ceva, sa nu vorbesc singura...
Old 12 May 2004, 12:59   #7
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

E un film penal. Scadem din el 21 g (accident care leaga si dezleaga, ca patu', care face si desface), scadem din el Nathalie (cele doua fete care, chipurile, se iubeste si se uraste) si raminem cu un film prost, facut in 24 de zile, subtire ca o foaie de ceapa.

PS: eu nu stiu ce inseamna "scene erotice" pentru tine dar, pentru mine, e nevoie de mai mult de o tita si doua mormaieli scoase de niste actori de parca maninca pufuleti intr-o sala de cinema, si le e frica sa nu-i auda si altii.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2004, 13:20   #8
televizor
Novice

televizor

fluture,
eu vorbeam despre film. nu titlul era problema. iar daca ai problema cu varstele oamenilor, intreaba-i direct ?
si cine-i mihai tanase ?
Old 12 May 2004, 13:34   #9
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

operatorul, fiul regizorului.
Old 12 May 2004, 13:59   #10
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Era o gluma, mai... Tu ce ne spui despre "Damen Tango"? Ce-am zis eu e un paradox de care sufera filmu'. Ce zice Ambra e adevarat, da' am auzit ceva foshnete shi murmur la secventza aia cu multe picaturi de apa... Gurile rele spun ca "mizanscena" a facut-o Mishu Calin.
Old 12 May 2004, 14:16   #11
Serghei
Guru

Serghei

Originally Posted by Alice_Fluture:
Gurile rele spun ca "mizanscena" a facut-o Mishu Calin.

eu am auzit ca Mihaela Radulescu s-a ocupat de scena.
Serghei is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 12 May 2004, 14:21   #12
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Eu ma refeream la mizanscena acelei secvente... De domnisoara Radulescu nu stiu nimic. Hai, zi birfa...
Old 13 May 2004, 08:02   #13
televizor
Novice

televizor

trece viata

eu am lansat subiectul si regret. era doar un raspuns la titlul "incotro cinematografia romaneasca"? ne pierdem timpul si credeti-ma, e scurt.
ati vazut "Solino a lui Fatih Akin ?
Old 13 May 2004, 09:47   #14
capitain
Guru

capitain

Originally Posted by Alice_Fluture:
Erai si tu printre cei din sala la premiera, sau l-ai vazut cu alta ocazie?

ihi!
si am ras [de] tot filmul, nu pt ca era comedie...jenant! imi pare sincer rau de dinu tanase, care e un tip fain, insa se pare ca nu stia ce vrea...daca nu are nici macar racord la animalele din cadru (apar si dispar pisicile fara nici o noima), nu mai vorbim de catelul care se linge la... :oops: toata secventa din gradina, iar despre penibilul secenelor de sex, sau a tuturor momentelor in care apare andreea bibiri si joaca cu... :oops: . decorurile, costumele suck big time! iar imaginea...question: e normal pentru un operator debutant sa piarda sharful cand ti-e [lumea] filmul mai drag? iar sunetul... in unele monmente vocea are aspecte diferite de la un cadru la altul, iar faptul ca nu si-au dat seama ca rezonanta incaperilor nu facea parte din film, pt ca era prea adevarata si suna foarte urat, chiar e de condamnat. muzica.........muzica!
Old 13 May 2004, 13:09   #15
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Re: trece viata

Originally Posted by televizor:
eu am lansat subiectul si regret. era doar un raspuns la titlul "incotro cinematografia romaneasca"? ne pierdem timpul si credeti-ma, e scurt.
ati vazut "Solino a lui Fatih Akin ?

da
Old 13 May 2004, 15:26   #16
televizor
Novice

televizor

SOLINO

Si ? De ce se discuta aici doar despre caderi ? Acest Akin e un magician. Pe mine m-a emotionat profund. As vrea sa vad ultimul film. Cum se numeste, stiti ?
Old 18 May 2004, 11:42   #17
capitain
Guru

capitain

si totusi cine pune piciorul in prag si zice: "romanul tre' sa faca filmu' prost!"
Old 21 May 2004, 23:39   #18
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am vazut si eu azi filmul...
mi-a placut ca nu am vazut absolut nici o trimitere la revolutie sau la comunism sau la caini vagabonzi sau cersetori. ideea mi s-a parurt chiar buna...cel putin stim ca exista o speranta la scenarii.... si nici actorii n-au jucat chiar rau...
sunetul mi s-a parut si mie insa sub orice critica...eu nu pricep de ce nu se poate face nimic la capitolul asta...
m-a deranjat un pic si mutarea din timpurile trecut-prezent de la inceput...ba era inainte cu 9 ani, ba era dupa 9 ani...mi s-a parut un pic obositoare si gratuita trecerea de la inceput...
mi s-a parut un pic neverosimil personajul Alexandra...ok, era nebuna dar parca trece mult prea repede de la o stare la alta..parca nici ea nu crede in nebunia ei...
am observat si eu ca pisicile isi schimba regulat culoarea blanii iar cainele ramane pe undeva pe afara...
Old 22 May 2004, 09:02   #19
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by ricutza:
m-a deranjat un pic si mutarea din timpurile trecut-prezent de la inceput...ba era inainte cu 9 ani, ba era dupa 9 ani...mi s-a parut un pic obositoare si gratuita trecerea de la inceput...
mi s-a parut un pic neverosimil personajul Alexandra...ok, era nebuna dar parca trece mult prea repede de la o stare la alta..parca nici ea nu crede in nebunia ei...

Clar! Lucrurile astea mi-au sarit si mie in ochi.
Old 25 May 2004, 09:34   #20
capitain
Guru

capitain

Originally Posted by Ambra Blu:
Originally Posted by ricutza:

Clar! Lucrurile astea mi-au sarit si mie in ochi.

oare echipei care a lucrat la film i s-au parut normale lucrurile astea? adica sa se vada mana regizorului, a operatorului, a sunetistului in tot filmul?
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules