Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 19 Oct 2010, 18:16   #81
rrs85
Cinemagia's Wine Lover

rrs85

Send a message via Yahoo to rrs85
Si revin cu o intrebare, te-ar interesa o provocare de genul? Vreau sa imi creez propria-mi eticheta, dar cum sunt cel mai prost "desenator" din lume, as avea nevoie de ajutor...
De furi pândind la coturi de drumeag
Să-i hăcuie, să-i jefuie de pungă, să-i spintece, în inimi să-i împungă.
La beregăţi să-i sângere puţin; în beciuri de Ghehenă să ajungă,
Crâşmarii care toarnă apă-n vin !
rrs85 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Oct 2010, 22:58   #82
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

rrs, am ajuns si eu la pozele tale... hmmm... interesante, indeed... imi place foarte mult contrastul dintre simplitate si detalii... pentru ca sunt si detalii pe acolo... destule, zic eu...
oricum, au un mesaj puternic, asta e clar ca buna-ziua... pentru ca am impresia ca nu exprima doar sexualitate ci au ceva in plus, ceva ascuns... iar misterul in arta ne omoara dar ne si face sa o iubim.
spre exemplu:

prima poza:

in afara actului sexual in sine, are loc o imbinare a personajelor. cei doi nu fac doar o simpla "partida" (scuzati vulgaritatea). pentru ei, acest act inseamna o uniune... o uniune la nivelul oaselor (care sunt cel mai tare "material" aflat in trupul uman). sau poate, de asemenea, sa reprezinte preludiul, romantismul, etc.
(ok, inainte sa merg mai departe, vreau sa va aduc la cunostinta ca nu am facut cursuri de pictura, istoria artei, etc. deci, prin urmare, habar nu am sa interpretez un tablou. zic doar ce vad, si daca vad aberatii, please, stop me! )

a doua poza:

lucrurile se intrepatrund, pozitia ramane, insa apare al treilea element... rezultatul iubirii si al uniunii dintre cei doi

si a treia (dar nu ultima, speram):

in opinia mea, reprezinta decaderea, umilinta, moartea (aici ma refer la culorile inchise, la pozitia barbatului) dar si dorinta de revenire la origini (pozitia capului in uterul femeii)

le vad pe toate trei ca o poveste... nasterea, viata, moartea. de sigur, in cazul nostru, intai e viata, apoi nasterea, apoi moartea. (si aici apare vesnica intrebare: ce a aparut prima data? oul sau gaina? in cazul nostru, gaina) primele doua sunt pline de viata, pe cand ultima pare statica si moarta.

all in all... sunt foarte interesante... daca as sta sa ma uit mai mult la ele as gasi si mai multe interpretari ceea ce e bine. cu cat e mai abstract, cu atat e mai interesant. cu cat e mai "ciudat", cu atat e mai placut. (desigur, de cei care apreciaza arta).
so, verry good, indeed. my congrats rrs...

cat despre eticheta, aceasta ar fi interesant sa contina elemente care sa transmita ce vrei tu sa spui, insa sa nu dea mura in gura... sa fie ceva de genul wooow, dar oare ce a vrut sa spuna...? iar dupa cinci minute sa sa zica lumea: da ma, asta era! evrika, am descoperit America!!!

Last edited by dragonfly_drk : 19 Oct 2010 at 23:03.
dragonfly_drk is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Oct 2010, 23:41   #83
Rapture
Guru

Rapture

Send a message via Yahoo to Rapture
Bravo, libe, eu nu le-as fi interpretat astfel. Uite aici dovada ca sunt interpretabile.
Acuma, desigur, interpretarile difera de la o persoana la alta, niciodata nu vei gasi un numar foarte mare de oameni care sa prinda metafora pe care ai vrut sa o transpui. Mi s-a intamplat sa transpun metafora cugetului (zborul mintii spre mari inaltimi) si a singuratatii si sa fie interpretata drept una a confruntarii curajoase.
Rapture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Oct 2010, 21:08   #84
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

cateodata asta trebuie sa fie si ideea... sa se chinuie putin lumea. sa vrea sa discute cu autorul, sa vada ce a vrut sa spuna.
bine, in cazul lui rrs e vorba de o eticheta pentru vinuri. deci e clar ca aici trebuie respectate cu totul alte reguli... mai intai trebuie sa se gandeasca foarte bine ce vrea sa spuna, ce vrea sa transmita si apoi sa transpuna mesajul printr-un desen... nu e foarte complicat, dar depinde ce vrea si stimabilul (sper ca nu e stimabila ca mi-am dat cu firma in cap... )
Old 22 Oct 2010, 08:20   #85
danonino
Guru

danonino

Originally Posted by dragonfly_drk:
a doua poza:

lucrurile se intrepatrund, pozitia ramane, insa apare al treilea element... rezultatul iubirii si al uniunii dintre cei doi

Ceee aberatiee!
Sexul nu are nevoie de iubire. De ce toata lumea presupune ca un copil e facut din iubire? La dracu'! De cele mai multe ori nu e asa. Hai sa facem un copil, pentru ca a facut si Maricica de la 3. Ma-sa fetei i-a bagat in cap sistematic "Trebuie sa faci un copil". Din lipsa de prezervativ mai apare copilul, coorporat cu decizia fetei de a nu face avort. Sau femeia pur si simplu vrea sa tina barbatul langa ea, folosindu-se de copil in acest scop.

Last edited by danonino : 22 Oct 2010 at 08:33.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Oct 2010, 08:33   #86
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Da, progeniturile concepute din violuri, one-night-stand-uri, gang-bang-uri si prestatii profesionale neutre, prin päturile sociale unde de planning familial, profilaxie si avorturi nu s-a auzit, stiu cel mai bine.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Oct 2010, 23:49   #87
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

Originally Posted by danonino:
a doua poza:

Ceee aberatiee!
Sexul nu are nevoie de iubire. De ce toata lumea presupune ca un copil e facut din iubire? La dracu'! De cele mai multe ori nu e asa. Hai sa facem un copil, pentru ca a facut si Maricica de la 3. Ma-sa fetei i-a bagat in cap sistematic "Trebuie sa faci un copil". Din lipsa de prezervativ mai apare copilul, coorporat cu decizia fetei de a nu face avort. Sau femeia pur si simplu vrea sa tina barbatul langa ea, folosindu-se de copil in acest scop.

Danonino, iar ai cazut in buda? pe bune... ai fost cuminte pana acuma. ce aberatie e aia, domnule?
deci, sa iti explic cum sta faza in 2010:
in 2010, daca o fata ramane insarcinata, nu are sprijin, nu are bani si nu l-a facut din dragoste ci doar pentru ca nu a avut bani sa isi cumpere prezervativ sau pur si simplu i-a fost lene, iti spun garantat ca face avort.
in 2010 nu o sa vezi barbat care sa nu aiba grija. o femeie pe care o lasa insarcinata va fi o pacoste
in 2010, chiar daca sunt specimene care nu au auzit de planning, fetele care raman insarcinate si se hotarasc sa pastreze copilul au grija de el (sau nu. mai sunt si exceptii)
insa, te rog frumos sa te interesezi inainte: cate avorturi se fac pe luna si cati copii sunt abandonati si vei vedea unde vreau sa bat. so, intradevar mai sunt si copii cazut din punga de un leu al barzei. asta e.
INSA:
ce e cel mai important e ca eu acolo am facut o analiza a unor picturi, nene. so... era logic sa spun ce am vazut. si daca mie mi s-a parut ca futaiul lor e din dragoste, nu vad unde e problema. te rog si pe tine si pe ceilalti: cititi de doua ori o chestie inainte sa comentati.
multumesc pentru intelegere si imi cer scuze anticipat pentru limbaj.
o seara buna la toti!!!
Old 23 Oct 2010, 11:19   #88
Rapture
Guru

Rapture

Hehe, am fost ieri la vernisaj si am stat la un pahar de vorba cu marii artisti despre...gradinarit .
Old 23 Oct 2010, 14:06   #89
danonino
Guru

danonino

Danonino, iar ai cazut in buda? pe bune... ai fost cuminte pana acuma. ce aberatie e aia, domnule?
deci, sa iti explic cum sta faza in 2010:
in 2010, daca o fata ramane insarcinata, nu are sprijin, nu are bani si nu l-a facut din dragoste ci doar pentru ca nu a avut bani sa isi cumpere prezervativ sau pur si simplu i-a fost lene, iti spun garantat ca face avort.
in 2010 nu o sa vezi barbat care sa nu aiba grija. o femeie pe care o lasa insarcinata va fi o pacoste
in 2010, chiar daca sunt specimene care nu au auzit de planning, fetele care raman insarcinate si se hotarasc sa pastreze copilul au grija de el (sau nu. mai sunt si exceptii)
insa, te rog frumos sa te interesezi inainte: cate avorturi se fac pe luna si cati copii sunt abandonati si vei vedea unde vreau sa bat. so, intradevar mai sunt si copii cazut din punga de un leu al barzei. asta e.
INSA:
ce e cel mai important e ca eu acolo am facut o analiza a unor picturi, nene. so... era logic sa spun ce am vazut. si daca mie mi s-a parut ca futaiul lor e din dragoste, nu vad unde e problema. te rog si pe tine si pe ceilalti: cititi de doua ori o chestie inainte sa comentati.
multumesc pentru intelegere si imi cer scuze anticipat pentru limbaj.
o seara buna la toti!!!

Ar trebui sa imi para rau pentru ca se fac avorturi? Ca sunt copii abandonati? Ar trebui sa imi para rau de aceste "biete" femei, si de situatia lor?

La dracu'. Le-am pus eu sa se f**a fara prezervativ?
Ea e de vina, ea si papagalul ala cu care si-a tras-o. Nu ai prezervativ, mai abtine-te si tu.
danonino is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Oct 2010, 14:28   #90
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

bai, dano... da ce, am zis eu ca nu sunt de vina alea care se coco fara? sa fie sanatoase (chiar daca exista momente in care... nah... mai sunt si exceptii dar nu le voi formula aici. ar fi prea mult de povestit si am fi foarte off-topic)
repet: am spus ca era vb de dragoste in pictura, pentru ca asta am vazut eu. nu am vazut viol, nu am vazut interes, am vazut dragoste. fiecare vede ce vrea. tu poti sa iti imaginezi ca aia doi o fac salbatic. e treaba ta si e viziunea ta.
sper ca acum ai inteles de ce nu era potrivit primul tau comment.
Old 23 Oct 2010, 14:33   #91
rrs85
Cinemagia's Wine Lover

rrs85

Copii... deviati de la subiect...
Old 31 Oct 2010, 21:19   #92
Rapture
Guru

Rapture

Dupa ce timp de o luna l-am desenat saptamanal pe Moise, m-am decis sa iau o foaie, un creion, un penson si cateva pastile (acuarele).

Uite asta mi-a iesit azi desenand cu o viteza mare. Ehe, plansa la minut, dac-o pot numi asa. Trebuia sa mai diversific, nu?
Old 31 Oct 2010, 21:28   #93
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Era mai interesant daca-l faceai fara moustache.
Oricum, fain.
Mi se pare mie sau da sa planga? Desi e incruntat... Parca s-ar cai...

Last edited by omudindulap : 31 Oct 2010 at 21:31.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2010, 21:43   #94
Rapture
Guru

Rapture

Parca mustata-i da personalitate (pacat ca a fost atacata de blitz, si-a cam pierdut din farmec).
Mie nu mi se pare ca e pe cale de a plange .
le: ba da, e din cauza liniei de deasupra sprancenei drepte, am sa-i mai sterg din valoare :-D.
Old 31 Oct 2010, 21:49   #95
omudindulap
Long Distance Dreamer

omudindulap

Stiu, dar ar fi fost interesant sa-l vedem si fara, sa-l depersonalizezi cumva. Era o idee.
omudindulap is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Oct 2010, 21:51   #96
Rapture
Guru

Rapture

Hmm, poate data viitoare. Oricum vroiam sa mai fac una cu el si cu Churchill, tot asa, rapid.
Old 13 Nov 2010, 19:12   #97
Rapture
Guru

Rapture

Munca de atelier:

Recunoasteti personajul?

Al meu e cel din stanga, celalalt e al unui drag coleg. Deci da, ieri, noi 2 am facut acest personaj pentru prima oara, dupa natura (ce-i drept, cu cate o retusare din partea marelui Ovidiu).

Last edited by Rapture : 13 Nov 2010 at 19:19.
Old 24 Nov 2010, 08:14   #98
Rapture
Guru

Rapture

Un Chien Andalou
Old 24 Nov 2010, 09:15   #99
dragonfly_drk
Guru

dragonfly_drk

hmmm... interesant...
Old 24 Nov 2010, 10:26   #100
rrs85
Cinemagia's Wine Lover

rrs85

Originally Posted by Rapture:
avea ceva-n ochi?
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules