Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 04 Oct 2004, 18:12   #61
ogto
Gandhi's Big Gun

ogto

He might be a clone... BUT HE'S A DAMN GOOD ONE!

In alte cuvinte:I concur with elilenus.
Old 04 Oct 2004, 18:39   #62
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
Originally Posted by elilenus:
Originally Posted by emanuel:
Originally Posted by elilenus:
Vai de capu' meu, nu aveti ce face decat sa va impungeti ca niste adolescenti aruncandu-va replici zice-se inteligente si usturatoare. Sunteti niste pusti fara minte. Mai bine ati vorbi despre filme, daca mai puteti. Ma refer la Emanuel si Gaandalf.

Ai 8 mesaje pe forum! Clona cui esti?
De unde ne cunosti tu asa de bine?

Ce se-ntampla, maestre, te trage de urechi un nimeni de pe forum... cu doar opt mesaje...cata neobrazare din partea mea...cu doar opt mesaje. Las-o balta, domnu' "moderator" (a se citi ghilimelele) si vezi-ti de treaba ta. By the way, nu cred ca stii prea bine care este de fapt treaba ta pe forum de te ataci mereu atat de dornic sa arati de ce esti in stare: "moderator=persoanã care modereazã, pondereazã, frâneazã, potoleºte, conduce o dezbatere, de obicei, publicã, o masã rotundã, o emisiune cu mai mulþi participanþi".
Get it?

Ai putea sa canti la o alta masa?
Old 05 Oct 2004, 17:26   #63
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Am sters ultimele mesaje care chiar nu mai aveau legatura cu Orient Express.
Va rog reveniti la subiect.
Ogto, BeNnY sunteti cum v-am mai spus la un pas de suspendarea de 7 zile. Aveti grija va rog ce scrieti.
Gaandalf, te rog ai grija si tu ce si cum scri.
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Oct 2004, 22:24   #64
alina-cj
Novice

alina-cj

Send a message via Yahoo to alina-cj
Orient Expres e un film extraordinar

Dragii mei,
am citit tot ce s-a scris pe acest forum despre ultimul film al lui Sergiu Nicolaescu si am preferat sa deschid un subiect nou dedicat intr-un fel persoanelor carora le-a placut acest film. Trebuie sa va spun ca pe mine m-a impresionat in mod deosebit acest film si, fara sa jignesc pe nimeni, eu cred ca cei carora nu le-a placut filmul s-ar putea sa nu il fi inteles prea bine. Eu m-am reasit in totalitate in acest film... Nici nu am cuvinte! Extraordinar. Marturisesc ca la inceput si mie mi s-a parut putin ciudat aptul ca actori de mare renume ai scenei romanesti pareau a juca "execrabil", catre final am inteles! Totul era in mintea lui Iordache, fidelul servitor, era si normal ca personajele pe care el le memoreaza sa fie artificiale cumva. Printul Andrei murise cu ceva ani in urma, totul era doar in mintea servitorului care rememora vremurile trecute. O abordare mai greu de "prins", destul de subtila as spune, insa incredibil de impresionanta. Mi-am retrait viata la acest film!!!

M-as bucura sa impart aceste pareri cu voi, cei care ati azut filmul si v-a placut.
alina-cj is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Oct 2004, 22:27   #65
K's
Guru

K's

Re: Orient Expres e un film extraordinar

Originally Posted by alina-cj:
Mi-am retrait viata la acest film!!!
Integral?
Mi-e mila (de viata pe care ai avut-o).
Old 05 Oct 2004, 22:55   #66
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Mi-am retrait viata la acest film!!!

Ti-ai trait viata cu tristetea data la maxim, then. Printu' Moruzi? Nicolaescu? Baiatul de la Politehnica, apreciat de Pauker? Creatorul frescelo9r istorice? Si, in filmul asta, al unei povesti monologate (at its worst!) corita din petece? Cum poti sa intri intr-o padure calare in careninge si, iesind, afara sa fie soare?
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Oct 2004, 23:06   #67
Jay
The Space Cowboy

Jay

persoanelor carora le-a placut acest film.
M-as bucura sa impart aceste pareri cu voi, cei care ati azut filmul si v-a placut.

Exista astfel de persoane? Eu as zice sa te mai duci o data la film ca poate ai nimerit la altu', din greseala or whatever...
Old 05 Oct 2004, 23:42   #68
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
mai mai mai... hai dragii mei, chiar asa?... dece distruge-ti de la inceput o viata noua pe cinemagia... un mesaj, si voi deja o demotivati intr-un hal tare urat... subiectul asta are tema 'Orient express este un film extraordinar'... nu este zis daca bun sau rau, dar nici chiar asa sa-i sariti in cap direct... 8) ...

draga nouvenita pe cinemagia... forumul asta este plin de devoratori (printre care ma numar si eu ) , care la prima greseala iti sar in gat. si sa spui asa ceva pe cinemagia, ca sergiulica's masterpiece orient express este un film bun, este o MARE greseala... asa ca incearca sa-ti faci mai intai un nume, si apoi sa te arunci aici la batalie... bine, opinia ta, dar ti-ai facut deja o imagine tare proasta... vezi tu, primele doua care au post-at si care au fost un pic mai rapide decat mine, au fost K's si ambra blu, doua fete care se cred 'elita' cinemagiei... si ele mananca tot ce le iese in care si face greseli de ortografie... ....

dar tu fa mai departe si nu te lasa demotivata... scrie-ti opinia, este dreptul tau, si poate (sansa este... ummmmmm... 1:1000000) ca o sa gasesti pe cineva care-ti imparte opinia... mult succes.
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 05 Oct 2004, 23:47   #69
K's
Guru

K's

Originally Posted by Nae:
au fost K's si ambra blu, doua fete care se cred 'elita' cinemagiei... si ele mananca tot ce le iese in care si face greseli de ortografie...
Esti un frustrat daca iei forumu' pe post de realitate.
Old 05 Oct 2004, 23:51   #70
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Originally Posted by K's:
au fost K's si ambra blu, doua fete care se cred 'elita' cinemagiei... si ele mananca tot ce le iese in care si face greseli de ortografie...

hai, zi-mi tu ca nu este asa... primul lucru' pe care il comentati in rest este greseala gramaticala din randul 3, 4 si 6, si apoi restul... bine, nu tot timpul, dar in general atunci cand iesiti din TIFF... si ce-mi place, atunci sunte-ti tot inpreuna... oricum, am mai avut discutia asta... n-o loati personal, va rog... si eu in 'realitate' sunt frumos, destept, dragut si incredibil de charmant... 8)
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Oct 2004, 00:03   #71
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

n-o loati personal, va rog...
Cum, cum? [/i][/b]
Old 06 Oct 2004, 10:56   #72
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by K's:
Shtii kre-i faza? Intru pe forum sa ma relaxez sa zic ce mi-a placut shi ce nu, shi mai apar catziva kre ma iau cu "se scrie asha" ... shi rectificari inutile. Cum am mai zis ... intru la relaxare nu sa invatz gramatica. Cred k am repetat chestia asta de nenumarate ori. Deja ma doare capul. Asha cum m-a durut capul shi dupa cele 15 minute in kre m-am chinuit sa accept Express-ul lui Sergiu.
Saraca fata a fost macelarita. Pana la urma fikre se uita la ce vrea shi ii place sau nu-i place. Cum se face k nimeni nu poate accepta asta. Ok nu v-a placut dar asta nu inseamna k cel kre chiar a gustat filmul acela este un "nimeni".
Old 06 Oct 2004, 10:59   #73
Jay
The Space Cowboy

Jay

Sti de ce este macelarita? Pentru ca, dupa cum spune ea, a citit si a rasfoit forumul. A vazut ca noi vorbim despre subiectul asta pe anumite topicuri, dar ce face ea. Deschide unul nou, ca doar ce dracul, "eu" nu pot?
Old 06 Oct 2004, 11:10   #74
Gaandalf
The White Rider

Gaandalf

Originally Posted by Jay:
Sti de ce este macelarita? Pentru ca, dupa cum spune ea, a citit si a rasfoit forumul. A vazut ca noi vorbim despre subiectul asta pe anumite topicuri, dar ce face ea. Deschide unul nou, ca doar ce dracul, "eu" nu pot?
You have a point! Putea f. frumos sa se duca la Acum pe Ecrane shi akolo parerile erau impartzite asha ea s-a aruncat la risk.Asta e!
Old 06 Oct 2004, 12:43   #75
herbert
Guru

herbert

eu cred ca alina-cj a urcat deja in express si se indeparteaza, se tot indeparteaza. ne mai spune ceva, striga, dar n-o aude nimeni. ramanem cu ce am inteles la inceput - e sensibila.
Old 06 Oct 2004, 12:47   #76
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by Mala Portugal:
n-o loati personal, va rog...
Cum, cum? [/i][/b]

premiu pentru Mala! ca intotdeauna, face o lectura cu toate simturile la panda
Old 06 Oct 2004, 14:04   #77
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Deh, era atat de frapant, incat trebuia sa fii tare nesimtit sa...asa.
Old 06 Oct 2004, 17:21   #78
alina-cj
Novice

alina-cj

Revin...

Dragii mei,
iata ca nu m-am lasat doborata de "asalturile" voastre si am revenit... Nicidecum din incapatanarea de a ma contrazice cu cineva, nu, mai degraba din dorinta si speranta ca va aparea totusi cineva caruia i-a placut filmul. Asa cum am spus-o si in primul mesaj nu am venit aici pentru a va convinge pe voi ca acest film este bun. Mie mi-a placut si, da, m-am regasit in acest film. Nu am o varsta foarte inaintata ca si printzul Andrei, dar pot spune ca tot ce am trait pana acum a fost intocmai. Mi-am petrecut viata pe drumuri, am savurat aceste drumuri, m-am bucurat de asteptarile pe care le aveam fata de destinatie si de fiecare data cand am ajuns acolo vroiam sa plec in alta parte. Pe drum... Nu, nu sunt inca in tren, nici nu imi doresc asta, dar pot spune ca mi-am construit viata pe vise... ca si el. Asta e realitatea, asta sunt eu. In fine, nici acesta nu era motivul pentru care am scris aici.
Ce mi s-a parut putin frapant a fost mai degraba faptul ca toata lumea din sala radea la acest film... stiu ca daca nu ati trecut prin asta se poate sa vi se para greu de inteles, dar sa stiti ca exista persoane care sunt asa. Poate ma insel, dar din aceasta atitudine a lor eu m-am gandit ca poate nu au inteles. In fine... revenind la Sergiu Nicolaescu nu pot spune nici macar ca sunt un fan al filmelor lui anterioare, nu. Lasand deoparte tot ce s-a spus despre modul lui de a "lua bani de la buget" pentru filmele sale, despre faptul ca el se afla mereu in centrul tuturor scenelor, monoloagelor, etc (lucruri cu care nu pot spune ca nu sunt de acord), as vrea sa spun totusi ca este un mare regizor. Am auzit persoane care spuneau, referindu-se la Orient Expres, ca actorii jucau extrem de prost, ca aveau replicile rigid de bine stabilite, prea "ca la carte". V-ati gandit ca asa trebuia sa fie? Avand in vedere ca totul se petrecea in mintea lui Iordache (fara a insulta inteligenta nimanui, sper ca v-ati dat seama de asta?). Adica printul a murit in 1919, la 3 ani dupa Isabel! El nu a apucat sa imbatraneasca, el nu a existat. Ana se indragostise de o fantoma, de o poveste.
Va pup pe toti si ma bucur totusi ca v-a interesat subiectul.
Old 06 Oct 2004, 18:32   #79
lynx
Guest

lynx

Cineva spunea despre filmul asta ca-i ”un lung videoclip”. Personal, nu l-am vazut, dar stiu oameni care au fost si care ”nu-l recomanda”. Cica, poate, in extremis, ar mai merita ”imaginile si muzica”. Ma tot intreb: sa dau bani pe bilet sau nu?
lynx is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 06 Oct 2004, 18:41   #80
alina-cj
Novice

alina-cj

Apropo, stiti cumva daca exista pe undeva soundtrack-ul de la acest film?
Multumesc!
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules