![]() |
"Orient Express"
Ce stiti de filmul asta ? Ati vazut imagini, reclame ceva ?
Distributia contine multe nume mari Gheorghe Dinica, Sergiu Nicolaescu, Maia Morgenstern, dar si pe Dan Bittman care nu stiu daca e ceva de capul lui ca actor. Mi se pare oricum ca momentul lansarii a fost prost ales avand de concurat cu Riddick si noua productie Disney, Home on the Range. |
Nu stiu ce e cu filmul asta, decat ca e ultima sfortare a lui Sergiu Nicolaescu, dar check this out: http://www.cinemagia.ro/movie.php?mo...1&wnd=_default. 60 de voturi!!! Serge tre' sa aiba ceva admiratori... ;)
|
sunt si eu curioasa cum va fi acest film...deocamdata cred ca pot spune ca este printre primele filme romanesti din ultima perioada, despre care s-a auzit cu mult timp inainte de premiera...pentru promovarea filmului a avut un rol important si melodia celor de la Holograf: "Fara ea", numai ca ma intreb daca aceasta nu a fost lansata mult prea devreme in comparatie cu momentul lansarii filmului...
|
Nu prea stim sa ne promovam filmele . Si ne mai miram de ce nu avem incasari. Mai sunt mai putin de 2 saptamani pana la premiera si nu stie nimeni nimic de el.
Nu am vazut clipul la "Fara Ea" , dar daca contine scene din film a aparut intr-adevar mult prea devreme. La fel si cu "Milionari de Weekend" care apare saptamana asta. Am citit cate ceva de acest proiect cu mult timp in urma, dar in ultima vreme nimic. Nici reclame, nici postere prin oras. Plus ca-l mai lanseaza si odata cu Arthur care cel putin la Mall a fost intes promovat sau Garfield |
Apropo de "Milionari de Weekend" ... Nu a fost prea frumos din partea voastra sa povestiti tot filmu in revista (inclusiv sfarsitul). Acum ca stiu cum se termina nu cred ca mai mai deranjez sa-l vad la cinema
|
Originally Posted by Scorpion:
Ai dreptate... a fost o regretabila eroare, acela a fost singurul text primit de la distribuitor... Ne cerem scuze. |
Originally Posted by Scorpion:
in acest caz presupun ca e bine ca inca nu am vazut revista... :P nu-mi vine sa cred ca in sfarsit apare si Milionari de Weekend...cred ca se vorbea de filmul asta si in perioada in care am venit eu prima data la cinemagia! exista chiar si un topic despre filmul asta, ingropat undeva pe aici! |
Originally Posted by ricutza:
|
nici chiar de patru ani...eu as zice ca doar de vreo 2....
|
Eu as zice sa vorbim despre milionari la Star - Mihai Bendeac... :D
|
Da, vad ca s-au rasgandit in ultimu moment si l-au amanat pt luna viitoare pe "Milionari de weekend". Sper totusi sa fie ceva de capul lui
|
Daca l-au amanat (iar...), numai veste buna nu poate fi! :hmm:
|
vazut 45 de minute.
mai mult nu am putut suporta dialoguri penibile interpretate ca citirea unei carti de bucate in suedeza nici un actor pare a nu fi vorbit limba romana de mai mult de 2 ani cat despre nicolaescu/bitman ca personaje "princiare" nu am putut decat da simt o repulsie scarbita "printe" este rostit oridecate ori cineva se adreseaza personajului rpincipal, cam de 2 ori pe minut costume si decori ok imaginea total plata, filmari lipsite de orice urma de imaginatie..... DEZGUSTATOR 2/10 tineti-va departe de aceasta facatura oribila cati bani aruncati..... |
Vazut Emanuel iesit graba mare premiera orient ecspres. :?
------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Nu inteleg... :?
|
Ai plecat foarte repede de la multiplex astfel incat nu am apucat sa vorbesc cu tine. :?
--------------------------------------- Viitorul suna ocupat. |
Pai trebuia sa ma strigi, deja intarziasem... Oricum venisem numai ptr conferinta de presa, ca filmul n-am apucat sa-l vad.
O sa-l vad maine la premiera sa stiu si eu ce si cum... Asta pentru ca in emisiunea de duminica de la radio Delta, va fi invitat dl Sergiu Nicolaescu... Nu ajungi maine la premiera? Mi-ar face mare placere sa te cunosc... |
Am vazut o bucata de film... jenant.
Ne vedem cu prima ocazie si bem o bere, 2, 3, dar nu maine. ;) --------------------------- viitorul suna oucupat. |
Oki-dokie. Dar prefer o cola... :D
|
Sergiu Nicloaescu: "In afara ca e un love story al filmului romanesc, e mai mult. Eu cred ca e mai mult, depinde, decat filmul american. E mai mult pentru ca sunt niste experiente si a altor personaje, nu numai in rolul principal". Prima de 18:00
|
All times are GMT +2. The time now is 19:04. |