Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 09 Apr 2008, 22:23   #21
redmen
Old School Hollywood

redmen

Pacat ca nu sunt din Bucuresti si ca nu pot veni,ca nu as fi ratat vizionarea.
Old 09 Apr 2008, 22:49   #22
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Airlight - promit cã dacã mã clonez pânã mâine la ora 16,00 o sã vin. Data viitoare sã ziceþi ºi voi mai din timp, ºi sã nu mai puneþi evenimentele astea-n cursul sãptãmânii, nici la cârciumã nu merg în cele 5 zile de muncã, decât cu dispensã specialã de la Episcopia Tomisului, darmite la capitalã!
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Apr 2008, 00:03   #23
redmen
Old School Hollywood

redmen

Si ? Cum a fost filmul ? Cati ati reusit sa va strangeti pana la urma ? Unde ati fost pe urma si ce/cat ati baut ? Faceti`ma invidios
Old 11 Apr 2008, 02:50   #24
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Filmul e excelent. Regret cä nu-i pot face analiza detaliatä, da-n perioada asta-s cotropit de treburi pânä peste cap (deja am vreo opt cronici care asteaptä sä fie scrise), sper ca Gloria sau StefanDo sä-i acorde spatiul pe care-l meritä.
Cinemeetingul a fost foarte reusit, dar din päcate în versiune hiper-restrânsä - de, joia seara, greu se-adunä forumul la o bere, tot amiezele de râmbätä rulz! Gloria, StefanDo, Airlight, IMM si mandea, plus câtiva membri ai redactiei CineMagia. Am fost în "Yellow", am bericit, am disecat cu deliciu filmul, apoi Airlight a trebuit sä plece, dupä care IMM ne-a prezentat câteva extrase din programul ei de guvernare (inclusiv imperativul urgent ca Bush sä investeascä în aurolacii de la Universitate, sä aibä si ei case si sä se integreze), si ne-am dus acasä.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Apr 2008, 10:43   #25
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

era de fapt edgar's pub (pitbull, ai vazut tu ceva galben pe-acolo in afara de cele doua dungi de pe tricoul ospatarului, enervat de rugamintea lui IMM de a-i desface sticla de prigat de fata cu ea :lol

recunosc, am intrat la film cu rezerve si am iesit incantat. Lucrul cel mai surprinzator: filmul sta in picioare si daca faci abstractie de context (regizor de 21 de ani, buget de ordinul zecilor - sub cinci - de mii de euro, cinci zile filmari, subiect fictiv samd). Dovada? Niciunul dintre spectatori nu s-a gandit vreo clipa sa paraseasca sala (cu exceptia unui prieten care nu stia nici italiana, nici engleza)

chiar daca formula este folosita si ras-folosita (Interview, Tape, Butterflies are free), L'estate d'inverno reuseste, cu doi actori si-o camera de hotel, sa-si pastreze, in principal datorita scenariului extrem de inspirat, spectatorul implicat.

Ea este prostituata, el un tanar calatorind spre un oras din nordul Norvegiei. Dupa sex, el ii mai plateste o ora, doar pentru a sta de vorba, iar in aceasta ora mastile cad, confidentele se succed (parca asa suna si sinopsisul de la Interview, nu? , increderea, furia, reprosurile si verdictele, disperarea si speranta apar si dispar in conversatie (uneori lupta, alteori inot sincron), Davide Sibaldi reusind un echilibru perfect intre emotie si violenta. Eu unul sper sa-l mai revad
Old 11 Apr 2008, 12:38   #26
films4all
Guru

films4all

Stiu ca prezenta mea acolo n-ar fi insemnat prea mult...decat pentru mine dar ma simt obligat sa-mi cer scuze fata de Gloria si Stefan ca n-am putut sa ajung, motivul: m-am simtit foarte rau si inca ma mai simt. Ciudat e faptul ca miercuri noapte m-a apucat si inca ma mai tine... am pierdut intalnirea forumistilor si inca mai pierd din multele scurt metraje ce se proiecteaza la Next festival zilele astea. Deci..ghinion se numeste
Old 12 Apr 2008, 12:40   #27
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

nu te stresa, noua ne pare rau doar ca ai pierdut un film bun

mai degraba zi-ne de experienta ta cu summit-ul
bineinteles, doar daca vrei si poti

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules