Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Acum pe ecrane

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 22 Jun 2006, 18:35   #21
ATB4FOREVER
Senior

ATB4FOREVER

nu-i rau, dar nu depaseste prea mult asteptarile mele, desi e mai bun ca precedentele...... apropo Tom C. ma enerveaza cu scientologia lui idioata, la fel si Madona cu porcaria ei de kabala sau cum se scrie :sick:
Old 23 Jun 2006, 10:24   #22
amemo
Novice

amemo

misiune imposibila 3 (pe care l-am vazut din intamplare) reuseste sa te tina cu ochii pe ecran, cat ca stii inca din prima scena ce-o sa se-ntample si nu-si dezminte reteta.
fata de muuuulte filme trase de par (maestrul, dragoste de-o vara, palme albe, 800 de gloante ca sa enumar doar cateva remarcabile rateuri), din tiff-ul de anul asta (pe care l-am asteptat si, din vreme, programat), misiune imposibila merita toata atentia.
amemo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Jul 2006, 04:38   #23
Dario Argento
Novice

Dario Argento

MI:3 & Lacrimi de iubire

Originally Posted by amemo:
fata de muuuulte filme trase de par (maestrul, dragoste de-o vara, palme albe, 800 de gloante ca sa enumar doar cateva remarcabile rateuri), din tiff-ul de anul asta (pe care l-am asteptat si, din vreme, programat), misiune imposibila merita toata atentia.

Daca pentru tine "My Summer of Love" si "800 de gloante" (sorry, pe celelalte 2 nu le-am vazut) sunt rateuri, iar MI:3 "merita toata atentia", atunci mi se pare k simtul tau estetic lasa mult de dorit.
Cat despre MI:3, doar o observatie: la un astfel de film, nu vreau sirop de telenovela si "psihologia personajului", ci doar 3 lucruri: action, special effects si, desigur, action. 8)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules