Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Premii, festivaluri

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 28 May 2007, 11:11   #221
Shemaia
Junior

Shemaia

Toate felicitarile celor 2 Cristiani! Pacat ca unul nu mai este sa le primeasca. Este un moment istoric. Sper sa nu fie si unic. Insa, cu toata bucuria asta nu pot sa nu am o urma de regret ca tara asta nu isi merita regizorii merituosi si filmele lor... Si nu ma refer doar la CNC sau mai marii sandramalei culturale romane, ci si la RomaniaFilm si alti proprietari de cinema, ca si la marea parte a publicului, care nu merge la cinematograf (care, dupa cum se stie, in afara retelelor puternice, arata cam jalnic).

Dar, sa revin. Ce mai, sintem la cel mai inalt nivel. Dupa cum nota si NYT, "Romania rules"!! http://www.nytimes.com/2007/05/28/mo...hp&oref=slogin

Sa ne bucuram si sa ne continuam treaba!
Shemaia is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 13:10   #222
EgoN
Guru

EgoN

felicitari cristi & cristi 8)
Old 28 May 2007, 13:12   #223
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
hai si cu nobelul si k natiune mai scapam de frustrari!
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 13:44   #224
europe_east
Guru

europe_east

m-am bucurat enorm, la mai mare, sa luati palme si pentru filme fara realitati sociale, etc, subiectul mai putin ma intereseaza, palmele sa iasa! 8)
europe_east is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 15:08   #225
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

Originally Posted by Mala Portugal:
Leo, si Sergiu a intrat in direct la realitatea si imagineaza-ti : l-a felicitat pe Mungiu :lol: Imi aminteste de scena aceea de la tiff cu Cristi Puiu vs Bogdan Dumitrescu

lol, didn't know that, cre k vrea un rol in urm lui film - after all, cine cunoaste mai bine "epoca d aur" k el!?...
no, wait a sec: epoca d aur ESTE el! :lol:

azi am mers in tren - d la cannes la paris - cu gvs! 8)
si am vazut poza lui mungik in "liberation" p prima pag, mare, si dedesubt scris cel mai cretin titlu: "geniul din carpati"! :w00t: this certainly won't bring him many friends

c ma astept sa s intimple in continuare?
pai, c s intimpla in general in romanik atunci cind unu scoate capu mai sus decit trebuie: regizorashii nostri d p margine or sa-l manince cu fulgi cu tot p la coltzuri, or sa strimbe din nas la "palme d'or-ul romanesc" si or sa puna succesu lui pe seama: trendului mizerabilisto-minimalist, "modei" film-ro-in-mari-festivaluri, timpeniei juriului (desi eu cre k a fost cel mai bun juriu in a long, long time!) si - d c nu? - "mafiei moldoveneshti"

pt ulrich

n-am vazut filmu lui schnabel, ieri s-a reluat in ac timp cu "persepolis" si l-am preferat pe asta, dar romanii kre l-au vazut spun k e-o laba... c t face sa crezi k schnabel era "palme d'or material"!?
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 15:50   #226
gionloc
Guru

gionloc

Originally Posted by Alex Leo Serban:
pai, c s intimpla in general in romanik atunci cind unu scoate capu mai sus decit trebuie: regizorashii nostri d p margine or sa-l manince cu fulgi cu tot p la coltzuri, or sa strimbe din nas la "palme d'or-ul romanesc" si or sa puna succesu lui pe seama: trendului mizerabilisto-minimalist, "modei" film-ro-in-mari-festivaluri, timpeniei juriului (desi eu cre k a fost cel mai bun juriu in a long, long time!) si - d c nu? - "mafiei moldoveneshti"

aseara, imediat dupa decernare, la stirile Realitatea dela 9, au intrat in direct citeva personaje din zona filmului. printre ele si Sergiu N. :lol:
s-a poticnit citva, a scrisnit din dinti, insa, pina la urma a spus ca e cel mai mare succes al cinematografiei romanesti si ca e mindru... cel putin pina la infatisarea in instanta, unde va fi de partea lui Eugen S. impotriva lui C. Mungiu...

anyway, chiar daca va fi precum spui tu aci (iar o parte din mesajele de mai sus o dovedesc!), sper ca doar mitzele vor crapa jucindu-se cu motoceii verbali legati de gura olii cu mamaliga.
gionloc is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 16:39   #227
mihaifulger
Senior

mihaifulger

Send a message via Yahoo to mihaifulger

Eu unul sunt foarte optimist dupa acest premiu. Mi se pare clar ca noul cinema romanesc nu mai poate fi stavilit (deja nu se mai poate vorbi de intamplari fericite...), iar regizorasii de pe margine pot barfi cat or vrea, ca n-o sa-i mai bage nimeni in seama.
You see, this profession is filled to the brim with unrealistic motherfuckers. Motherfuckers who thought their ass would age like wine. If you mean it turns to vinegar, it does. If you mean it gets better with age, it don't.
mihaifulger is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 17:34   #228
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by mihaifulger:
...rasii de pe margine pot barfi cat or vrea, ca n-o sa-i mai bage nimeni in seama.
Originally Posted by gionloc:
o parte din mesajele de mai sus o dovedesc!
Sunt asa de previzibili! :lol: (Comme toujours, bien sûr!)
Apropo, se revenind on-topic, faza asta a picat LA FIX aläturi de procesul cu C.N.C.-ul! Zici cä-i 19 mai re-enacted! Cine stie de proces, când au loc înfätisäri, chestii, sä postati pe-aici (adicä nu... pe-aici, ci la topicul aferent, cu scandalul), ar fi marfä sä mergem sä-l sustinem pe Cristi.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 18:08   #229
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Bre, niste cronici triste pe liternet nu te apropie de lumea filmului. Sa iti reamintesc cum era sa ti-o furi la conferinta de presa la california dreamin'? Atunci nu mai erai asa patriot, erai doar un regizor fara filme in cautare de reconversie profesionala, care gasea numai bube in capul 'californiei'.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 18:35   #230
jeleu
Guru

jeleu

Send a message via Yahoo to jeleu
cu asemenea succese, cnc-ul ar putea parea o institutie valabila :lol: .

@mala.
ai avatar cu jean pentru ca nume are avatar cu jean-paul?
Old 28 May 2007, 18:36   #231
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

haide, ambra, observatia lui Pit a fost justa: filmul este neterminat, stii bine, iar nemescu sigur ar fi montat altfel. Sunt scene care strica (cum ar fi acea petrecere... horror), altele care pot fi scurtate si tot asa. Bineinteles, argumentul ca filmul a fost lasat asa cum era in august anu' trecut sta foarte bine in picioare si chiar mi se pare surprinzator ca MediaPro-ul nu l-a terminat, pentru ca atunci ar fi avut succes de casa sigur.

Iar daca pentru tine "a ti-o lua" inseamna cateva priviri mai taioase si remarca lui voican ca "filmul a fost suficient de bun pentru Cannes", ma intreb cum e la tine bataie sora cu moartea: ciomageala cu panselutze?
Old 28 May 2007, 18:50   #232
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by StefanDo:

Iar daca pentru tine "a ti-o lua" inseamna cateva priviri mai taioase si remarca lui voican ca "filmul a fost suficient de bun pentru Cannes", ma intreb cum e la tine bataie sora cu moartea: ciomageala cu panselutze?

StefanDo, sincer, ce treaba ai tu sau Pitbull cu cinematografia? Nu ma lua cu panselute, ca schimbam, live, registrul. Ia un zimbet promotional.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 19:13   #233
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Apropo, stiu cä premiera lui Mungiu e abia-n octombrie. Dacä-i rost de väzut filmul rapid, acum dupä Cannes, postati si voi ceva. S-ar putea ca de prin septembrie sä nu mai fiu în tarä, o perioadä, depinde de niste chestii...
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 20:05   #234
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Originally Posted by jeleu:
@mala.
ai avatar cu jean pentru ca nume are avatar cu jean-paul?
oh well, jean i-a tras presul lui jean-paul in scop pur experimental
Old 28 May 2007, 20:39   #235
herbert
Guru

herbert

... si or sa puna succesu lui pe seama... "mafiei moldoveneshti"
"mafia moldoveneasca" interna sau trasfrontaliera?
Old 28 May 2007, 20:56   #236
Carmine Galante
Guru

Carmine Galante

Send a message via Yahoo to Carmine Galante
Quote:
o fi mediapro-u la buftea, da buftea nu e cannes!

Profund, gen iarna nu-i ca vara, basescu style. Unde e emoticonul de aplauze?

@Matei & Columbeanu
Stricati topicul mogulului, ce dracu' sa nu tulburam ape linistite pls.

on topic
Acest premiu nu poate decat sa faca bine filmului romanesc.
Carmine Galante is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 23:08   #237
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
rafuiala dintre ambra&pitt nu are ce cauta in topicul asta!

Aici se sarbatoreste!!! :happy:
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 May 2007, 23:25   #238
klein
Guru

klein

da pe asta ati vazut-o? Ce ziceti?
http://www.hotnews.ro/articol_74007-...de-plagiat.htm
klein is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 May 2007, 00:12   #239
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

ambra, a doua abatere, bannat 7 zile
Old 29 May 2007, 08:10   #240
Proletar
Guru

Proletar

www.4months3weeksand2days.com
de pe blogul lui Cristi, o mica referire la mine

"Apuc sa o sun pe bunica-mea sa-i dau ultimle vesti. Dar mi le da ea mie: a sunat Gabriel Andronache de la Ziarul de Iasi, si a vorbit cu maica-mea doua ore - sa-mi faca un profil. Incep sa am ingrijorez. Sper ca maica-mea intelege cum merge treaba si o sa zica ca mi-a placut cartea de mic. Tot cazul, vestea cea mai proasta vine din baie de la bunica-mea: s-a stricat cazanul si, desi s-ar putea repara, costa un milion jumate si parca nu se-ndura sa dea banii astia. O s-o mai sun miine si sper s-o prind sub dus".

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules