Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 03 Feb 2006, 16:02   #21
Bulumulu
Prophet GT Series v1.07

Bulumulu

Send a message via MSN to Bulumulu Send a message via Yahoo to Bulumulu
pe mine m-a luat somnu la visconti - il gattopardo.. poate pentru ca era tarziu in noapte, poate pt k eram obosit.. n-am mai rezistat sa vad/astept faimoasa scena a balului.. maybe next time.
in rest ma silesc sa vad orice film inceput pana la capat... de la :sick: la :lol: la :love: la sau din respect pt creator
Old 03 Feb 2006, 16:10   #22
raptor
Leprechaun

raptor

.am adormit la "4", la tiff anul trecut. care bineinteles a castigat mai apoi competitia.... :lol: once again, bunul meu gust e confirmat! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 11:52   #23
Calin FR
Novice

Calin FR

Send a message via AIM to Calin FR Send a message via MSN to Calin FR Send a message via Yahoo to Calin FR
Am adormit de 3 ori la Constantine dar m-am uitat tot timpul la el dupa 12 noaptea si mi-era somn. Posibil sa fi fost un film bun.
Am mai adormit o data in cinema la Chronicles of Riddick, dar apoi m-am trezit peste vreo 20 de minute si am plecat acasa.
Calin FR is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 07 Feb 2006, 12:13   #24
bill_the_butcher
Veteran

bill_the_butcher

am adormit la sin city, eram putin obosit, dar adevaru' e ca ma asteptam la mai mult. la asta acasa.
la bad company iar, la anger managent si la lotr 3. la astea 3 in cinematografe, cu tot cu dolby surround-ul lor.
Old 07 Feb 2006, 12:29   #25
cherryblossom
Guru

cherryblossom

daca vedeam topicul asta mai demult, scapam si eu de insomnii, uitasem ce efect are Harry Potter asupra mea
Old 07 Feb 2006, 12:46   #26
Faenor
Veteran

Faenor

@ cherryblossom Ce scandal iti iei acasa pt asta cu HP.... :lol:

La mine s-a dormit cu spor la Mission Impossible 2/Blade2/Enemy of the State cu tot cu DOLBY la maxim...si asta nu pt ca nu as fi vrut sa le vad da de fiecare data eram dupa o noapte de nesomn si s-a intamplat :oops: :lol:
Ar mai fi si Captain Corelli's Mandolin da era inainte de renovarea de la Corso si pot sa dau vina pe scaunele incomode..
Old 07 Feb 2006, 13:00   #27
cherryblossom
Guru

cherryblossom

@Faenor:

am uitat sa specific, primul Harry Potter!! cu celelalte n-am incercat, mi-e teama ca nu ma mai trezesc. :lol:
Old 07 Feb 2006, 13:37   #28
Faenor
Veteran

Faenor

Lasa ca de sarbatori nationale, botezuri si taieri de mot merg...si momentan seria e pe un trend ascendent al calitatii-dovada ca se mai baga si un Cuaron sau Newell pe acolo nu numai Chris Home Alone luat de cate k Columbus
Old 08 Feb 2006, 19:21   #29
notorious
NBK

notorious

hmmm... pana la urma, ma intriga faptul ca toate 'somniferele' date de voi sunt, in marea lor majoritate, filme de duzina. n-a adormit nimeni, de exemplu, la 'the english patient' ?
Old 08 Feb 2006, 19:41   #30
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Eu i-am rezistat pacientului dar, ceilalti 5 prieteni cu care il vizoinam, au picat rand pe rand.
La cinema cred ca am dormit doar la doua filme: Eternal Sunshine & Kung Fu Hustle
Old 08 Feb 2006, 19:50   #31
Mala Portugal
Guru

Mala Portugal

Originally Posted by KORBEN:
pai....
1.koktebel
am dormit juma de film si tot nu se intamplase nimic, da nu mai aveam somn asa ca am vazut inceputul si finalul :sick:
Imi amintesc, erai in dreapta mea...
Originally Posted by KORBEN:
2. marele jaf comunist
Again, imi amintesc, erai in dreapta mea
Old 08 Feb 2006, 20:01   #32
lestatika_29
Veteran

lestatika_29

"Gigli", definitely. de fapt, am avut si cosmaruri...
Am incercat sa adorm si la "Alexander" (3 freaking ore de lalaiala + Colin Farrell turmentat si plangacios) dar era prea frig in sala. asa ca am tremurat (mergea pe post de leganat).
Ar mai fi si "House of wax" si "Planet of the apes", desi la ultimul nu bag mana in foc ca n-a fost din cauza faptului ca l-am vazut dupa 2 nopti nedormite. totusi Burton imi placea in general.
lestatika_29 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 09 Feb 2006, 08:57   #33
qwerty
Guru

qwerty

Send a message via ICQ to qwerty Send a message via Yahoo to qwerty
The english patient l-am vazut dimineata eram prospat deci de somn nu putea fi vorba in schimb m-a luat o lene si o plictiseala pe parcursul lui adevarul e ca tine cam mult.Recomand acest film seara pentru cei care au ratat capodopera.
Old 09 Feb 2006, 09:39   #34
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

1. MoarteaDomnuluiLazarescu - nu am adormit da' eram in pragul sinuciderii. Death is sleep, to a larger extent
2. SkyCaptainAndTheWorldOfTomorrow - adormeam si eram trezit de sunetele de bum-bum si paca-paca din film.
3. EnglishPatient - adormit in timpul genericului de inceput. si cand m-am trezit se terminase filmul. Shift+Del neamule!
4. TheGodfather - am adormit la toate, rand pe rand.
5. BrownBunny - eram treaz doar in timpul sexului oral.
etc.etc.etc.
Old 09 Feb 2006, 16:36   #35
Leonard
alter-ego

Leonard

Send a message via Yahoo to Leonard
Originally Posted by Nightwane:
2. SkyCaptainAndTheWorldOfTomorrow - adormeam si eram trezit de sunetele de bum-bum si paca-paca din film.
3. EnglishPatient - adormit in timpul genericului de inceput. si cand m-am trezit se terminase filmul. Shift+Del neamule!
4. TheGodfather - am adormit la toate, rand pe rand.
subscriu (godfather 3 am renunþat sã-l mai vãd).

sã enumãr numai din ce am vãzut anu ãsta la ce m-a luat somnul (dintre tot ce-am vãzut ar fi o listã imensã de care nu vreau sã-mi amintesc):
In Her Shoes
Bone Sickness
Needful Things
Murder Rock
Der 7. Kontinent
M. Butterfly
Nekromantik 2

cu precizarea cã mã strãduiesc sã n-adorm efectiv în timpul filmului. cînd simt cã nu mai rezist, pun pauzã la film dupã care mã culc (ca sã ºtiu unde am rãmas a doua zi).
bine cã existã ºi astfel de filme care mã ajutã sã scap de insomni...
precizarea 2: filmele la care adorm nu coincid neapãrat cu filmele cele mai proaste. de pildã, la cel mai prost film vãzut anul ãsta, Bad News Bears, am rezistat titanic pînã la capãt pentru cã era de regizorul meu preferat, eram în stare de ºoc ºi mã umplusem de nervi. Shift Del instant.
iar Murder Rock nu mi s-a pãrut prost, deºi am adormit de 2 ori la el. nici 7. Kontinent foarte prost.
Old 10 Feb 2006, 22:35   #36
adinnaplus
Novice

adinnaplus

fantoma d la opera... si the butterfly effect... :sick: :sleep: :sick: :w00t:
Old 11 Feb 2006, 18:15   #37
Herzeleid
Junior

Herzeleid

avp
Herzeleid is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 11 Feb 2006, 22:24   #38
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by Leonard:

Nekromantik 2
.
iar Murder Rock nu mi s-a pãrut prost, deºi am adormit de 2 ori la el. nici 7. Kontinent foarte prost.

ce-ai mai cu Nekromantik2 ? e un sequel corect si nimic mai mult. este mai prost ca primul (care e one of the cutesiest love stories ever) dar e un sequel absolut corect.

Murderock (ca asa se scrie ) e un giallo absolut normal si corect with the Fulci touch. Fulci is one of the gods of cinema.

PS: sunt la sala de net si langa mine e un transexual cu un copil si se joaca la GTA. MON DIEU!!!!
Old 19 Feb 2006, 18:58   #39
cine-fill
Novice

cine-fill

Nu am adormit , dar nu am reusit sa-l vad pana la capat (penibil al dracu filmul).
Ai ghicit e vorba de : "Brokeback Mountain"
cine-fill is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Feb 2006, 21:06   #40
Supastar
Guru

Supastar

Send a message via Yahoo to Supastar
acum cateva luni de zile mi s-a intamplat o kestie haioasa pe tema adormitului la film.....dupa ce veneam de la scoala, timp de 3 zile am adormit la Mar Adentro a lui Amenabar....prima oara dupa 15 minute.....apoi dupa 20min.....si, in a 3-a zi, dupa vreo 40min....uitandu-ma de fiecare data de la inceput, bineinteles

Tin sa mentionez ca nu am adormit pt k m-a plictisit filmu, dar am facut prostia sa ma uit la film din pat si am fost epuizat saptamana respectiva.....Din contra, filmul mi-a placut f mult si, in primele zile, ma enervam ca adormeam si eram complet intrigat si fascinat de Ramon (personajul principal).....asta pana adormeam...... :lol:

PS. in a 4-a zi....am vizionat filmul integral si mi-a placut foarte mult.
Supastar is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules