Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 24 Oct 2004, 03:53   #1
silver_boy
Guru

silver_boy

(NE)PUTINTA DE A "FACE" UN SITCOM

Lucrez la el ....e greu ..lupt cu inamici invizibili ,cu propriile mele slabiciuni , cu spiritul bin landenist al "celorlalti " care-mi submineaza sanatatea increderii ...si pic uneori ...si ma ridic ...si pic iara ...si iarasi ma ridic ...ca un zmardoi de k1 tumefiat de pumni , narcotizat de taria lor ...cateodata plin de incredere , de-a dreptul radios , alteori supt de coala alba ca de o curva din Berceni ...cu creierul mai alb decat noul tide ...dar vine fratzilor ...cu fiecare zi se mai naste o scena ...se mai zgarie cate un rand , cu fiecare zi nenorocita mai imping cu umarul ,cu neuronu' un " fade out si un fade in "....mai imaginez o replica , un personaj , strabat siberia drumului de la imaginea mentala cu incosistenta ei de fum innecacios pana la concretitudinea si curvasaraia randului SCRIS aproape subnutrit in pagina, pe cand, gandindu-l ...il vedeam obez ...."Zilele pseudo-umorului din La Bloc sunt numarate ....fantoshele pseudo-personajelor asijderea...." asha gandesc uneori dupa ce scriu o scena si mi se pare atat de vie incat daca imi pun urechea pe pagina o simt respirand ca un animal viu ....Dar trec orele , si timpul , cotorog batran , imi insereaza fir cu fir deznadejdea , zadarnicia , pagina nu mai respira , "Omul Rau" imi spune ca n-am nici o sansa , si brusc "La bloc" mi se pare un uriash , scepticii cu vocile lor de ciocanitoare si cu fitilele grenadelor aprinse sunt gata sa arunce in aer bruma de vointza care ti-a mai ramas ..." daca n-ai o pila esti mort !....Cine o sa te bage pe tine ..un NECUNOSCUT in seama ..." Nimeni nu investeste intr-un serial nou atata timp cat pot cumpara unul mai ieftin de prin anii cand noi urlam din toti rarunchii A FUGIT DICTATORU'' ..".....si iarasi te trezesti lesinat ....fara bruma de spiritualitate in ochi ...-)...in fine ....caut un "student la sectia regie..pentru un episod pilot ...cu o camera si tot asha naiv ca si mine ...si tot asha de (ne)hotarat sa aduca pe sticla primul sitcom romanesc pe care privindu-l , ascultandu-l , sa nu te simti ...violat ...
silver_boy is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 24 Oct 2004, 15:12   #2
Lady_Skar
El Chewbaccabra

Lady_Skar

Send a message via Yahoo to Lady_Skar
Re: (NE)PUTINTA DE A "FACE" UN SITCOM

scrii un sitcom sau o drama???

:huh:
Old 24 Oct 2004, 18:51   #3
silver_boy
Guru

silver_boy

lol

hahahha ...si una si alta mon cher -)
Old 24 Oct 2004, 19:58   #4
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Sper sa nu fi indus si scrierilor tale suspansul nemasurabil pe care il induci prin atatea punctisoare.
Old 24 Oct 2004, 22:23   #5
silver_boy
Guru

silver_boy

Mey, vorba reclamei cu Romu'telecomu- Ma stradui-Ma stradui!!!
Cineva care "cocheteaza" cu scripturile pe aici ? Anybody ???
Old 24 Oct 2004, 23:36   #6
Jay
The Space Cowboy

Jay

Send a message via Yahoo to Jay
trimite-ne si noua ce ai facut pana acum....
Old 25 Oct 2004, 00:50   #7
silver_boy
Guru

silver_boy

Da mey am sa postez ceva cat de curand ....
Old 27 Oct 2004, 17:21   #8
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Tinere, tu nu ai vazut ca exista o sectiune pe forum intitulata Atelierul de scenaristica? Si daca mergi la grupuri de utilizatori o sa vezi ca sintem singurul grup... noi, astia cu scrisu'. E adevarat ca nu prea am mai lucrat la ceva impreuna de multicel, dar asta nu inseamna ca nu mai traim, pe aici pe undeva. Oricum, da-mi detalii intr-un mp sau aici, cum iti convine si vorbim. Aloha!
Passion. No one wants to finance the film of a passionless individual. What most people want is to ride your passion. They want to feel that they're part of something magnificent and exciting. And if you're not passionate - fake it. - R. Avary
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 28 Oct 2004, 13:52   #9
notorious
NBK

notorious

pacat, silver_boy, ca n-ai fost atent vara asta la 'romania libera' in care aparuse un anunt, in care o firma producatoare cauta scenarii de sitcom. eu am trecut de preselectie si acum ma ocup de un sitcom care ar putea demara, cu putin noroc, in primavara. apoi, a mai aparut un anunt prin septembrie, tot cautand scenarii de sitcom...

citeste oprin ziare, ca ia putea avea o sansa.
Old 28 Oct 2004, 21:41   #10
raptor
Leprechaun

raptor

.aha.deci daca apare inca un rahat de "sitcom" rominesc pe care din voi sa dam vina?

.sa speraam ca n'o sa fee cazu'

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 29 Oct 2004, 13:50   #11
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by notorious:
pacat, silver_boy, ca n-ai fost atent vara asta la 'romania libera' in care aparuse un anunt, in care o firma producatoare cauta scenarii de sitcom. eu am trecut de preselectie si acum ma ocup de un sitcom care ar putea demara, cu putin noroc, in primavara. apoi, a mai aparut un anunt prin septembrie, tot cautand scenarii de sitcom...

citeste oprin ziare, ca ia putea avea o sansa.

sper k nu e "Intelectualii de la Bloc" sau "Totul despre Leana" sau mai stiu eu ce...
Old 01 Nov 2004, 18:26   #12
silver_boy
Guru

silver_boy

Bravo Notorius , congratulations......ma bucur ca mai sunt si oameni entuziasti.Iubesc atat de mult meseria asta "nefericita" incat chiar daca "concuram "oarecum in acelasi domeniu admiratia prevaleaza asupra oricarei invidii .Eu ,TU,El ..cine- o fi ..numai sa se nasca si la noi ,pe sticla, primul sitcom adevarat....primul serial de comedie cu personaje "vii" , amuzant ,radios , inteligent, facut cu "spirit" , cu o bruma de sens ...ceva care sa nu ne jigneasca atat de brutal simtul estetic...simtul umorului...toate simturile!-
Old 02 Nov 2004, 10:19   #13
notorious
NBK

notorious

Originally Posted by Nightwane:
sper k nu e "Intelectualii de la Bloc" sau "Totul despre Leana" sau mai stiu eu ce...

iti zic mai multe la o bere, candva, daca ram,ane valabila invitatiunea...
Old 02 Nov 2004, 10:22   #14
notorious
NBK

notorious

@silver_boy

poti sa-mi trimiti un pasaj sau doua din ce-ai scris?... doar atat, ca sa nu zici neaparat ca te plagiez sau ceva... sunt pur si simplu curios. daca vrei, iti trimit si eu niste fragmente din ce-am scris eu in primul scenariu, deja terminat. acum punem bazele celui de-al doilea...
Old 02 Nov 2004, 19:24   #15
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by notorious:
Originally Posted by Nightwane:

iti zic mai multe la o bere, candva, daca ram,ane valabila invitatiunea...

de-abia astept. evident k ramane valabila invitatiunea da' mai da un semn d viata, ceva
Old 03 Nov 2004, 15:56   #16
notorious
NBK

notorious

weekend-ul asta nu pot, pt ca vreau sa dau o fuga pe-acasa (rufe murdare, mancare, sa-mi iau niste cd-uri cu fime, etc, iti imaginezi...). daca vrei sa ne-ntalnim candva in tp saptamanii sau daca nu, sambata viitoare... :?
Old 04 Nov 2004, 09:55   #17
silver_boy
Guru

silver_boy

pai ne intalnim la o bere toti 3 ...noi( me and notorious ) citim o scena si nightwane isi da cu parerea, okapa?
lasati-mi si mie un mesaj when will be the meeting .
Old 04 Nov 2004, 10:46   #18
Jay
The Space Cowboy

Jay

intalnire? cand? unde? :shock:
Old 04 Nov 2004, 11:05   #19
Nightwane
SadoMasoChrist

Nightwane

Originally Posted by silver_boy:
pai ne intalnim la o bere toti 3 ...noi( me and notorious ) citim o scena si nightwane isi da cu parerea, okapa?
lasati-mi si mie un mesaj when will be the meeting .

oh nu da' ce aveti cu mine? eu de obicei dau cu parul nu cu parerea da' hai...sa fie amuzant Jay vino si tu ... ca tot trebuia sa vbim sa iti dau Interstella
Old 04 Nov 2004, 13:09   #20
Jay
The Space Cowboy

Jay

Unde? Cand? sa vad daca pot...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules