Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 22 Aug 2008, 09:32   #1
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Petitiune

Stimati useri,
Rog onor administratia si moderatorii sa faca ceva in forumul asta.Aia care ie rai sa fie warnati,etc.
Ce sugestii aveti dragi useri ,ce noutati ati dori pe acest forum cu specific,pe care din pacate au inceput sa falfaie secretiile lu' Spiderman? Ce nu va place,ce nu convine,ce ar trebui sa facem nou?De ce 5 useri nu se pot impaca si discuta?
Sa se faca,sa se dreaga,sa fie invitati ca puncte de atractie( ALS,etc),si asa mai departe.
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Aug 2008, 09:36   #2
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

De ce preaminunati useri( care mai sunteti), se feresc userii noi sa intre ?De ce atat rautate idioata(oricum lumea nu se cunoaste si nu castiga nimeni nimic injurand pe altii)?Ba,daca va certati,certati-va dracu' cu stil si diplomatie.
Cand ati vb ultima data de un film?
Nu inteleg de ce primesc PM-uri interesante despre filme,scenarii,oare astea nu trebuiau dscutate pe un forum? Dar indiferenta ,orgoliul cras al adminilor si moderatorilor reduc la tacere.
Folositi messul.
Old 22 Aug 2008, 12:01   #3
redmen
Old School Hollywood

redmen

Pauline imi pare rau sa o zic ... dar nici tu nu esti prea departe de chestiile despre care vorbesti .. si in ultimele zile/postari ai vorbit despre orice altceva numai despre filme nu plus chestii de genu` "ba pe`a matii" care numai de la o femeie nu te astepti sa vezi asa ceva.Trist.
Old 22 Aug 2008, 12:51   #4
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by redmen:
Pauline imi pare rau sa o zic ... dar nici tu nu esti prea departe de chestiile despre care vorbesti .. si in ultimele zile/postari ai vorbit despre orice altceva numai despre filme nu plus chestii de genu` "ba pe`a matii" care numai de la o femeie nu te astepti sa vezi asa ceva.Trist.
Ok,deja m-am saturat de cate ori intri si arunci cate o intrebare de multe ori aiurea(la topicul despre "bad art" nu e vb de violenta,ci de manipulare,despre automatisme negative,etc).
Si mi se pare de ras ca tu si ailalti care radeti de o biata femeie(TAMARAINSA) sa va dati ingerasi.In definitiv,e posibil sa aibe fii( a scris ca are doi) cat voi de mari si sa stie despre cinema mai multe decat 20 de useri activi la un loc.
Asa ca nu vreau sa intru in polelmica sau sa ma contrazic macar, cu tine,dar nu stiam ca-mi urmaresti postarile.Si ,da am scris despre filme si actori dar n-ai citit tu.Pe forumul asta fiecare citeste doar ce scrie el.
PS: nu fi misogin.Daca sunt femeie nu mi-e rusine de greselile mele,dar sunt unii Barbati care nu si le asuma.
La buna vedere,te inteleg ca alergi dupa dulcea pasare a tineretii
Old 22 Aug 2008, 12:57   #5
redmen
Old School Hollywood

redmen

Io cred ca voi 2 sunteti surori sau ceva de genu` ... ca prea incepeti sa aveti aceleasi convingeri

P.S. Daca o femeie zice "pe`a matii" (sa moara de ciuda madam pruteanu) si unui barbat nu`i place chestia asta inseamna ca e misogin ?
Old 22 Aug 2008, 13:02   #6
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Originally Posted by redmen:
Io cred ca voi 2 sunteti surori sau ceva de genu` ... ca prea incepeti sa aveti aceleasi convingeri

P.S. Daca o femeie zice "pe`a matii" (sa moara de ciuda madam pruteanu) si unui barbat nu`i place chestia asta inseamna ca e misogin ?
Inseamna ca fiecare crede ce vrea.
N-am surori si nici n-as vrea.
Abtine-te de la comparatii aiurea ca sunt intr-o pasa proasta.
Cred ca suferi de lipsa de atentie.
Nici mie nu-mi place stilul tau.
Si gata.Nu-ti mai raspund,ca o dau in diverse.Si e pacat.
Cearta-te singur ,vad ca te plictisesti din lipsa de idei.
Old 22 Aug 2008, 13:14   #7
redmen
Old School Hollywood

redmen

Pai chestia e ca nu eu ma cert ... eu discut.Discutiile pot fi si altfel decat miere si lapte nu ? Ar fi plictisitor sa avem toti aceleasi pareri/convingeri
Old 22 Aug 2008, 13:42   #8
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

Bine iarta-ma si hai sa ne pupam,vezi ca poti fi domn? Nu te mai lega de fete pe forum,in rest...mi-a placut scenariul tau.
Old 22 Aug 2008, 13:45   #9
redmen
Old School Hollywood

redmen

Eu nu m`am legat de nici o fata.Daca m`am legat de ceva,au fost anumite lucruri scrise pe forum care nu au legatura cu masculin sau feminin.Si cu scenariul ma confunzi
Old 22 Aug 2008, 14:05   #10
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

"Bucuresti,toamna 1977"
http://www.cinemagia.ro/forum/viewto...sc&sta rt=150
Old 22 Aug 2008, 14:11   #11
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ce-i cu linkul ästa?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Aug 2008, 14:16   #12
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

o fi cu scenariul lui redmen
sau cu scenariul cuiva despre care pauline e convinsa ca e redmen
Old 22 Aug 2008, 14:21   #13
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Asa e - dar exercitiul era tocmai în josul paginii, dupä o lungä discutie despre una dintre cele mai ofertante "fotografii-temä" propuse în Atelier.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Aug 2008, 18:57   #14
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

redmen
Guru

Conectat la: 15 Mar 2006
Trimis: 07 Mai 2008 16:22 Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Bucuresti,toamna 1977

Undeva in jurul dupa amiezii.O zi intunecata,ploioasa,o liniste care nu prevesteste nimic bun.Imaginea ni`l prezinta pe Grig Popisteanu,secretar pe langa ministerul de externe.Ca in fiecare duminica,a venit aici in catedrala de care il leaga atatea amintiri.In mana,albumul cu poze ii aduce aminte de viata si de familia sa.De catedrala in care acuma sta pierdut cu mintea.Aici parintii lui l`au botezat,aici mergea saptamanal la slujba,aici s`a casatorit cu Maria si tot aici si`a botezat cei doi copii,Ilona si Robert.Pe scaunul din stanga isi asaza ochelarii.Ochii ii sunt obositi.El este obosit.De afara se aud voci si masini apropiindu`se.Parca din ce in ce mai aproape,invadandu`i gandurile.Isi da seama acuma ca totul a fost in zadar,ca toate lucrurile in care a crezut nu au fost decat o minciuna,o amagire.Isi aduce aminte de tatal sau,care a murit iertandu`l pentru toate greselile facute in viata.Ar vrea sa mai fie macar cateva clipe cu el,sa ii spuna ca ii pare rau,ca trebuia sa asculte de el.De afara masinile de aud tot mai tare,zgomote puternice si un tipat de femeie il fac sa tresara.Lasa albumul cu poze sa ii alunece din maini si se ridica speriat si cu lacrimi in ochi.
Zgomotele sunt asurzitoare,usile catedralei se deschid iar zidurile incep sa cada.Interiorul catedralei este invaluit in praf si fum.Buldozerele se opresc.Un sofer ramane incremenit.De candelabrul din mijlocul catedralei sta atarnat Grig.Soferul isi face ascuns cruce si isi retrage masina din zidurile catedralei.De afara cateva raze de soare reusesc sa patrunda inauntru.In acea zi,Dumnezeu a murit.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules