Viitorul serialului The Walking Dead

de Gloria Sauciuc în 22 Iun 2018
Scott Gimple ar fi dorit să păstreze The Walking Dead cât se poate de simplu, însă Robert Kirman nu i-a permis acest lucru

Serialul The Walking Dead trece prin zile grele: actori cheie părăsesc platoul, în timp ce critica îi dă note slabe iar audiențele record de altă dată scad dramatic. O fi drept sau nu, însă o mare parte din vină îi este atribuită fostului producător şi scenarist, Scott Gimple, de curând promovat chief content officer pentru tot ceea ce ţine de serialul TV Walking Dead, scrie uproxx.com.

Gimple a coordonat serialul încă din Sezonul 2. El a preluat conducerea în Sezonul 4, conducându-i pe Rick şi echipa lui de supravieţuitori prin trei dintre cele mai bune sezoane pe care le-a avut serialul. Totuşi, cum se explică unele decizii discutabile pe care le-a luat? Unele care sunt clar diferite de banda desenată, şi care schimbă drastic soarta personajelor pe care le îndrăgim?

Răspunsul ar fi la Robert Kirkman, creatorul benzilor desenate The Walking Dead, e de părere Gimple, care declară: „Atunci când am început, Robert şi cu mine am avut unele divergenţe", relata Gimple într-o conferinţă AMC citată de către Insider. „Eu am vrut să reprezint cartea aşa cum era ea, pe când el dorea să facă anumite schimbări. Şi, da, eu aş fi vrut să văd pe ecran secvenţele pe care le-am văzut în carte. Şi, totuşi, pe măsură ce avansam lucru, deoarece eram familiarizat cu acele momente, ştiam că - făcând acele mici schimbări pe care să le vadă cititorul - făceam ceea trebuie pentru cititorii cărţii, care ştiau ce va urma. Încercam să îi ducem într-o direcție în care nu se ştie ce va veni, aceeaşi senzaţie pe care o dă citirea cărţii”. „Nu am fi putut obţine altfel acea surpriză", continuă producătorul. „Nu putem obţine acea întorsătură emoţională. Nu o veţi putea vedea construindu-se. Aşa că în loc să faci precum în carte, în loc să relatezi cartea cu fidelitate absolută, alegi să o schimbi pe alocuri. Totuşi, asta este ceea ce a făcut Robert Kirkman, şi pentru a o face riști să o iei într-o direcție greșită”.

Nu e nicio îndoială că devierea de la materialul original a rezultat în unele dintre cele mai puternice momente ale serialului, scrie uproxx.com. Carol şi Daryl nu ar fi asupraviețuit într-o adaptare fidelă. Nici nemiloşii canibali din zona Terminus nu ar fi existat în aşa ceva. Şi mai sunt apoi Sezoanele 7 şi 8, care au fost poate prea aproape de evenimentele din All Out War.

The Walking Dead are o şansă de a îndrepta lucrurile odată cu revenirea din Sezonul 9, care va avea loc undeva în octombrie. Noul producător, Angela Kang, a promis o schimbare de la războiul total cu banda Salvatorilor, conflict pe care îl vedem de două sezoane şi jumătate, promiţând o revenire la „personajele esenţiale”. Va duce plecarea lui Rick serialul pe un drum cu totul nou, sau rolul său va fi pur şi simplu redistribuit altor personaje?

Exploreaza subiecte similare:

The Walking Dead, Robert Kirkman

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
boghiu_andrei pe 22 iunie 2018 14:38
Se duce in rapa si acest serial.Daca pleaca si Andrew Lincoln,degeaba mai continua acest serial.Nu are rost si logica.Nu se mai uita nimeni.
unkn0wn pe 22 iunie 2018 14:59
A devenit prea plictisitor, in ultimele sezoane nu au adus ceva dfierit ca pana atunci.
twitch958 pe 22 iunie 2018 16:57
l-am lasat de mult timp
lungit si plictisitor

mihnea_aspru95 pe 24 iunie 2018 18:36
l-am lăsat de la finalul sezonului 4 (nu cred că am pierdut ceva și mai tare decât în acele sezoane destul de bune).

Guvernatorul va rămâne cel mai tare villain din serial, Negan ăsta pare un glumeț pe lângă el :)

cristibox pe 26 iunie 2018 07:10
Daca l-ai lasat de la Sezonul 4, nu ai cum sa afirmi de Negan ca ,, pare un glumet" ;) . Au lungit prea mult lupta impotriva lui Neagan,este adevarat, dar totusi e cel mai dur din tot serialul . Chiar joaca bine. Sincer... toti ceilalti sunt niste glume pe langa Neagan, daca le-au trebuit 2 sezoane si jumatate sa-l poata invinge ;))
mihnea_aspru95 pe 27 iunie 2018 01:44
^ păi de aceea am spus "pare" (m-am uitat la trailere), n-am zis cu siguranță e așa. The Governor (și-a lăsat bine amprenta, totuși), în special că și actorul acela zici că e diavolul întruchipat (numai roluri de bad-guy ar trebui să aibe).

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells