Trailer final Venom

de Gloria Sauciuc în 31 Iul 2018
Trailerul ne este pus la dispoziţie de către InterComFilm, distribuitorul autohton al producţiei, cu subtitrare în limba română

Trailerul final al producției Venom a fost marți dat publicității, oferind detalii despre relația dintre „gazdă” și „parazitul” extraterestru, respectiv dintre jurnalistul Eddie Brock (Tom Hardy) şi Venom.

Ce vedem în trailer este o relaţie de tip Dr Jekyll - Mr Hyde, în care Eddie Brock rămâne fidel credinţelor lui: „nu putem face rău oamenilor” iar simbiotul are puterea să-și acapareze complet „gazda”, amenințându-i însăși supraviețuirea.

Sinistrul om de știință dr. Carlton Drake (Riz Ahmed) de la Life Foundation pledează pentru crearea unei noi specii, superioare, cea a hibrizilor om-paraziți. Lupta finală dintre Venom și simbiotul Homo Arachnis (Riz Ahmed) e spectaculoasă. Trailerul ne pune în temă și cu tipul de umor al simbiotului.

Venom se va lansa pe marile ecrane pe 5 octombrie. De succesul antieroului depinde un întreg univers de posibile filme pe care Sony le pregătește cu personaje din cărțile de benzi desenate Spider-Man. Venom va fi urmat de un alt spin-off la Spider-Man, Silver & Black, care este despre Silver Sable și Black Cat.

Cum vi se pare trailerul?

Exploreaza subiecte similare:

Venom

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 31 iulie 2018 19:21
Trailerul arată bestial și promite un film care va mulțumi pe majoritatea. Personal, abia aștept filmul și deja știu că nu mă va dezamăgi.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells