Trailer final Elysium

de Ştefan Dobroiu în 14 Iun 2013
Iată-l pe Matt Damon din nou în acţiune într-o sumbră lume a viitorului

Elysium este categoric unul dintre cele mai promiţătoare SF-uri ale lui 2013, iar Cinemagia poate să-ţi arate trailerul final al premierei din august. Atenţie, nouă ni se pare că trailerul dezvăluie cam prea multe din ceea ce se întâmplă în film.

Cu Matt Damon în rolul principal, Elysium reia subiectul segregării sociale explorat de Neill Blomkamp în marele său succes District 9: în anul 2154, omenirea este împărţită în două clase sociale, cei extrem de bogaţi, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium, şi restul lumii, prizonier pe un Pământ supra-populat, cu resursele naturale epuizate.

Secretarul Delacourt (Jodie Foster) e gata de orice pentru a se asigura că legile anti-imigrare sunt respectate, unica şansă ca cetăţenii de pe Elysium să-şi continue stilul de viaţă exclusivist. Asta nu înseamnă că cei de pe Pământ nu încearcă orice metodă pentru a-şi asigura un loc printre privilegiaţi. Strâns cu uşa din cauza unui accident pe Terra, ghinionistul Max (Matt Damon) acceptă o misiune ieşită din comun care, dacă va avea succes, i-ar salva nu doar viaţa, ci ar aduce egalitate între cele două lumi atât de diferite.

Îl poţi vedea pe Damon în rolul protagonistului, îmbrăcând un exo-schelet din metal care se dovedeşte a fi unica şansă de supravieţuire într-un Elysium ultra-înarmat şi ultra-reticent în faţa intruşilor. Finalul filmului, sugerează trailerul, se va lăsa cu o bătălie pe viaţă şi pe morte între Max şi eficientele forţe armate de pe Elysium.

Exploreaza subiecte similare:

Elysium, Matt Damon, Neill Blomkamp, District 9, Jodie Foster

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 14 iunie 2013 12:32
bestial
robywolf19 pe 14 iunie 2013 13:20
Cel mai tare film !
Chelbos pe 14 iunie 2013 14:35
wow!
Danyenglish pe 14 iunie 2013 18:33
oricum,daca este de la producatorul district 9 este clar,filme ce trebuie vazut:D
Danyenglish pe 14 iunie 2013 18:34
filmul trebuie*,scuzati greseala:)
keops pe 14 iunie 2013 21:04
bagamias pl in reclame cu biscuiti
keops pe 14 iunie 2013 21:07
filmul pare sa fie bun
poetul.iradiant pe 15 iunie 2013 10:07
Mda...cred ca District 9 a fost unul dintre cele mai tari SF-uri vazute de foarte mult timp(eu unul nu judec dupa buget si efecte speciale)asa ca daca filmul acesta e de la acelasi producator mi-a captat interesul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells