Totul despre Grudge Match

de Ştefan Dobroiu în 15 Sep 2013
Robert De Niro şi Sylvester Stallone se luptă (comic) în ring

Amândoi au avut parte de succes interpretând campioni la box, aşa că de ce ar fi o idee proastă o reîntoarcere la acest sport după ani şi ani? Robert De Niro şi Sylvester Stallone sunt starurile comediei sportive Grudge Match, lansată în SUA pe 25 decembrie şi în România la sfârşitul lunii ianuarie. Află din materialul de mai jos de ar putea cei doi actori să dea lovitura cu noua lor colaborare.

Sunt trei decenii de când Billy "Kid" Mcdonnen (Robert De Niro) şi Henry "Razor" Sharp (Sylvester Stallone) îşi poartă pică. În tinereţe boxeuri legendari, şi-au văzut amândoi distruse carierele când Razor a decis să se retragă din activitate exact înainte de un meci cu Kid. Dar iată că acum îşi pot regla conturile cu o ultimă confruntare pe viaţă şi pe moarte şi, prea mândri să se lase învinşi, Kid şi Razor îşi înfruntă junghiurile şi beteşugurile vârstei pentru a fi cât mai în formă în seara cea mare. Cine va învinge şi cine va profita mai bine de această ultimă şansă?

Un atu al filmului este categoric distribuţia. Pe lângă De Niro şi Stallone, în Grudge Match apare Alan Arkin, în rolul recalcitrantului, exigentului şi adesea violentului antrenor al lui Razor, în timp ce rolul principal feminin este interpretat de nimeni alta decât Kim Basinger. Pe post de comic de serviciu este Kevin Hart: el îl interpretează pe Dante, cel căruia îi vine ideea unui profitabil meci de box între cei doi protagonişti, după ce o păruială a lor în afara ringului devine o adevărată senzaţie pe reţelele de socializare. Hart, considerat adesea o combinaţie între Chris Rock şi Eddie Murphy, oferă şi principalele momente satirice ale scenariului, care comentează pe seama stelelor apuse, dar şi a obsesiei pentru celebritate şi a dependenţei de internet.

Astfel, Grudge Match pare să ofere mai mult decât noi roluri din care De Niro şi Stallone să mai scoată un ban. Trailerul lansat ieri pare să sugereze că cei doi actori găsesc tonul potrivit (până la urmă se confruntă cu o situaţie similară, amândoi fiind consideraţi doi dinozauri ai Hollywood-ului) pentru a descrie frustrările unor oameni în care cei din jur nu mai au încredere că sunt în continuare capabili de ceva interesant sau măreţ. Spre deosebire de un meci de box în care unul dintre oponenţi este considerat favorit, Kid şi Razor îşi încep ultima înfruntare în ring ca doi rataţi, beneficiari ai unei ultima şanse oferite de soartă. Ţine doar de ei să arate că nu este aşa...

Şi Stallone şi De Niro ar trebui să iubească boxul din simplul motiv că amândoi au avut succes în filme (sau chiar serii de filme) despre acest sport: Robert De Niro a primit Oscarul pentru Taurul furios, regizat de Martin Scorsese şi lansat în 1980. Stallone a devenit celebru în 1976, când Rock îi aducea pe lângă o nemaipomenită popularitate şi nominalizări la Oscarul pentru rol principal, dar şi pentru Cel mai bun scenariu.

Iată trailerul:

Exploreaza subiecte similare:

Grudge Match, Sylvester Stallone, Robert De Niro, Alan Arkin, Kim Basinger, Kevin Hart

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wildinthecountry pe 15 septembrie 2013 13:19
De abia astept acest film
De niro is the best ever

Tyson_Kyd pe 15 septembrie 2013 19:04
Astept filmul cu multa nerabdare ! Chiar pare grozav .
body3DevinA pe 15 septembrie 2013 20:10
Foarte fain pare filmul asta din trailer, il astept.
vladimir84 pe 15 septembrie 2013 23:35
Mi-am adus aminte de un filmulet cand am auzit de De Niro si Stallone in acelasi film: http://www.youtube.com/watch?v=9DeM8BiyUtg.
alex_il_fenomeno pe 19 septembrie 2013 16:53
Doamne, chiar vreau sa vad acest film!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells