Start concurs „Predicții Oscar” 2018!

de Gloria Sauciuc în 23 Feb 2018
Cinemagia caută experți Oscar. Fă predicții la cele 24 categorii ale celebrelor premii și poți fi câștigător

Participă la Concursul „Predicții Oscar 2018” și poți deveni expertul Oscar al publicației Cinemagia. Cick la concurs AICI.

Previzionarea palmaresului Oscar este la fel de grea în fiecare an, dar, dacă sunteți pe această pagină, înseamnă că vă tentează și acceptați provocarea noastră de a face predicții înainte ca palmaresul Osar 2018 să fie anunțat… Gala premiilor Oscar, prezentată de Jimmy Kimmel, va fi transmisă la noi de Digi 24 şi Digi Film în noaptea de duminică spre luni (4 spre 5 martie), de la ora 01:30 și până în jurul orei 07.00.

Nouă producţii s-au calificat în categoria „Cel mai bun film” în 2018, inclusiv filme de buget mic sau independente. Toate filmele nominalizate în această categorie rulează pe marile noastre ecrane, au fost difuzate sau urmează să fie distribuite în țara noastră. The Shape of Water, Get Out și Three Billboards... sunt pe primele trei locuri ca șanse la marele premiu, conform experților Oscar ai Gold Derby.

Filmul Get Out ar putea fi „noul Moonlight”, marele câștigător la Oscar de anul trecut - are cam același profil (film independent, de buget mic, cu succes răsunător în festivaluri, conține un puternic comentariu social). Sau poate că nu... În tot cazul, are cele mai mari șanse să ia Oscarul pentru scenariu original, dacă e să dăm crezare experților Oscar.

Guillermo Del Toro este principalul favorit pentru regia filmului The Shape of Water iar Call Me By Your Name are scenariul adaptat cu cele mai mari șanse să ia Oscarul, în viziunea experților.

Gary Oldman este dat deja câștigător în categoria „Cel mai bun actor principal” de către casele de pariuri, dar la mică distanță îi urmează nou-venitul Timothee Chalamet (Call Me by Your Name), în viziunea experților Oscar. Daniel Day-Lewis (Phantom Thread) ar fi al treilea favorit. Frances McDormand a făcut un rol „strivitor” în Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, așa că este principala favorită a categoriei.

Blade Runner 2049 are cele mai bune șanse să ia Oscarul pentru imagine, Beauty and the Beast pentru Costume, The Shape of Water pentru Scenografie iar Darkest Hour pentru Machiaj.

La animații, nominalizările la Oscar arată identic ca la Globurile de Aur. Animația unică prin metoda de realizare Loving Vincent concurează, printre altele, cu un film Disney (Coco) și cu The Breadwinner, ce are suportul actriței Angelina Jolie, ca producătoare.

Faceți predicții la cele 24 de categorii ale Oscarului! În noaptea de 4 spre 5 martie, duminica spre luni, Premiile Academiei Americane de Film vor fi acordate în cadrul Galei Oscar. Votanții cu cele mai multe predicții corecte din concursul organizat de Cinemagia vor primi o diplomă de „Expert Oscar” și premii în cărți de la Editura Nemira, DVD-uri de la MovieMag.ro și popcorn de la Star.

Exploreaza subiecte similare:

oscar 2018

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 23 februarie 2018 16:27
Cel mai bun film al lui 2017 este Blade Runner 2049, dar din păcate va câștiga o porcărie de film cum ne-au obișnuit circarii numiți și critici de film.
lili22 pe 23 februarie 2018 18:38
Cum participam, pe FB?
Gloria pe 24 februarie 2018 11:17
http://www.cinemagia.ro/predictii-oscar-2018/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells