Sofía Vergara a împlinit 45 de ani. Iată povestea ei de succes

de Cinemagia în 10 Iul 2017
La doar 30 de ani a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, iar câţiva ani mai devreme fratele ei a fost ucis pe străzile din Bogota

A devenit celebră în toată lumea datorită serialului O familie modernă, care a recomandat-o şi pentru roluri principale în filme: Sofía Vergara, care împlinește astăzi 45 de ani, este acum una dintre cele mai puternice actriţe latino de la Hollywood. Ca să nu mai spunem că domină listele cu „cele mai sexy” compilate de revistele din întreaga lume.

Poate că lucrurile s-au stabilizat acum în viaţa actriţei, dar situaţia nu a fost întotdeauna aşa. Pe când se chinuia să devină celebră şi în Statele Unite, după ce două emisiuni de televiziune au transformat-o în preferata Columbiei, Vergara a avut de înfruntat două provocări pe care nu le dorim nimănui. La doar 30 de ani a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, iar câţiva ani mai devreme fratele ei a fost ucis pe străzile din Bogota. Protejată de statutul ei de favorită a publicului (mai ales cel masculin), Vergara a înţeles că faima şi stabilitatea financiară nu te pot feri de necazuri: un alt frate al ei a fost deportat în Columbia, după ce zece ani a avut probleme cu drogurile...

Măritată la doar 18 ani şi deja divorţată doi ani mai târziu, viitoarea actriţă a fost cât pe ce să se specializeze în stomatologie. A urmat cursurile unei universităţi columbiene timp de trei ani, dar ocaziile să impresioneze pe podiumul de modă au devenit tot mai numeroase după ce un fotograf a remarcat-o pe plajă şi a aruncat-o în showbiz. Crescută într-o familie foarte religioasă, a fost mai întâi reticentă să-şi încerce norocul într-o lume atât de volatilă, dar după ce a fost încurajată de măicuţele de la şcoala ei catolică, a acceptat primul rol într-o reclamă pentru televiziune: avea doar 17 ani, iar acea reclamă Pepsi a făcut-o cunoscută în întreaga ţară.

Deşi este blondă, lui Vergara i se cere să-şi vopsească părul pentru a se încadra mai bine în tipul latino. La fel s-a întâmplat şi în O familie modernă, serialul care a transformat-o într-un adevărat star în SUA. Aici o interpretează pe focoasa Gloria, soţia afaceristului Jay Pritchett (Ed O'Neill), care ia pe toată lumea nepregătite cu viziunea ei foarte exotică asupra lumii, dar şi entuziasmul şi sinceritatea debordante.

Datorită lui Modern Family, care a încheiat trei sezoane şi a primit acordul pentru un al patrulea, Vergara a făcut trecerea cu succes către marele ecran.

Pe marele ecran a debutat în Big Trouble (2002), alături de Tim Allen și René Russo. Apoi, au urmat roluri în filme că Chasing Papi (2003), Soul Plane (2004), Lords of Dogtown (2005), Four Brothers (2005) sau Madea Goes to Jail (2009).

În 2009, Sofia și-a făcut debutul și pe Broadway, când a interpretat-o pe „Mama” Morton în musical-ul Chicago pe scena teatrului Ambassador.
 
În 2001, a creat fundația caritabilă „Peace and Hope for the Children of Colombia”, fundație ce a ajutat mii de copii din țara să, și care a donat o secție de cancer pediatric în orașul său natal Barranquilla. În anul 2002, Vergara a fost diagnosticată cu cancer tiroidian, iar în urmă tratamentului și-a revenit complet.
 
În toamna lui 2004, și-a îndeplinit un vis, lansând propria linie vestimentară „Vergara by Sofia”. La evenimentul care a avut loc în Miami a fost prezent chiar și președintele Columbiei Alvaro Uribe. Sofia a hotărât că cele peste 1.000 de locuri de muncă rezultate, să fie ocupate de muncitori din orașul său natal.
 
În 2007 a fost aleasă de „The Hollywood Reporter” și de „Billboard”, că fiind una dintre cele mai puternice 25 de femei de origine hispanică din industria de entertainment. Sofia Vergara este căsătorită cu Joe Manganiello din noiembrie 2015.

Exploreaza subiecte similare:

Modern Family, Sofía Vergara

Alte știri din cinema

James Franco devine supererou. Va fi Madrox, the Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Sylvester Stallone este acuzat de viol asupra unei adolescente

Potrivit unui raport al poliţiei, incidentul s-a petrecut în 1986, când actorul avea 40 de ani, iar victima 16

Ruby este de nerecunoscut în comedia „Ghinionistul”

Ce contribuţie are Ruby la povestea lui Vlad Logigan, „Ghinionistul”, putem afla din 8 decembrie

Final de transformare fizică pentru Christian Bale. Cum a ajuns să arate pentru noul său rol

Actorul, celebru pentru transformările sale fizice spectaculoase, îl va interpreta pe Dick Cheney, vicepreședinte al Statelor Unite pe vremea lui George W. Bush

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells