Se face The Wolverine 2

de Cristina Grigore în 6 Nov 2013
James Mangold şi Hugh Jackman refac echipa ce a adus pe marile ecrane aventurile individuale ale îndrăgitului personaj

În ciuda faptului că X-Men Origins: Wolverine a obţinut la box-office o cifră mai mare decât dublul bugetului de producţie – 373 de milioane de dolari în toată lumea la un buget de 150 de milioane – cei de la 20th Century Fox s-au declarat nemulţumiţi de rezultat. Şi tomatometrul filmului arata un procent destul de scăzut, 38, însă acest lucru nu a împiedicat studioul să aprobe realizarea lui The Wolverine.

De această dată rezultatele au fost cele scontate, ceea ce a convins producătorii de faptul că franciza este totuşi una profitabilă. Drept urmare, scrie Deadline.com menţionează că studioul este acum în negocieri cu James Mangold pentru a reveni în scaunul regizoral pentru sequel, ce îl va readuce în rolul îndrăgitului personaj pe Hugh Jackman. Mangold ar putea semna şi scenariul în cazul în care semnează pentru regie.

The Wolverine a demarat cu unele dificultăţi de producţie, însă cei de la Fox au alocat proiectului 120 de milioane de dolari şi l-au convins pe Hugh Jackman să reia partitura mutantului cu gheare de adamantium. Filmul, lansat in vara acestui an, a primit un tomatometru de 69 de procente şi a ajuns la o sumă totală a încasărilor de 414 milioane de dolari. A devenit astfel cel de-al doilea titlu X-Men cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

Exploreaza subiecte similare:

X-Men Origins: Wolverine, The Wolverine, James Mangold, Hugh Jackman

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyson_Kyd pe 6 noiembrie 2013 10:53
Foarte tare ! Adevarul e ca Wolverine chiar este cel mai indragit personaj din X-Men . Cred ca nici nu s-ar fi uitat lumea la X-Men fara Wolverine .
MikkaelWolfganger pe 6 noiembrie 2013 11:31
Mie nu imi prea imi place flocosul.E o bruta nu foarte inteligenta, dar simpatica.Un Beast mai prost, dar mai frumos.Eu am mai spus-o, daca ar fi sa faca continuari, as vrea sa vad si alte personaje din universul X-Men cu un film.De exemplu, un Origins sanatos la Magneto sau Profesor X sau Cyclops sau Marvel Girl sau Angel sau Storm.Plus ca as vrea o contuare mai solida a fiecarui personaj.De obicei regizorii si scenaristii filmelor X s-au rezumat doar la a arunca cateva nume si abilitati pe ecran.Eh, mie nu imi ajunge doar atat.Eu vreau sa vad si niste close-up ale personalitatii fiecarui individ X.

Revenind la Wolverine.Sunt deja prea multe filme cu el.Stiu ca lumea nu s-a plictisit de el, dar mie mi-a cam ajuns.E intr-adevar cel mai iubit personaj din benzi, dar pana la urma First Class a aratat ca lume s-ar duce la film si fara sa apara si el pe acolo.Eu zic ca e cazul sa incerce si altceva.Eu unul sigur nici piratat nu mai vad un viitor Wolverine 2.

radurex25 pe 6 noiembrie 2013 16:51
apare si in first class; nu mai mult de 10 secunde, e adevarat, dar apare.
Tyson_Kyd pe 8 noiembrie 2013 17:05
Bine ma Wolf, uite un cadou pentru tine http://www.dexx.ro/index.php?a=term&d=Dictionar+explicativ+roman&t=frustrare , sper sa te ajute ;)) . Draga tovarase Nimicdinceparafi, cateva aluzii iti sunt adresate tie, ca la randul tau sa le poti adresa altcuiva :) . Sa nu mai existe alte banuieli in ceea ce ne priveste subiectul Wolverine .
danny987 pe 6 noiembrie 2013 11:38
X- Men First Class a fost mai bun decat orice film cu Wolverine (excluzand Last Stand)..
radurex25 pe 6 noiembrie 2013 16:50
you are trolling,right?
MikkaelWolfganger pe 7 noiembrie 2013 00:47
E pe naiba.First Class e cel mai bun din serie, nu de departe, acolo la concurenta cu X2, dar e cel mai bun.Poate nu reuseste sa convinga la nivel de personaje, cel putin nu la cele secundare, dar parca acolo s-a incercat si ceva mai mult decat vesnicele bubuieli inter-eroi.
alex_il_fenomeno pe 11 ianuarie 2014 23:23
Ma bucur de veste. Il astept cu nerabdare :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells