Proiecţie specială Lupu

de Ştefan Dobroiu în 30 Sep 2013
Filmul lui Bogdan Mustaţă se lansează vineri, dar miercuri poate fi văzut în Club Control

Miercuri seara, începând cu ora 20.00, Club Control va fi gazda unei avanpremiere gândite special pentru public a filmului Lupu, debutul în lungmetraj al regizorului Bogdan Mustaţă (Ursul de Aur pentru scurtmetrajul O zi bună de plajă). Evenimentul debutează cu o intervenţie misterioasă din partea Companiei de Teatru Labirint, anunţă organizatorii, urmată de proiecţia filmului.

Dar atenţie! Pentru că locurile sunt limitate, accesul la proiecţie se va face pe bază de invitaţie, in urma unui concurs organizat pe pagina de facebook a filmului: facebook.com/Lupu2013.

Filmul va fi urmat de o petrecere cu intrarea liberă, începând cu ora 23.00: concert live Karpov not Kasparov, urmaţi de DJ Calamansi şi Sinkronize.

Totodată, site-ul filmului s-a lansat chiar astăzi. www.lupufilm.ro continuă călătoria labirintică propusă de poster: vizitatorii au ocazia să intre în universul lui Lupu înainte de a vedea filmul, cu unul dintre primele siteuri interactive pentru un film românesc.

Iată sinopsisul filmului: Ce se poate întâmpla în mintea unui adolescent de 16 ani când se îndrăgosteşte pentru prima dată? Lupu (Mihai Vasilescu) trăieşte cea mai stranie vară din viaţa sa. Mama lui are un nou iubit, fata care se lipeşte de el pe holurile întunecate ale blocului e posibil să nu existe şi tatăl mort îi cere ajutorul din camera alăturată.

Exploreaza subiecte similare:

Lupu, Bogdan Mustaţă, Mihai Vasilescu

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 29 octombrie 2013 14:01
Am auzit ca promite multe...Sa vedem ce va fi de el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells