Program integral iCEE.fest 2018

de Cinemagia în 5 Iun 2018
O cantitate uriasă de know-how din domeniul Internet, digital si tehnologie concentrat în doar două zile la Bucureşti

Un festival major dedicat tehnologiei si Internetului începe chiar săptămâna viitoare, la Bucuresti. Iată, pe scurt, ce se întâmplă în fiecare zi de iCEE.fest.

iCEE.fest 2018 înseamnă aproape 200 de experți și speakeri internaționali din domeniul Internet, digital si tehnologie ce vor veni la București săptămâna viitoare, joi si vineri, pe 14 și 15 iunie.

Anul acesta vor fi nu mai puțin de 9 linii de conținut și 7 scene (1 Main, 4 Focus, 2 VIP), o cantitate uriasă de know-how concentrat în doar două zile lungi, motiv pentru care organizatorii au pregătit un „ghid de supraviețuire” menit să îi ajute pe participanți să decidă ce li se potriveste cel mai bine.

De asemenea, s-a lansat si aplicația iCEE.fest care le permite participanților să îsi organizeze cât mai eficient timpul.

Dacă nu aveți timp să analizați în detaliu linkurile de mai sus, iată cum arată programul festivalului, pe scurt:

Ziua 1: joi, 14 iunie

Scena principală, Upgrade, e dedicată giganților globali si tehnologiilor care schimbă regulile în business si în comunicare. Focus 1 se axeză pe fintech si blockchain, cu o secțiune dedicată Facebook, la finalul zilei. Focus 2 si Focus 4 tratează zona e-health (scena 4 mai are si o secțiune specială dedicată industriei de travel) iar Focus 3 analizează impactul tehnologiei în democrație si comunicare publică.

Seara primei zile găzduieste concerte cu Arme, Suie Paparude, The Monojacks si spectacolul de standup comedy susținut de actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care va asigura buna dispoziție pe tot parcursul zilei.

Ziua 2: vineri, 15 iunie

Scena principală, Upgrade, e dedicată speakerilor inspiraționali si independenți, în prima parte a zilei.

Urmează o secțiune dedicată Netflix si conținutului video, iar după-amiaza este despre campanii creative spectaculoase, VR/AR, realitate mixtă si alte tehnologii noi de comunicare. Focus 1 este despre conținut digital, stiri, jurnalism dar si despre adtech si metode de monetizare a conținutului de calitate, într-o piață dominate de Google si Facebook. Focus 2 este scena specialistilor în retail si eCommerce iar Focus 4 e locul de întânlire al startupurilor cu antreprenori de succes si  fonduri de investiții.

Interactive Central and Eastern Europe Festival - iCEE.fest - se va desfășura la București săptămâna viitoare, pe 14 și 15 iunie. Elevii si studenții pot primi acces gratuit, prin Bursele iCEE.fest. Toate detaliile despre categoriile de bilete disponibile, agenda completă și speakeri le găsiți pe site-ul oficial. Vânzarea online se va sista în curând deci, dacă vă interesează, e bine să decideți azi dacă doriți să participați.

Festivalul este organizat în parteneriat cu Orange si are printre susținători BCR, Glo, Nissan, Kaufland, mPlatform, VTex, ENEL, Medlife, Freewheel/Comcast, Nescafe Dolce Gusto, Coca-Cola si alți parteneri.


Alte știri din cinema

Detalii interesante despre recuzită, dezvăluite de un designer Marvel

Captain America a avut nevoie de 20-30 de scuturi pentru fiecare film, realizate din materiale diverse

Pelicula Star Wars despre Boba Fett va începe filmările abia în 2020

Un al spin-off Star Wars aflat în lucru este cel despre Obi-Wan Kenobi

Moştenire diabolică: atmosferă angoasantă și oroare

Horrorul cu Toni Collette și Gabriel Byrne rulează pe marile noastre ecrane, interzis sub 18 ani

Bryce Dallas Howard a leşinat de frică în timpul filmărilor la Jurassic World: Fallen Kingdom

Pentru a face cât mai veridică una din scene, regizorul J.A. Bayona a instalat un rollercoaster

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells