Primul trailer A Most Wanted Man

de Cinemagia în 1 Iul 2014
Thrillerul are premiera în România peste două luni, pe 9 septembrie

Cu doar două săptămâni înainte să moară în urma unei supradoze accidentale (la vârsta de 46 de ani), actorul câştigător de Oscar Philip Seymour Hoffman participa - pe 19 ianuarie - la Sundance Film Festival (Park City, Utah), pentru a-şi promova cele mai noi filme ale sale, A Most Wanted Man şi God's Pocket. Astăzi s-a lansat în mediul online primul trailer al thrillerului A Most Wanted Man, ce îi mai are în distribuţie pe Rachel McAdams, Robin Wright şi Willem Dafoe.

Rolul lui Hoffman este cel al unui specialist în spionaj.

Acţiunea filmului regizat de Anton Corbijn are loc în Hamburg, Germania, în 2012. Un tânăr musulman pe jumătate cecen şi jumătate rus ajunge aproape mort în oraş, căutând cu disperare ajutor pentru a recupera averea tatălui decedat. Doar că informaţiile despre el nu par să aibă sens: este o victimă? un hoţ? sau, mai rău, un extremist gata să dezlănţuie prăpădul asupra Germaniei? Atraşi în mister sunt un bancher (Willem Dafoe), o tânără avocată (Rachel McAdams) gata să-i apere pe cei fără de apărare şi  personajul lui Philip Seymour Hoffman.

Exploreaza subiecte similare:

A Most Wanted Man, Philip Seymour Hoffman, Rachel McAdams, Robin Wright, Willem Dafoe, God's Pocket, Anton Corbijn

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells