Primele reacţii la Justice League

de Gloria Sauciuc în 11 Nov 2017
Liga Dreptăţii intră pe marile noastre ecrane vineri, 17 noiembrie, dar se poate urmări în unele cinematografe în avanpremieră, din 15 noiembrie

Primele reacţii la Justice League au apărut pe reţelele de socializare iar noi nu întârziem să vi le aducem la cunoştinţă.

Justice League ajunge în sălile de cinema de la noi săptămâna următoare iar primele reacţii sunt exact cele aşteptate. Primele cronici de la proiecţiile de presă vor apărea pe 15 noiembrie, aşa că primele reacţii sunt cele apărute pe Twitter. Majoritatea sunt favorabile, şi comparaţiile îl plasează mai bine decât pe celelalte filme din DC Extended Universe:

Am văzut #Justice League! Iată concluzia. Există tone de lucruri pe care le-aş schimba, dar mi-a plăcut. Am văzut întreaga echipă la acţiune şi asta mi-a plăcut. Ezra Miller te cucereşte, iar #Wonder Woman e perfectă!

Am bucuria să anunţ că #Justice League este un film care captivează. Nu este perfect şi are problemele lui, însă îşi face treaba de a-i apropia spectatorului aceste personaje văzute ca o echipă. Este, de asemenea, foarte captivant şi este aşa în moduri surprinzătoare.

Justice League este suficient de captivant, de dramatic, şi punctează la personaje, dar eşuează la povestire. Are puncte bune şi puncte slabe, dar actorii îl salvează, depăşind momentele critice pentru a putea oferi o experienţă interesantă, deşi perfectibilă.

Nimic nu poate salva Justice League de caracterul său limitat, zgomotos, neplăcut. Nici Wonder Woman, nici Ezra Miller cu ochii cei mari, nici lacrimile lui Joss Whedon. Mustaţa nu îi vine bine lui Henry Cavill.

#Justice League este mai bun decât Batman vs Superman  şi #SuicideSquad - este suplu, are acţiune cu supereroi din plin. Am savurat momentele mai facile şi cred că are unele dintre cele mai bune secvenţe de acţiune dintr-un film DC Extended Universe. Iar Wonder Woman te vrăjeşte

#Justice League a fost captivant pentru o parte din film, însă a fost subţire la capitolele povestire şi dezvoltare a personajelor. A avut farmec, umor şi emoţie peste Batman vs. Superman, însă pare forţat iar unele scene au avut zero timp de dezvoltare.

Am văzut #Justice League de două ori, şi iată: Este un film captivant cu supereroi. Atractiv, deşi cu supereroi. Au o problemă cu eroi negativi, dar aceeaşi problemă o au şi filmele Marvel.

Am multe de spus despre Justice League, dar voi aştepta până când are premiera ca să ajung la esenţă. Însă două lucruri importante: staţi până la genericul final, iar Jason Momoa este grozav ca Aquaman.

Justice League! Este Ok. Din punct de vedere narativ este vraişte, miza este nereuşită iar eroul negativ nu e fenomenal. Şi, totuşi, eroii sunt captivanţi, filmul este reuşit, este amuzant, şi se văd unele lucruri foarte bune la personaje. Nu l-am iubit la nebunie, şi totuşi sunt destul părţi bune încât să mă atragă pe viitor.

Justice League nu este filmul perfect. Are "scăpări" şi un erou negativ prea schematic. Însă, cel mai important, are nişte eroi aşa cum trebuie. Fiecare dintre Eroi este fantastic şi nu ştiu pe care îl prefer mai mult.

Săptămâna aceasta, Justice League a fost confirmat oficial drept cel mai scurt film din DC Extended Universe până la ora actuală cu 119 minute şi 54 secunde. Ceea ce înseamnă că Justice League este cu două minute mai scurt decât versiunea de cinematograf a lui Suicide Squad, cu 20 de minute mai scurt decât Wonder Woman, cu 22 de minute mai scurt decât Man of Steel şi cu 30 de minute mai scurt decât Batman vs. Superman. Jason Momoa, care joacă rolul lui Aquaman, a confirmat că există o scenă după generic, deşi lipsea în filmele anterioare cu excepţia lui Suicide Squad.

Exploreaza subiecte similare:

Justice League

Alte știri din cinema

Filmele cu femei în rol principal au avut încasări mai mari decât cele cu bărbați

„A vedea femei și fete pe ecran nu doar că este bine pentru toți - mai ales pentru copii - dar este și plăcut și profitabil...”, a spus Geena Davis

Jason Momoa nu a văzut încă Aquaman, iar motivul este înduioşător

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 21 decembrie

O potenţială regizoare a lui Black Widow crede că „este foarte obositor să vezi un film Marvel”

Lucrecia Martel este de părere că s-ar putea renunţa la unele efecte vizuale

Viitorul film Pixar se numeşte Onward. Vor face parte din distribuţie Tom Holland şi Chris Pratt

Regizorul Dan Scanlon explică, pe scurt, care este povestea animaţiei aflate în pregătire

Părerea ta

Spune-ţi părerea
woodstar pe 11 noiembrie 2017 18:54
Reactiile sunt cam mixte.. presimt un 50-70% pe rottentomatoes. Nu aveam mari sperante avand in vedere ca Zack Snyder este regizor.. dar sa vedem, poate ma insel.
boghiu_andrei pe 11 noiembrie 2017 20:35
Reactiile sunt perfect normale,cum ma asteptam.Din trailer iti dai seama ca e film de nota 7 maxim...Doar Americanii vor lauda acest film.Nu merge treaba asta cu dark..Nu stiu sa filmeze...CGI-ul arata nasol tare in trailer.
cosmin742000 pe 13 noiembrie 2017 00:10
Singura reactie a unui om normal pentru un astfel nu poate fi decat greata...
VIBERS pe 14 noiembrie 2017 12:27
:))))
cavallioty pe 17 noiembrie 2017 08:39
pacat de Wonder Woman,nu stiu de ce insista cu ZACK SNYDER cand ultimile filme nu au fost foarte stralucite(ca sa nu folosesc alti termeni), mai bine ii dadeau regizorului lui Aquaman acest film,sigur se descurca mai bine, dar nu, hai sa ingropam si mai mult aceasta franciza,hai sa facem fanii DC comics sa se duca la firmele Marvel
nosound871 pe 20 noiembrie 2017 18:12
Pai avand in vedere cati bani fac cei de la Marvel ii 100% sigur ca si fanii DC merg:))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells