Primăvara 2016: opt seriale de aşteptat

de Ştefan Dobroiu în 8 Mar 2016
Iată titluri nou-nouţe lansate pe glob în următoarele două luni

Primăvara vine nu doar cu relansarea unor producţii de succes (cea mai aşteptată, cel puţin din punctul nostru de vedere, este Daredevil), ci şi cu o ofertă generoasă de seriale noi. Iată mai jos opt titluri care ţi-ar putea atrage atenţia în următoarele două luni.

Underground
WGN, 9 martie
În secolul 19, aproximativ 100.000 de sclavi au fugit din sudul Statelor Unite în nordul aboliţionist. Serialul produs de John Legend descrie experienţele extreme ale unui grup de sclavi care fug de pe plantaţia unui proprietar legendar pentru faptul că niciun sclav nu a îndrăznit să evadeze vreodată. Descris ca "un heist movie în care hoţii îşi fură propriile corpuri" (The A.V. Club), Underground ar putea oferi una dintre cele mai surprinzătoare combinaţii de genuri ale anului.

Flaked
Netflix, 11 martie
Noul specialist mondial în seriale, Netflix a apelat la Mitch Hurwitz, omul din spatele hitului Arrested Development, pentru nu unul, ci două noi seriale de comedie. Flaked îl are în centrul atenţiei pe Will Arnett în rolul unui locuitor din California a cărui viaţă îi oferă provocări dintre cele mai neaşteptate. Christopher Mintz-Plasse, Heather Graham şi Kirstie Alley au şi ei roluri importante în cele opt episoade ale primului sezon.

The Catch
ABC, 24 martie
Shonda Rhimes este unul dintre cele mai puternice nume din televiziunea americană şi ar putea da din nou lovitura cu acest serial inspirat de un roman de Kate Atkinson. Mireille Enos (The Killing) interpretează un detectiv particular specializat în fraude şi escrocherii care devine victima unei... escrocherii gândite chiar logodnicul ei (Peter Krause, din Six Feet Under). Identitatea acestuia şi relaţia lor sunt punctul de pornire al unui joc de-a şoarecele şi pisica.

The Path
Hulu, 30 martie
Unul dintre serialele cu cele mai interesante distribuţii ale sezonului, The Path îl are în rolul principal pe Aaron Paul, la primul proiect de anvergură după Breaking Bad şi încercări repetate (dar neconvingătoare) de a da lovitura pe marele ecran. Paul interpretează un tânăr a cărui familie aparţine unui cult asemănător scientologiei, cu Hugh Dancy în rolul dezlănţuitului lider al acestui cult religios. Din distribuţie mai fac parte Michelle Monaghan şi Kathleen Turner.

Rush Hour
CBS, 31 martie
Parte dintr-o serie înfricoşător de lungă de seriale inspirate de filme pentru marele ecran, Rush Hour nu mai are nevoie de nicio prezentare. Rolurile lui Jackie Chan şi Chris Tucker sunt preluate de Jon Foo, un expert în arte marţiale, şi Justin Hires, văzut în 21 Jump Street. Adaptat de creatorii serialului Cougar Town, serialul va combina umorul cu acţiunea.

Game of Silence
NBC, 7 aprilie
Un proiect cu istorie alambicată (mai întâi a fost romanul Sleepers, apoi filmul omonim regizat de Barry Levinson, iar apoi serialul turcesc Suskunlar), Game of Silence are în centrul atenţiei un tânăr avocat (David Lyons din Revolution), a cărui carieră este ameninţată de un secret întunecat din trecut. Primul episod este regizat de Niels Arden Oplev, cunoscut pentru filmul scandinav The Girl withh the Dragon Tattoo.

The Detour
TBS, 11 aprilie
Povestea unei familii aflate într-o vacanţă cu maşina, The Detour a fost descris ca o versiune comică a lui Breaking Bad, ceea ce nu face decât să provoace curiozitatea. Serialul este creat de Jason Jones, fost colaborator al emisiunii Daily Show with Jon Stewart. Acesta joacă şi rolul principal, cel al lui Nate, care porneşte într-o călătorie plină de aventuri alături de soţia Robin (Natalie Zea) şi cei doi copii. Primul sezon are zece episoade.

Containment
The CW, 19 aprilie
Un serial despre o epidemie care face ca oraşul Atlanta să intre în carantină. Dacă în interiorul oraşului decizia autorităţilor face ca oamenii să încalce legea ca să rămână în viaţă, în afara sa un jurnalist începe să suspecteze că motivaţia izolării ar putea fi alta decât siguranţa restului ţării. Un serial fără nume mari pe afiş, creat de Julie Plec (The Vampire Diaries).

Care serial nou ţi se pare cel mai interesant?

Exploreaza subiecte similare:

Daredevil, Underground, Flaked, Arrested Development, Will Arnett, Shonda Rhimes, The Catch, Mireille Enos, Peter Krause, The Path, Aaron Paul, Breaking Bad, Hugh Dancy, Rush Hour, Jon Foo, Game of Silence, The Detour

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rob1cul pe 9 martie 2016 03:49
sincer niciunul nu pare interesant....poate POATE Containment... serial nou care chiar este tare si foarte interesant, cel cu Hugh Laurie... The Night Manager...
xerses pe 10 martie 2016 07:46
Niciunul.
bogyvaly pe 10 martie 2016 09:41
Ceea ce poate fi interesant este ca trei au comentant si toti trei au spus acelasi lucru. Al treilea sunt eu: nici unul.
rizea.alex70 pe 12 martie 2016 14:01
Containment si Underground...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells