Minority Report devine serial TV

de Cristina Grigore în 25 Aug 2014
Inițiatorul proiectului este Steven Spielberg

Succesul lui Steven Spielberg din 2002, Minority Report, este pe cale să devină serial TV. Cineastul, ca inițiator al proiectului, a ales deja unul dintre scenariștii ce vor lucra la versiunea pentru micul ecran al producției SF. Potrivit celor de la TheWrap.com, acesta este Max Borenstein (Godzilla).

Protagonistul filmului original este Tom Cruise, capul diviziei PreCrime, o unitate a poliției ce se folosește de abilitățile a trei persoane cu abilități de medium pentru  a depista crimele înainte ca acestea să aibă loc și de a putea astfel să aresteze vinovații. Personajul interpretat de Cruise este însă forțat să fugă atunci când este acuzat el însuși de una dintre aceste viitoare crime.

Serialul se va axa pe această unitate PreCrime, Spielberg fiind acum în căutarea actorului pentru rolul central. Un format asemănător este folosit și în serialul CBS Person of Interest, în care un programator de geniu și un fost asasin al CIA folosesc o inteligență artificială pentru a preveni crimele înainte ca acestea să aibă loc.

Momentan, Spielberg are în programul de lucru un thriller despre Războiul Rece cu Tom Hanks în rolul principal, după care va trece la adaptarea romanului pentru copii al lui Roald Dahl, The BFG (Big Friendly Giant).

Exploreaza subiecte similare:

Minority Report, Steven Spielberg, Person of Interest, Tom Cruise

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells