El va fi Ben-Hur

de Cristina Grigore în 18 Sep 2014
Actorul Jack Huston (American Hustle, Boardwalk Empire) a primit rolul central în remake-ul Ben-Hur

Studiourile MGM şi Paramount Pictures au anunţat actorul ce îl va întruchipa pe Judah Ben-Hur nobilul din Ierusalim condamnat la o viaţă de chinuri ale cărui aventuri au fost descrise în celebrul roman al lui Lew Wallace din 1880.

Potrivit TheHollywoodReporter.com, acesta este Jack Huston (American Hustle, Boardwalk Empire). Din distribuţia oficială mai face parte Morgan Freeman, ales în rolul lui Ildarin, cel care îl perfecţionează pe Ben-Hur în lupta cu carele.

Remake-ul se va baza în mare parte tot pe romanul lui Wallace – cartea ce a rivalizat la vânzări cu Biblia, dar care a fost până la urmă întrecută de vânzările seriei Pe Aripile Vântului. Noul film Ben-Hur  va fi adaptat marelui ecran de Keith Clarke (The Way Back) şi John Ridley (12 Years a Slave).

În regia lui Timur Bekmambetov (Wanted), pelicula îşi va începe producţia în Europa, la începutul anului viitor. Lansarea este programată pentru 26 februarie 2016.

Exploreaza subiecte similare:

Ben-Hur, Jack Huston

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 18 septembrie 2014 12:48
Este riscant sa oui intr+un asemeena rol si intr+un asemenea film ce se anunta de anvergura un actor fara o carte de vizita cat de cat cunoscuta peste hotare. Sper sa ma insel, dar au fost atatea cazuri de filme mari cu actori mici in rolurile principale. Pacat, ar fi putut actori macar ceva-ceva mai cunoscuti, capabili sa atraga publicul in salile de cinema. Chiar dak il va avea langa el pe Morgan Freeman, asta nu garanteaza succesul filmului.
SimonaCB pe 19 septembrie 2014 11:11
Am inteles ca a fost preferat lui Henry Cavill, dupa ce Tom Hiddleston caruia i se oferise initial rolul, a refuzat. Deci e clar ca au vazut ceva la Jack Huston daca au ales sa riste, in loc sa ia un actor mai cunoscut cum e Cavill.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells