El e antagonistul principal din Thor 2

de Cristina Grigore în 2 Aug 2012
El e antagonistul principal din Thor 2

Continuarea succesului Marvel de anul trecut, Thor, va începe luna aceasta filmările, în regia lui Alan Taylor (Game of Thrones). O seamă dintre actorii primului film îşi vor relua rolurile, însă Thor 2, intitulat The Dark World va avea în distribuţie şi personaje noi. Unul din rolurile cheie, cel al antagonistul principal, i-a fost oferit lui Christopher Eccleston (Doctor Who, 28 Days Later, Shallow Grave), anunţă Deadline.

Eccleston se va transforma în Malekith the Accursed, liderul elfilor întunericului din Svartalfheim, care, în benzile desenate, a furat Cufărul Iernilor Veşnice (obţinut în primul film de Odin, ca trofeu, de la Uriaşii de Gheaţă). Malekith are şi un grozav şi dur slujitor, Kurse, care se întoarce până la urmă împotriva stăpânului său.

Pentru rolul antagonistului a fost propus iniţial Mads Mikkelsen, însă acesta a fost nevoit să refuze oferta din cauza angajamentului anterior încheiat pentru viitorul serial al NBC, Hannibal.

Printre actori ce vor putea fi din nou văzuţi în lumea fantasticăa lui Thor înfăţişată în benzile desenate Marvel se numără Chris Hemsworth (Thor), Tom Hiddleston (Loki), Anthony Hopkins (Odin), Idris Elba (Heimdall), Ray Stevenson (Volstagg), Jamie Alexander (Sif) şi „pământenii” Stellan Skarsgard (Erik Sevig) şi Natalie Portman (Jane Foster).

Christopher Eccleston nu se află la primul rol inspirat din benzile desenate. A fost interpretul lui Destro în G. I. Joe: Rise of Cobra şi a avut câteva apariţii  în serialul TV Heroes.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 2 august 2012 09:18
Eu cel mai bine il stiu din Gone in 60 seconds unde l-a jucat pe Raymond Calitri si mai si pica in scriul facut pentru fratele lui Cage :).
Bayard pe 2 august 2012 11:34
Ce rol obscur ti-ai amintit :). Exista un adevarat cult legat de Doctor Who si bineinteles legat de actorii care l-au jucat pe doctor.
xerses pe 2 august 2012 09:45
E un actor convingator....
raulk pe 2 august 2012 13:19
E foarte convingator mai ales in G.I
calin88 pe 2 august 2012 13:58
Sper ca nu vor folosi iar povestea cu furtul relicvei din primul filn(casket of ancient winters) pt care Malekith este cel mai cunoscut, mi-as dori sa nu fie singurul antagonist, as vrea s-o vad pe Enchantres si pe Executioner, poate cateva hint-uri pt Surtur sau chiar Ragnarok in Thor 3
spartacus pe 2 august 2012 16:10
Mă bucur pt alegerea făcută, Eccleston e un actor pe cinste care se simnte excelent în rolurile negative şi îl şi "prind" bine. Sunt nedumerit de ce actori "negativi" incredibili sunt ocoliţi de ani de zile, unul dintre cei mai convingători fiind Michael Wincott, de exemplu ?!?
alex_il_fenomeno pe 17 august 2012 22:37
sa speram ca se va ridica cel putin la nivel primei parti ...
AndreBlack pe 20 ianuarie 2013 14:35
Hmmm.....asa el este un actor bun . Acum sa vedem .
Miiku pe 12 februarie 2013 15:14
Tipul care a jucat in Doctor Who e foarte tare. Mi`a placut acel serial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells