Bruce Willis in A-Team?

12 Sep 2006
Bruce Willis in A-Team?
Motivul pentru care nu am mai auzit mare lucru despre mult-asteptatul proiect de film cu A-Team este ca producatorul a renuntat la serviciile scenaristului atasat pana acum. Bruce Feirstein (GoldenEye) a fost angajat sa scrie scenariul, dar producatorul si creatorul serialului, Stephen J.Cannell, a declarat ca nu a fost multumit de rezultate.
"Am lucrat la un scenariu cativa ani dar nu mi-a placut ce a iesit, asa ca am renuntat la el", declara Cannell pentru Empire. "Am trecut prin mai multe variante de poveste cu care nu am cazut de acord, pentru un motiv sau altul. Unul dintre scenaristi nici macar nu se uitase la un episod din serial! Dar studiourile au tinut sa lucreze cu el, dar acesta a luat pur si simplu titlul si a inceput sa scrie asa, o poveste de la el. Nu le-a placut nici celor de la studio, si nici mie."
Desi inca nu se stie cine va fi noul scenarist, si nici ce poveste a fost aleasa pana la urma, Cannell, care lucreaza si la Knight Rider, a declarat ca serialul de succes din anii '80 va fi modernizat. "Vreau ca actiunea sa aiba loc in zilele noastre. Razboiul din Golf ar putea fi una dintre abordari. In original, A-Team fugeau dupa ce au jefuit o banca la ordine, imediat dupa ce s-a sfarsit razboiul. In noua varianta, cei patru ar putea sa jefuiasca trezoreria lui Saddam Hussein sau ceva similar."
Cat despre distributuie, Cannell a mentionat ca se gandesc la Bruce Willis pentru rolul personajului Hannibal.
Taguri:  Bruce Willis

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells