A murit Chadwick Boseman

de Ştefan Dobroiu în 29 Aug 2020
Interpretul lui Black Panther a pierdut lupta cu cancerul de colon

Chadwick Boseman, unul dintre cele mai populare staruri de culoare ale planetei, a murit la 43 de ani, după ce timp de mai mulţi ani s-a luptat cu cancerul de colon. Actorul se afla deja sub tratament în 2017, când a început să se pregătească pentru rolul carierei, Black Panther, primul supererou de culoare cu film de sine stătător în Universul Cinematografic Marvel.

"Moartea lui Chadwick ne-a lăsat fără cuvinte", a spus Kevin Feige, preşedintele Marvel Studios, citat de Variety. "A fost T'Challa al nostru, Black Panther al nostru, prietenul nostru drag. De fiecare dată când ajungea pe platouri, radia carismă şi bucurie şi de fiecare dată când îl vedeai pe ecran făcea o impresie de neuitat. A interpretat mulţi oameni extraordinari în cariera sa şi nimeni nu-l întrecea în a aduce la viaţă eroi cu adevărat remarcabili. Acum se alătură altor staruri emblematice. Familia Marvel Studios îl regretă profund şi păstrează doliu alături de familia lui", a mai spus Feige.

Deşi Boseman nu şi-a făcut niciodată public diagnosticul, cariera sa a luat avânt când deja începuse lupta cu boala. În 2017, când l-a interpretat în filmul biografic Marshall pe Thurgod Marshall, mai întâi avocat şi apoi judecător de la Curtea Supremă din Statele Unite, actorul se afla sub tratament.

Dacă vrei să-l revezi chiar acum, o poţi face pe Netflix în filmul Da 5 Bloods, în care Boseman interpretează un sergent afroamerican din Războiul din Vietnam. Anul acesta o să apară alături de Viola Davis în filmul Ma Rainey's Black Bottom.

Exploreaza subiecte similare:

Black Panther, Marshall, Da 5 Bloods, Chadwick Boseman, Kevin Feige

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 30 august 2020 22:45
Dumnezeu să îl aibă în pază ????
On om de mare finețe ,toți actorii ce au lucrat cu el au avut numai cuvinte de laudă.

forever_young_ pe 31 august 2020 21:29
RIP Chadwick Boseman ! Un actor talentat si foarte serios !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells