6 comedii aşteptate

de Ştefan Dobroiu în 27 Apr 2014
Motive de amuzament în următoarele două luni de premiere cinematografice

Se apropie perioada comediilor şi a blockbusterelor! De primele ne ocupăm în acest material, impresionaţi de "certificatul" 100% "fresh" obţinut de comedia Neighbors pe site-ul RottenTomatoes (din doar 11 cronici, e adevărat). Iată ce alte comedii mai sunt aşteptate pe ecrane până la jumătatea lunii iunie!

Cealaltă femeie/The Other Woman - 9 mai
Să nu trădezi o femeie, că nu ştii ce te aşteaptă! Cameron Diaz şi Leslie Mann interpretează două femei care descoperă că împart acelaşi bărbat. Acesta (Nikolaj Coster-Waldau din Urzeala tronurilor) este căsătorit cu una, dar are o relaţie "stabilă" şi cu cealaltă, perfidie ce le determină pe cele două eroine să facă front comun pentru a se răzbuna... În acest weekend Cealaltă femeie l-a întrecut pe Căpitanul America, urcând pe prima treaptă a box-office-ului american.

Selfie - 9 mai
Să fie formula lui Selfie o garanţie a succesului unei comedii în România? Încă nu ştim, dar de-abia aşteptăm să vedem. Un subiect lejer, câţiva cântăreţi pe afiş, fete frumoase şi puse pe distracţie, plus multă-multă dragoste, iată ce pare să promită filmul regizoarei Cristina Iacob. Sinopsisul: În loc să stea acasă şi să înveţe pentru bac, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa with a BANG!! Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să trăiască ultimul weekend dinaintea examenului maturităţii ca şi cum ar fi ultimul din viaţa lor, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă orice fără să se gândescă la consecinţe. Vor putere, adrenalină şi îndrăgosteală, iar gaşca de trei tineri pe care îi agaţă pe drum pare să le poată oferi toate aceste lucruri şi chiar mai mult decât îşi pot imagina.

Vecini de coşmar/Neighbors - 16 mai
Este timpul pentru o confruntare pe viaţă şi pe moarte între două mentalităţi diferite. De o parte a baricadei Seth Rogen şi Rose Byrne, un cuplu liniştit care se bucură de viaţa de suburbie împreună cu bebeluşul lor. De cealaltă parte, petrecăreţul Zac Efron (foto) şi membrii frăţiei sale, noii vecini mereu puşi pe benchetuială ai eroilor. Haosul şi zgomotul din vecini îi fac pe soţii cei timizi să ia măsuri, iar curând începe o bătălie plină de lovituri sub centură. Cronicile laudă situaţiile amuzante şi aplombul actorilor, mai ales cel al lui Rose Byrne, devenită cunoscută datorită unui alt hit comic recent, Domnişoare de onoare.

Urma scapă turma/A Million Ways to Die in the West - 6 iunie
Seth MacFarlane a devenit şi mai popular datorită mega-hitului anului 2012 Ted, iar acum revine în forţă (alături de Charlize Theron, Amanda Seyfried şi Liam Neeson), într-o comedie western. MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic care îşi pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Theron) îl va face să-şi dovedească bărbăţia, mai ales când soţul acesteia, un bandit celebru (Neeson), începe să facă probleme în zonă.

Premature - 6 iunie
Melanj între Ziua cârtiţei şi Plăcintă americană! Comedia lui Dan Beers s-a lansat în cadrul festivalului american South by Southwest şi a fost primită foarte bine de public. În centrul atenţiei este liceanul Rob, care are în faţă cea mai importantă zi din viaţa lui. Trebuie să fie convingător la un interviu ce i-ar asigura un loc la universitatea unde au studiat părinţii lui şi să fie... călare pe situaţie când Angela, cea mai frumoasă tipă din liceu, îi acordă în sfârşit atenţie. Cu atâta presiune, ceva bizar se întâmplă: Rob retrăieşte iar şi iar evenimentele zilei, expunându-se unui interminabil şir de momente penibile. Este clar, trebuie să facă ceva pentru a ieşi din acest ciclu bântuitor, altfel o să-şi piardă minţile!

Din greşeală împreună/Blended - 20 iunie
După The Wedding Singer şi 50 First Dates, Adam Sandler şi Drew Barrymore fac din nou echipă în această comedie care ar putea sfârşi lungul şir de insuccese la critică al lui Sandler. După un blind date dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui şi cei doi băieţi ai ei, într-o staţiune de lux din Africa de Sud. Provocările vieţii în sălbăticie îi vor face pe eroi să-şi dea o nouă şansă?

Exploreaza subiecte similare:

Blended, Premature, A Million Ways to Die in the West, Neighbors, Selfie, The Other Woman

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AndreBlack pe 27 aprilie 2014 11:20
A Million Ways To Die In The West , The Other Woman si Neighbors .
Bayard pe 27 aprilie 2014 11:55
Neighbors o sa fie cel mai bun fara discutie, A Million Ways to Die In The West s-ar putea sa fie bun, sau foarte prost. Mai e si 22 Jump Street, dar probabil vine mai tarziu.
alexcretu75 pe 27 aprilie 2014 14:53
Toate mi se par bune mai putin The Other Woman.
Astalavista pe 27 aprilie 2014 15:52
Cum sa traduci A Million Ways to Die in the West in Urma scapă turma???Cine pana mea face traducerile astea tampite?n-am mai vazut asa cretinatate.
Dana04 pe 27 aprilie 2014 15:54
The other woman si Neighbors mi se par cele mai tari din trailere. Abia astept sa le vad. :)
Iulidesprefilme pe 27 aprilie 2014 16:04
Să vină comediile astea odată peste noi, să ne veselim, să ne distrăm, poate chiar să mai învăţăm ceva, să ne îndreptăm greşelile ( Ridendo castigat mores...)
denisa_liza pe 27 aprilie 2014 17:03
De abia astept sa le vad
victor_neo75 pe 29 aprilie 2014 04:33
Cea mai interesanta comedie mi se pare Neighbors (Vecini de cosmar) care a primit deja cateva review-uri mai mult decat pozitive, iar apoi desi Adam Sandler este mai mult abonat la filme de Zmeura de Aur as spune Blended unde joaca a 3-a oara alaturi de Drew Barrymore, in regia lui Frank Coraci (The Wedding Singer (1998)). Dintre filmele care nu sunt trecute pe lista as aminti de 22 Jump Street cu Channing Tatum si Jonah Hill (premiera pe 4 iulie) si desigur Sex Tape cu Cameron Diaz si Jason Segel (premiera pe 25 iulie). Pentru mine astea sunt cele 4 comedii asteptate pana la 1 august.

Ultima comedie mai reusita, oarecum sofisticata si retro anii 30 a fost The Grand Budapest Hotel cu Ralph Fiennes, Adrien Brody, Edward Norton, F. Murray Abraham si multi multi altii.

alex_il_fenomeno pe 11 decembrie 2014 00:45
"A million ways to die in the west" a fost sub forma Scary Movie, iar "Blended", putin peste media ultimelor filme Sandler.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells