Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Aug 2012, 02:44   #1
Rmz
Novice

Rmz

Titlu film

Salutare,cine ma poate ajuta in legatura cu titlul unui film? Actiunea fiind urmatoarea:
Este vorba despre un baietel,trimis in armata de catre tatal sau.Dupa ce creste,intra in politica si incearca sa puna stapanire pe intreaga lume,aduna pe-un camp o armata intreaga,singurile tari care i se opun fiind China(spre care trimite o invazie de insecte) si Statele Unite,carora le pune embargou.Acest om de care spun joaca rolul Antichrist-ului,iar aproape de finalul filmului se transforma intr-un monstru si apoi este trimis intr-un fel de prapastie de catre o lumina venita din cer,iar lumea revine la normal... Am vazut acest film acum cativa ani,insa nu-mi amintesc cum se numeste,dar as vrea sa-l mai vad odata.
Multumesc.
Rmz is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Aug 2012, 13:08   #2
mihaipopescu2
Novice

mihaipopescu2

Am vazut cu ceva timp in urma un film de actiune cu Michael Caine (cred), in care acesta coordona un grup de actiune. Personajul principal avea o baza de date cu care santaja diverse persoane, iar la sfarsitul filmului aceasta arhiva (care era intr-o sera de flori) este distrusa.
Intrebare: stie cineva cum se numeste acest film ?
Multumesc.
mihaipopescu2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Aug 2012, 16:08   #3
Medicate
Psychosocial

Medicate

Originally Posted by Rmz:
Salutare,cine ma poate ajuta in legatura cu titlul unui film? Actiunea fiind urmatoarea:
Este vorba despre un baietel,trimis in armata de catre tatal sau.Dupa ce creste,intra in politica si incearca sa puna stapanire pe intreaga lume,aduna pe-un camp o armata intreaga,singurile tari care i se opun fiind China(spre care trimite o invazie de insecte) si Statele Unite,carora le pune embargou.Acest om de care spun joaca rolul Antichrist-ului,iar aproape de finalul filmului se transforma intr-un monstru si apoi este trimis intr-un fel de prapastie de catre o lumina venita din cer,iar lumea revine la normal... Am vazut acest film acum cativa ani,insa nu-mi amintesc cum se numeste,dar as vrea sa-l mai vad odata.
Multumesc.

Se numeste: The Omega Code
Old 20 Aug 2012, 17:38   #4
Rmz
Novice

Rmz

Originally Posted by Medicate:
Originally Posted by Rmz:
Multumesc.

Se numeste: The Omega Code

Multumesc frumos!
Rmz is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Aug 2012, 22:35   #5
margott
Guru

margott

Originally Posted by mihaipopescu2:
Am vazut cu ceva timp in urma un film de actiune cu Michael Caine (cred), in care acesta coordona un grup de actiune. Personajul principal avea o baza de date cu care santaja diverse persoane, iar la sfarsitul filmului aceasta arhiva (care era intr-o sera de flori) este distrusa.
Multumesc.

Michael Caine a jucat intr-o serie de filme de spionaj, ecranizare dupa romanele lui Len Deighton, unde interpreteaza pe spionul Harry Palmer. Sunt 6 filme, Caine apare in 5 din ele. Probabil te referi la Billion Dollar Brain (1967), a fost difuzat la tv acum ceva timp.

http://www.imdb.com/title/tt0061405/
margott is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 22 Aug 2012, 11:33   #6
mihaipopescu2
Novice

mihaipopescu2

Originally Posted by margott:
Originally Posted by mihaipopescu2:
Multumesc.

Michael Caine a jucat intr-o serie de filme de spionaj, ecranizare dupa romanele lui Len Deighton, unde interpreteaza pe spionul Harry Palmer. Sunt 6 filme, Caine apare in 5 din ele. Probabil te referi la Billion Dollar Brain (1967), a fost difuzat la tv acum ceva timp.

http://www.imdb.com/title/tt0061405/

Multumesc pentru informatie.
Din pacate nu este acesta filmul. Personajul principal, Michael Caine (cred), din lumea buna, lucra intr-un serviciu si avea acces la tot felul de documente compromitatoare, cu care isi rezolva o multime de probleme. Sfarsitul este tragic pentru el. Cei din echipa lui ii distrug arhiva (care era intr-o sera) lasandu-l in viata. Viata care nu mai insemna nimic fara arhiva.
mihaipopescu2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules