Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 Feb 2012, 22:09   #1
ExiloN
Novice

ExiloN

Cum se numeste filmul/serialul ?

Buna seara ! Caut un film difuzat pe ANTENA 1, prin anul 2006-2007 cam asa. Filmul era ROMANESC, era format din 2 EPISOADE si era vorba despre niste satanisti de le LITORALUL ROMANESC. Fiul unuia dintre ei, in varsta de vreo 20 de ani cam asa, a observat ca tatal lui tot pleaca seara de acasa, iar odata si-a uitat acasa camera video, iar acesta curios, s-a uitat pe acolo. Cand s-a uitat, l-a vazut pe tatal sau ce facea el in timpul acela, iar a doua seara l-a urmarit. Filmul este 100% ROMANESC. L-as integra in urmatoarele genuri: POLITIST/MISTER/DRAMA ! Mentionez ca am cautat acest film peste toate site-urile si niciunul nu m-a ajutat. Pot sa spun ca sunt disperat sa vad din nou filmul/serialul ala... Daca-mi aduc bine aminte juca Andrei Aratits in film, dar nu sunt sigur. Trebuie sa va mai spun ca nu este "Valuri(2007)" ! Daca ma puteti ajuta va rog sa o faceti ! Caut filmul asta de 1 an ! VA ROG SA MA AJUTATI !
ExiloN is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Feb 2012, 22:24   #2
Disciple
Guru

Disciple

Stiu la ce te referi. Cred. Este vorba de "Un caz de disparitie" daca nu ma insel. Joaca in el Andi Vasluianu si Diana Munteanu ( tipa de la MTV).

Cred ca e asta:

http://www.cinemagia.ro/filme/un-caz...paritie-12863/
Disciple is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules