Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 31 Jan 2012, 07:07   #1
danylove
Novice

danylove

Cum se numeste filmul2??

Salutare tuturor.Am vazut un film HD..este facut in 2010 sau 2011 nu mai stiu exact...din cate imi aduc eu aminte..era cu un rege......regele solomon..asa imi aduc aminte...dar e posibil sa gresesc..avand in vedere ca nu gasesc nimic pe google...ceea ce este imposibil.
Actiunea filmului:
introducere:regele cu gasca lui de pirati...merg intrun castel sa puna mana pe o comoara....o gasesc in final..dar acolo pe rege il asteapta un diavol imens..cu o sabie de foc imensa...ca sa ii ia sufletu pentru toate crimele care lea comis..regele sare pe geam in mare si se salveaza...cel putin pentru moment.
CUprins:regele se duce intro manastire...se refugiaza..de frica diavolului..dar la un moment dat un calugar ii goneste..si ii zice...""you do not belong here"?"
El pleaca...dar curand vede ca tot ce il inconjoara se transforma in negru...toate meleagurile erau cucerite de oamenii diavoluluii..nimic numai ramanea in picioare..isi pierde speranta...pana cand pe drum inlneste o familie de HIPPIIEEE care mergeau cu caruta...sot ...sotie....fata de vreo 16 ani..si baiat...ca sa il convinga sa revina la cel ce era inainte..un rege nemilos ...acestia ii omoara pe acei oameni...si rapesc fata...iar singura solutie ca regele sa isi recapete sufletu curat este sa salveze fecioara...
ma ajutati va rog..?multumesc frumols
danylove is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 31 Jan 2012, 16:31   #2
anaemona
Guru

anaemona

Animatie japoneza cumva?
Old 31 Jan 2012, 22:59   #3
danylove
Novice

danylove

NU este animatie japoneza..

este un film care a fost best seller..nu ca avatar...sau ca titanic..dar a fost...e super frumos..la final...""Regele"" se bate cu un demon urias..e super fain..numai ca numai stiu...help pls
Old 31 Jan 2012, 23:06   #4
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Solomon Kane?
Old 31 Jan 2012, 23:13   #5
danylove
Novice

danylove

Uraaa

man asa este /....solomon kane....e filmu..pfuai de cand il cautam..sa iti dea dumnezeu sanatate si tie si la familia ta..si tot ce iti doresti..te salut si mult respect...
Si pentru domnisoara de mai sus..cu animatia....mersi mult scumpii...pentru mine gestul conteaza ca ai incercat sa ajuti...stima.
Old 31 Jan 2012, 23:22   #6
Kriss_Kringle
Guru

Kriss_Kringle

Originally Posted by danylove:
man asa este /....solomon kane....e filmu..pfuai de cand il cautam..sa iti dea dumnezeu sanatate si tie si la familia ta..si tot ce iti doresti..te salut si mult respect...
Si pentru domnisoara de mai sus..cu animatia....mersi mult scumpii...pentru mine gestul conteaza ca ai incercat sa ajuti...stima.

Cu placere

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules