Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Apr 2008, 00:13   #1
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Prost sä fii, noroc(ul meu) cä esti!!!

No, dragilor, se-ntâmplä uneori câte una, de-ar cräpa Cobileanski de ciudä cä nu i-a venit lui ideea, sä mai facä o bijuterie de-aia finutä despre abisurile tâmpeniei omenesti! :lol:
Azi, umblam prin oras, de colo-colo, pe la firme, cä oamenii-s salon si ne-au chemat la pläti acum, înainte de Pasti. Cum aveam de luat bani din vreo patru surse, se adunase chiar mai mult decât plänuisem, asa c-am luat-o spre bancä sä mai pun câte ceva la tescherea, pentru voiajul de la varä.
Si cum mergeam eu asa, iavas-iavas, sunä telefonul. Un prieten, sculptor în Suedia. Salut, ce faci, una alta, si pe urmä zice: "Bäi, am auzit de problemele pe care le ai, vezi cä ti-am trimis si eu niste sute de euroi prin Western Union!"
:shock:
"Bäi Adriane, nu ti-e bine? Ce probleme sä am?"
"Nu stiu, da' am citit pe net..." asa si pe dincolo...
To make a medium-long story short:
Unii papaguli gen Sasa, Ursa si Maftei ai lui Cobileanski, ce si-au zis? Cicä sä facä un "banc" - mä rog, la mintea lor... Si au deschis un thread undeva (nu spun unde, cä am încheiat cu seful de-acolo un deal de menajare reciprocä - si e mai igienic asa - da' cine stie, cunoaste...) deci, au deschis acel thread, unde cicä eu n-am ce mânca de Pasti si sä facä o chetä sau nu stiu ce... Credeau ei, mä-ntelegi, cä asta-i o culme a umorului inteligent (mä rog, la ei acasä, o fi...) Eu, habar n-aveam. Da' sculptorul din Stockholm, care-mi citeste destul de des cronicile de film, nu m-a pus la bookmarks, cä i-a fost lene, mä gäseste mereu prin Google. Si-acum tot asa - a dat un Google si-a gäsit cioaca aia! Bietul om, a luat-o de bunä (nici nu-i de mirare, chestia era dislexicä si confuzä ca de obicei - si el, de când e-n lumea civilizatä, a uitat ce pitecantropi cu piele-lungä se târäsc pe-aici) si s-a gândit sä m-ajute!
Dupä ce ne-am lämurit, ne-am tävälit pe jos de râs toti trei (inclusiv Collins, cä-ntre timp mä abätusem pe-acasä, nedumerit, sä väd ce si cum), si zice amicul: "Bäi, acuma io înapoi nu-i mai iau, ce pana mea. Fä ce vrei cu ei - eventual treci si pe la Stockholm, cä nu ne-am mai väzut de nu stiu când." Cum un ocol pe-acolo nu-i foarte departe de traseul meu, o sä mai rämânä si de-o bere, douä, trei... pe care väd eu unde le beau, la Geneva, Amsterdam sau Stockholm, în sänätatea bietilor retardati care, si când vor sä se-arunce-n cap, tot în cur cad - confuzie, în fond, explicabilä...
Mersi, copii! Särbätori fericite, sä cresteti mari - si când mai aveti idei de-astea geniale, nu vä sfiiti!
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2008, 00:21   #2
Proletar
Guru

Proletar

si eu care ma plangeam pe alt topic ca n-am idei
asta e chiar tare!
Old 26 Apr 2008, 00:24   #3
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Tu citeai aici, eu îti räspundeam acolo!
Da' este cä-i penalä? :lol:
Old 26 Apr 2008, 00:28   #4
Proletar
Guru

Proletar

Originally Posted by Pitbull:
Tu citeai aici, eu îti räspundeam acolo!
Da' este cä-i penalä? :lol:

este.
ironia sortii...sau soarta ironiei...
dar n-as vrea sa le aflu oftica celor care se vad acum loviti in cap de bumerangul trimis aiurea.
Old 26 Apr 2008, 00:45   #5
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

O sä le-o afläm, cä nu se pot abtine. Sunt asa de previzibili! (Uneori, numai de-al naibii, îmi încep câte-o analizä de film cu câte-o parantezä autobiograficä, la derutä, numai ca sä-i provoc - si, evident, coroiatu' äla miop pe care l-a luat I.M.M. la misto când a-ncercat sä se dea la ea, muscä momeala imediat; la "Zodiac", de pildä, chiar anuntasem în topic, anterior cronicii, c-asa am sä fac - si vitele tot nu s-au prins! Scria acolo negru pe alb... sau, mä rog, alb pe bleumarin... cä voi face misto de ei, da' tot degeaba. N-au priceput! )
Acuma, parcä-i si väd cum vor veni cu niste comentarii supra-obscene si ultra-cretine, încercând cumva sä dreagä coada la ibric, s-o-ntoarcä... Evident, vor reusi: s-o-ntoarcä sä-i pocneascä din nou în nas - ca de obicei!
Old 26 Apr 2008, 00:51   #6
redmen
Old School Hollywood

redmen

Ca sa vezi cum prostia iti poate face rost de bani :lol:
Old 26 Apr 2008, 01:03   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Tocmai asta-i poanta!
(O ilustrare perfectä a sintgamei englezesti: "the joke's on you".)
Old 26 Apr 2008, 20:20   #8
gheorghe orban si baba
Senior

gheorghe orban si baba

bai, pana la urma, e poanta au ba? spune pur si simplu ca ai nevoie de niste leutzi si te ajutam.
gheorghe orban si baba is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Apr 2008, 20:30   #9
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Altu' care n-a priceput nimic.
Greu e, Doamne, sä CITESTI un topic, pânä sä räspunzi (sau, eventual, sä mai si gândesti - la ce citesti, ori mäcar asa, în general; dupä räspuns, ästa pare tot de factura älora - si moral, si cerebelar: ei au luat-o, el a väzut, nu s-a prins, si acum li se aläturä, cu acelasi banc tembel, zicând: "Vreau si io un auto-sut în cuuur!").
Arätati-i careva fragmentele respective din mesaje - eu mä duc sä vopsesc ouäle de Pasti si sä zgâltâi oala cu sarmale. Särbätori fericite!
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules