Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 17 Apr 2008, 12:04   #1
barbosu
Novice

barbosu

e o greseala?

Salut!Am trimis la concursul hbo un scenariu.Pe pagina cu titlul scenariului,mi-am trecut numele,adresa si nr. de telefon.E gresit,o sa mi-l respinga din start?
barbosu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Apr 2008, 14:39   #2
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

da

o privire aruncata pe www.hbo.ro/concursscenarii, la regulament, iti va spune, la "conditii de participare": "scenariile inscrise... trebuie sa NU contina niciun indiciu cu privire la autorul scenariului"

sorry
Old 18 Apr 2008, 23:06   #3
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Re: e o greseala?

Originally Posted by barbosu:
Salut!Am trimis la concursul hbo un scenariu.Pe pagina cu titlul scenariului,mi-am trecut numele,adresa si nr. de telefon.E gresit,o sa mi-l respinga din start?
:lol: :lol: :lol:
Sorry, dar aproape sa lesin...adica te-ai muncit sa scrii un scenariu intreg si toata stradania s-a desumflat astfel??? Jesus! :lol:
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 19 Apr 2008, 10:10   #4
films4all
Guru

films4all

Re: e o greseala?

Originally Posted by Neuptolem:
Sorry, dar aproape sa lesin...adica te-ai muncit sa scrii un scenariu intreg si toata stradania s-a desumflat astfel??? Jesus! :lol:

chill Neuptolem, nu e nevoie sa razi de el.. nu cred ca a scris scenariul doar pentru hbo..si chiar daca l-a scris special pt hbo... totusi..se afla intr-o situatie urata.. barbosule tata..sa citesti regulamentele pe viitor
Old 22 Apr 2008, 22:17   #5
freackboy
Veteran

freackboy

Incearca sa retrimiti scenariu.Poate merge :lol:
Old 22 Apr 2008, 23:39   #6
Proletar
Guru

Proletar

daca as fi in juriu, as trece peste aceasta scapare.
Old 23 Apr 2008, 01:01   #7
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Din päcate, nu pot fi de acord cu tine.
Desi subscriu la primatul motivatiilor nobile fatä de strictetea de cazarmä (si unul din motivele pentru care ajunsesem sä dispretuiesc armata era tocmai idolatria "regulamentelor" - în treacät fie zis, de nimeni respectate, de la colonel pân-la ultimul räcan), trebuie sä amintesc cä, trecând peste o asemenea prevedere regulamentarä importantä, clarä si färä nici un echivoc, devii complet vulnerabil. Nu putem bälti la nesfârsit în levantinismul nostru d'[/i]ici, aux portes de l'Orient, où tout est pris �* la legère.[i]
Deci, dacä nu esti de acord cu o regulä, nu "trece peste ea". SCHIMB-O DEFINITIV - în fortä, chiar si cu scandal, dacä e nevoie.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 23 Apr 2008, 10:26   #8
Proletar
Guru

Proletar

Pit,

desigur, ai dreptate.
dar, avand in vedere ca la acest concurs participa debutanti, nu cred ca niste nume necunoscute scrise direct pe scenariu ar influenta decizia juriului.
Old 23 Apr 2008, 15:01   #9
silver_boy
Guru

silver_boy

...eu ma gandeam asa ...(poate putin cinic, poate putin abuziv)...cum sa scrii un scenariu bun ( in a carui alcatuire intra o multitudine de norme care proclama, pe rand : efortul intelegerii, atentie, concentrare, spirit analitic, necesitatea retrospectivei, etc. adica un compositum de atribute logice,enorm de multa metodica, etc. atat timp cat tu nu esti in stare sa citesti, sa intelegi, si sa aplici un regulament de concurs ...!?
Old 23 Apr 2008, 17:24   #10
Proletar
Guru

Proletar

Originally Posted by silver_boy:
...eu ma gandeam asa ...(poate putin cinic, poate putin abuziv)...cum sa scrii un scenariu bun ( in a carui alcatuire intra o multitudine de norme care proclama, pe rand : efortul intelegerii, atentie, concentrare, spirit analitic, necesitatea retrospectivei, etc. adica un compositum de atribute logice,enorm de multa metodica, etc. atat timp cat tu nu esti in stare sa citesti, sa intelegi, si sa aplici un regulament de concurs ...!?

si asta e adevarat

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules