Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Premii, festivaluri

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 25 Feb 2008, 20:35   #1
freackboy
Veteran

freackboy

Halal castigator

NU stiu la marea parte din lista de castigatori si cred ca a invins cine a fost mai talentat, dar stiu un lucru la caregoria efecte vizuale a iesit cel mai prost film in materie de grafica (si de scenariu dupa parerea mea) si anume The GOLDEN COMPAS.Eu personal habar n-am de ce; cateva animale facute la misto care vorbesc (se vede clar ca sunt facute pe calculator) . Pute sa ia filmul meu preferat Transformers( cele mai bune efecte speciale pe care le-am vazut; am o poza in care grafica e superba, nu poti sa faci diferenta) sau Pirates of the Carrabien care au avut scene legendare axtrem de realiste si meritau pe deplin acel oscar. Pana si Cronicile din Narnia au avut efecte mai reusite, mai detaliate si mai multe. VIATA NU-I CORECTA
Old 25 Feb 2008, 20:53   #2
Neuptolem
Banned

Neuptolem

Are dreptate. La Efecte Vizuale clasamentul era meritoriu astfel, si eu il vad tot asa:
1. Transformers;
2. Pirates of the Caribbean: At World\'s End ;
3. The Golden Compass.
Neuptolem is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Feb 2008, 20:58   #3
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Re: Halal castigator

Originally Posted by freackboy:
NU stiu la marea parte din lista de castigatori (...) la caregoria efecte vizuale (...) Pute sa ia filmul meu preferat Transformers( ... am o poza in care grafica e superba, nu poti sa faci diferenta) sau Pirates of the Carrabien care au avut scene legendare axtrem de realiste
SCRIE-le repede ca pute sa ia filmul tau preferat, si trimite-le si poza aia superbä, în plic; ai sanse legendare axtrem de mari sä nu poatä nici ei sä facä diferenta si se räzgândeascä - la toate caregoriile, nu numai la caregoria asta!
ASA CORECTAM VIATA :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules