Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Horror

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 31 Jan 2008, 23:01   #1
nymphadora
Guest

nymphadora

Send a message via AIM to nymphadora Send a message via MSN to nymphadora Send a message via Yahoo to nymphadora
manon-are cineva idee

OK!Jtiu k nu trebuia sa fac un topic special pentri asta, dar caut un film de aproximativ doi ani si nu am aflat cum se numeste. Este vorba de o fata nou intrata la un liceu....trei prietene, vazute ciudat de restul colectivului(ciudat in sensul ca se spune despre ele ca fac vraji, ca-s sataniste, etc) ii spun fetei noi ca are ceva special la fel ca si ele si ca ar trbui sa stea impreuna. In fine, fata se alatura lor, si toate 4 se completeaza reciproc, ca si cand fata noua ar intregi o serie de element sau cam asa ceva. Fac un fel de ritual de uniune etc. si incep sa faca vraji si alte chestii. Fata noua afla mai tarziu de la o vanzatoare la un magazin dintr-asta de vraji...sau ma rog, ce o fi, ca este la fel ca mama ei, inzestrata cu puteri supranaturale. Ideea e ca astea 4 nu credeau nici in D-zeu, nici in Satana, ci in MANON. Ele spun ca daca Dumnezeu si Diavolu ar juca fotbal, Manon ar fi terenu. In final una din cele 4 fete, cea mai ciudata dintre toate devine evil rau......are puteri asupra psihicului celorlalte(binele invinge rau, inutil sa mai spunem) . Ideea e ca totusi MANON asta trebuie sa-i sara in ochi cumva. Va rog, daca stiti despre ce film este vorba sa imi spuneti si mie.
nymphadora is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 01 Feb 2008, 21:27   #2
morphego
Senior

morphego

Nu sunt sigur, dar filmul ar putea fi "The Craft" (1996):
http://www.imdb.com/title/tt0115963/
Plot-ul suna foarte asemanator cu povestea descrisa de tine, si parca imi amintesc sa fi vazut cel putin secvente din el...
Old 01 Feb 2008, 21:42   #3
nymphadora
Guest

nymphadora

Send a message via AIM to nymphadora Send a message via MSN to nymphadora Send a message via Yahoo to nymphadora
multumesc mult...asta era filmu il caut d o caruta de timp. Thanks
nymphadora is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 03 Feb 2008, 22:27   #4
morphego
Senior

morphego

Ma bucur ca te-am putut ajuta.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules