Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 16 Jul 2007, 06:45   #1
alooper21
Novice

alooper21

Send a message via Yahoo to alooper21
Caut un film

acum ceva ani am vazut pe tvr2 un film pe care nu l-am prins de la inceput, asadar nu stiu cum se numeste, dar pe care as vrea sa-l mai vad. nu am recunoscut actori prea celebri in el si nici nu avea un aspect prea modern.

din cate-mi aduc aminte am inceput sa ma uit in timpul unei scene in care o tipa de vreo 20-25 de ani, cu parul bucalat, blond spre saten, ceva de genu, se refugiaza intr-un magazin de haine pentru a scapa de un tip care o urmarea. acolo se cupleaza cu tanarul vanzator, una peste alta ajung acasa la ea, fac sex, dupa care el adoarme iar ea il omoara cu o crosa de golf, confundandu-l cu tipu' care-o urmarea mai devreme. ascunde cadavrul undeva in debara, dupa cateva zile incepe sa miroasa, etc... vine la ea o prietena care intra la banuieli, dar pe care ea o expediaza. dupa ce ramane singura agresorul intra peste ea in casa si o spanzura de balcon cu un cablu electric ((9de fapt s-a spanzurat singura, agresorul exista doar in mintea ei).

daca isi da cineva seama dupa descrierea asta destul de sumara despre ce film e vorba sau vreun nume de actor va rog lasati-mi un raspuns aici. eu unul nu am de ce sa ma agatz in afara de a povesti subiectul asa cum mi-l amintesc...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules