Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Apr 2007, 00:21   #1
alexandranegulescu
Novice

alexandranegulescu

Nu reusesc sa contactez PE BUNE pe nimeni de la CineMagia!!!

STIE CINE UN NUMAR DE TELEFON LA CARE POATE FI CONTACTAT ORICINE DIN ECHIPA CINEMAGIA???

SAU STIE CINEVA O ADRESA DE CONTACT [POSTALA, FIZICA] UNDE POT MERGE SA VORBESC CU CINEVA, CU ORICNE DIN ECHIPA CINEMAGIA???

SINGURA MODALITATE DE CONTACT PE CARE AM GASIT-O PANA ACUM ESTE PRIN E-MAIL LA [email protected] SAU LA [email protected] SI CEL PUTIN PENTRU MINE NU FUNCTIONEAZA ABSOLUT DELOC!!!

Am incercat in repetate randuri sa contactez echipa CineMagia din diferite motive:
~ am cerut niste lamuriri despre regulamentul unor concursuri, prin e-mail pe 31 martie 2007 la adresele [email protected] si [email protected] - nici un raspuns!
~ am confirmat castigarea unui premiu, prin e-mail pe 13 aprilie 2007 la adresa [email protected] - nici un raspuns!
~ am cerut lamuriri pentru intarzierea primirii oricarei vesti despre acel premiu, prin 2 e-mail-uri pe 22 aprilie 2007 (cred ca am fost destul de rabdatoare...) la adresa [email protected] - nici un raspuns!

POATE MA PUTETI AJUTA IN VREUN FEL!!!
SAU POATE MODERATURUL FORUMULUI VEDE ACEST MESAJ SI "IMI PUNE O PILA" PE LANGA CEI DE LA RELATII CU PUBLICUL!!!
alexandranegulescu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Apr 2007, 00:43   #2
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ai noroc. Eu nu fac parte oficial din staff-ul CineMagia, dar colaborez strâns cu ei. Din fericire, principalii redactori citesc forumul.
Te rog sä le trimiti mesaje private, aici, în forum. Username: Gloria, StefanDo (vezi cä apar ca moderatori la majoritatea sectiunilor).
Voi veghea si eu sä nu rämâi färä räspuns. Sper ca totul sä se rezolve cu bine.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules