Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 26 Aug 2005, 03:05   #1
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

The People vs. Pitbull & Ambra Blu

Acest topic este o continuare a celui din "Cinematografia romaneasca"

Moderator Pitbull, iti multumesc pentru trimiterea topicului respectiv AICI, dupa cum te-am rugat in de atatea ori. DESCUIAT, te rog, si INTEGRAL.

Daca nu esti prea las, desigur.

Si mai ales daca esti.
Old 26 Aug 2005, 03:19   #2
herbert
Guru

herbert

marge, nu-l lua in serios pe Ambra. el e - in fond - un delicat si un timid. scrie mascari si insulte, dar e primul care sufera. eu il aud cum plange in singuratate ca personajele lui Houellebecq...
Pitbull pazeste in general bine, dar ii mai scapa si lui...
Old 27 Aug 2005, 01:10   #3
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Herbert,

O tot aud pe-asta cu p'titbull cel bun la casa omului, si cum fara el era si mai rau...

Si l-am vazut si pe Ambra suferind pe aici - auzi, "alocatie"! - nu stiu de ce se da asa "pustan", altii la varsta lui... Dar inca nu i-am citit contributiile PUBLICATE in Cinemagia. Un soi de ultima speranta ca macar e capabil sa isi controleze talentul, ramanand un om cu probleme devenite foarte publice in rest. O alegere STRANIE pentru cineva care va participa la concursuri CNC si va umbla in sus si in jos dupa finantari si va fi dependent si de producatori pentru a-si face filmele si va trebui sa lucreze in echipa si... Brrr! Credeam ca se vrea un viitor critic si aplica ce crede el a fi ALS-ismul (chiar si avant la lettre) cu speranta ca... intr-o zi chiar si-o va putea permite! "Cand va fi mare", pasamite...

Dar divaghez. Pe scurt: nu inteleg ce incerci sa imi spui... :oops:

Contez si eu, nu? Am citit atatea tampenii crase, am vazut atata violenta in jur, mi s-au si turnat laturi in cap, asa ca ma consider indreptatita la reactii fara scrupule fata de ceea ce percep eu drept jigodism aici.

Mi se reproseaza "ideile putine si fixe" - dar nu fac decat sa istorisesc pe masura ce descopar si mi se intampla lucruri. Am citit putin si haotic forumul, dar comentez ce vad, cu voce tare. Unii par sa considere asta "o chestie care nu se face". Oare? Si de ce?

Pentru ce mi-a zis Pitbull in subiectul acum numit "Gundersoniada" nu exista scuze. Nici pentru Ambra. Ca sa nu mai cobor in subteranele Cinemagiei, cum le zicea Bagheera. Sorry. Sunt elitista, in felul meu. Si odata cineva "cazut", nu mai urca in stima mea dupa o bere, doua - indiferent cate filme au vazut, cata bunavointa au, ce baieti de treaba pot fi intre ei, etc. N-am ajuns sa sufar "botezuri" din partea lor si dupa aia sa ne tragem de sireturi virtuale sau reale. Nimeni nu trebuie sa treaca prin asta!

Oamenii acestia se compromit public in cel mai penibil mod si pentru niste mize INFIME! Doar ca un exemplu: ei vor sa propuna un episod pilot si au nevoie de toti banii si influenta care le pot pica la drum virtual, dar pe de alta parte isi inlatura mari(le) sanse cu o nonsalanta si o aroganta de neinchipuit! Pitbull SIGUR nici nu isi da seama de cate ori a ales the WRONG exit in ultimul timp - pentru el si pentru tot proiectul sau. Si mi-ar fi si mila sa ii zic. Eu privesc si invat, deh, e show... Dar cu "cinemagisti fermecatori" la o premiera nu se face un serial.

In viata de zi cu zi, sunt departe de genul "mironosita", mitraliez si eu obscenitati - mai ales cand conduc - dar nu mi-as permite sa imi pun zona aceea a vocabularului pe forum. Doar pentru ca o am in registru si o pot folosi inventiv sa infectez spatiul virtual? Ce as demonstra?

La volan, injuri din surprindere la gesturi neasteptate si periculoase din partea altor soferi/cand te simti in pericol. Frica te face sa injuri, pana la urma. Dar aici vin senina si chiar nu risc nimic. Injuraturile si insultele altora nu ma pot trimite in nici un copac - parca nici nu-mi sunt adresate - ma deranjeaza in masura in care ma deranjeaza orice injuratura adresata oricarui user, atat! Sper ca Nume nu se gandea ca eu vreodata voi da un curios "click" pe link-urile sale! NEVER! De la Nume si altii ca el, n-am nici macar curiozitatea unui umil rollover cu mouse-ul. Adica, de cand imi propune el mie site-uri/imagini/ce vor fi fost? Ne trezim pe aceeasi planeta, sau cum?

"Ei" cum vin in zona aceasta, cu ce stare, si ce ii ameninta de explodeaza in halul in care o fac?

Vreau sa imi cunosc interlocutorii potentiali, nu pot sa imi stabilesc "vocea" pana nu stiu cu cine am de-a face si la ce ma pot astepta. Si nici sa tac pe masura ce examinez masinaria asta.

Sau zici ca nu merita? Mai bine a good old strategy game? Ma batea gandul la un moment dat, dar mie imi place sa duc lucrurile pana la capat.

Si apoi, i-am promis lui Benny. (Hi, Ben! "Gen fun" forever!)
Old 27 Aug 2005, 01:21   #4
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Originally Posted by Marge Gunderson:
Herbert,

Si l-am vazut si pe Ambra suferind pe aici - auzi, "alocatie"! - nu stiu de ce se da asa "pustan", altii la varsta lui... Dar inca nu i-am citit contributiile PUBLICATE in Cinemagia. Un soi de ultima speranta ca macar e capabil sa isi controleze talentul, ramanand un om cu probleme devenite foarte publice in rest. O alegere STRANIE pentru cineva care va participa la concursuri CNC si va umbla in sus si in jos dupa finantari si va fi dependent si de producatori pentru a-si face filmele si va trebui sa lucreze in echipa si... Brrr! Credeam ca se vrea un viitor critic si aplica ce crede el a fi ALS-ismul (chiar si avant la lettre) cu speranta ca... intr-o zi chiar si-o va putea permite! "Cand va fi mare", pasamite...

1.Dupa cum ti-am spus deunazi, esti genul de headline de tabloid care, dupa citva timp, va fi uitat. Trust me on this one. Ca exemplu, uite ce reactii ai avut la topicul asta, ai asteptat o zi intreaga, doar-doar va posta cineva. Iti garantez, lumea se plictiseste repede pe Cinemagia.

2. Am 24 de ani, which makes me younger than you. In locul tau, I'd shut that trap.

3. Credeai proasta ca vreau sa devin critic de film. Am doua scurt metraje gata si particip la CNC sesiunea de toamna, am si producator, ti-am zis sa nu mai clantani aiurea pe linga mine fara sa ma anal izezi cum trebuie inainte.

4. Restul mesajului tau e doar incercare - reusita, ce-i drept, din bunavointa si timpul meu liber - de a atrage atentie si comentarii. Ti-am zis, aplici principiul bitei in balta, sperind sa faci valuri.

5. Asa. Astea fiind zise, iti garantez o existenta de efemerida pe Cinemagia, fara sa reusesti sa iti indeplinesti menirea de peste sanitar. Stii prea bine ca ai niste sectiuni care iti sint interzise, asa ca restul contributiilor tale se vor rezuma la flatulatii inflamatoare in spatii suferind de invidia centrului. Apoi va veni ziua in care, dupa cum zicea si BeNnY, cineva iti va zice: mori, fa. Dupa toate aparentele, acesta va fi emanuel. Da cu reply-ul, am o noapte alba inainte, sint gata sa iti fac audienta, mrs no name.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Aug 2005, 01:25   #5
name
Novice

name

- mai ales cand conduc -
Tot ce poti sa conduci tu e un itb pe o ruta periferica, ca pasager. Daca te-as intalni in trafic te-as calca pe cap.
- De la Nume si altii ca el, n-am nici macar curiozitatea unui umil rollover cu mouse-ul. Adica, de cand imi propune el mie site-uri/imagini/ce vor fi fost? Ne trezim pe aceeasi planeta, sau cum?
Mai da-te-n gatu' ma-tii hERBERTE !
Old 27 Aug 2005, 01:36   #6
BeNnY
Guru

BeNnY

A se consemna ca sunt si eu in audienta si i'm here to stay. Gen nu ai ragusit? (pentru marge)
Old 27 Aug 2005, 01:38   #7
name
Novice

name

Originally Posted by BeNnY:
Gen nu ai ragusit? (pentru marge)
Are nevoie de un huge cum load ca sa se dreaga.
Old 27 Aug 2005, 01:44   #8
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

Originally Posted by Ambra Blu:
Am doua scurt metraje gata si particip la CNC sesiunea de toamna, am si producator, ti-am zis sa nu mai clantani aiurea pe linga mine fara sa ma anal izezi cum trebuie inainte.

Eu analizez textele si comportamentul tau de pe aici. "Metrajele" alea, doar daca iau premii sa mi le pomenesti. E NORMAL sa faci filmulete in UNATC. Dar n-am auzit de nici o "perla" recenta.

Dar din partea ta... Nu e PERMIS sa fie cumva sub premiul de la Cannes, deja suntem obisnuiti cu nivelul ala. :huh: Olimpul tau tre' justificat, altfel vei cadea de la o asa altitudine incat vei deveni o legenda vie, vei fi aratat cu degetul: "Asta e ala care..."

Nu-i nimic, ti-ar ramane cariera de clown Cinemagia. Auzi, topicuri "off limits", eu si viitorul meu cinemagistic - AR TREBUI SA IMI PESE???

Oricum, noroc bun, si nu te mai sufoca atat! Geez.

Eu nu mircuiesc cu tine, esti taiat de pe lista. Iti mai scriu o cronica de adio dupa ce citesc revistele alea - daca le gasesc... Si nu stiu de ce crezi ca sunt asa legata de forumul asta si astept intre replici, etc.

Je m'en fous. But YOU have a problem.
Old 27 Aug 2005, 01:48   #9
name
Novice

name

Da tu ce filme ai facut fah ?
Old 27 Aug 2005, 01:49   #10
herbert
Guru

herbert

Originally Posted by name:
Tot ce poti sa conduci tu e un itb pe o ruta periferica, ca pasager. Daca te-as intalni in trafic te-as calca pe cap.
- De la Nume si altii ca el, n-am nici macar curiozitatea unui umil rollover cu mouse-ul. Adica, de cand imi propune el mie site-uri/imagini/ce vor fi fost? Ne trezim pe aceeasi planeta, sau cum?
Mai da-te-n gatu' ma-tii hERBERTE !

mai nume/name ce prost mai esti! adica ce, crezi ca Marge este clona mea? vai de capul tau, derutatule! nu ma mira ca delirezi, pentru ca pana acum mi-ai atribuit - aiurea - si alte clone: Gabrea, Micu, Chirilov, Marcu, Alvaro Robles s.a.
in loc sa profiti ca ai intrat pe furis pe site, sa plasezi si tu un comentariu ceva, spui prostii suparate. da, ai cazut rau de tot. nici o speranta.
Old 27 Aug 2005, 01:52   #11
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Eu analizez
But YOU have a problem.

Tu analizezi pe pizda ma-tii. daca ti s-ar rupe, ai trece mai departe prin viata, fara sa iti pese de mize mici ca Cinemagia. Nu te mai lua atit de in serios, ca stii ca nici noi nu ridem cu tine. Sictir, da-te-n ca-cat.
Old 27 Aug 2005, 01:52   #12
name
Novice

name

Uite-ti idolul si mai taci in mortii ma-tii. Te vedeam in fiecare zi in metrou - in studentie. Mi-e sila de cacareze ca tine.
Old 27 Aug 2005, 01:56   #13
Marge Gunderson
Junior

Marge Gunderson

A se consemna ca sunt si eu in audienta si i'm here to stay. Gen nu ai ragusit? (pentru marge)

Gen "am ras".

Nu stiu de ce, dar momentan imi pari cu mult mai cool ca moshii astia care se dau "cu alocatii". Poate pentru ca esti asa de sincer, si in entuziasm, si in furie, si in tinerete. Not a hack.

Asa ca s-a consemnat, cum ai cerut, si noapte buna tie!
Old 27 Aug 2005, 02:03   #14
name
Novice

name

Eu analizez
But YOU have a problem.

Tu analizezi pe p**** ma-tii. daca ti s-ar rupe, ai trece mai departe prin viata, fara sa iti pese de mize mici ca Cinemagia. Nu te mai lua atit de in serios, ca stii ca nici noi nu ridem cu tine. Sictir, da-te-n ca-cat.
Fratello, cine dreacu' sunt astia ? Herbert de pe cinemagia, marge de pe cinemagia... no name-ri. Bah, ati produs macar o fotograma, fie ea si pe pelicula de 16mm data de atf ? Eu zic sa faceti ciocu' mic, mic de tot si mult joc de glezne. :sick:
Old 27 Aug 2005, 02:05   #15
BeNnY
Guru

BeNnY

Haios mi se pare ca erai atat de hotarata sa ti se mute topicul la condica sperand, in naivitatea ta gen doborat moderatori, ca aici va fi moderat. Fun. Mai incerci sa demonstrezi ceva? Daca da, ce, daca da, de ce? Discutia cred ca si-a pierdut point-ul some miles back, oarecum irecuperabil, acum e beyond pointless. Gen fun cat emi doarme.
Old 27 Aug 2005, 02:08   #16
name
Novice

name

emi doarme.
Il viseaza p-ala ... cum dracu' ii zice ... grish am.
Old 27 Aug 2005, 02:12   #17
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Fratello, cine dreacu' sunt astia ? Herbert de pe cinemagia, marge de pe cinemagia... no name-ri.

Marge este un IP care nu va mai sta multa vreme pe Cinemagia. In rest, un CD blank, oarecum legata de Giulia Dobre.
Old 27 Aug 2005, 02:20   #18
name
Novice

name

Marge este un IP
Clona penibila, care a mai arso la greu pe cinemagia. hERBERT.
Old 27 Aug 2005, 02:26   #19
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Marge este un IP
Clona penibila, care a mai arso la greu pe cinemagia. hERBERT.

Nu, nu e acelasi. Herbert nu stie o boaba de engleza si e mai putin isteric decit Marge. Detalii iti zic pe pm.
Old 27 Aug 2005, 02:26   #20
Airlight
Guru

Airlight

Send a message via Yahoo to Airlight
What

The fuсk.

Intai si-ntai pentru ca ma simt eu murdar, uitandu-ma la atatea dejectii pe metru patrat si p-orma pentru ca e momentul sa facem distinctia de rigoare intre radem/glumim si restul povestii.

Ma deranjati. Si ma deranjati cu atat mai mult cu cat v-am citit si-n zilele bune si am avut ce vorbi cu fiecare, adica stiu ca vorba aia, prostie nu e, ci doar ticalosie.

Bai domnilor cu m si p, e vremea sa faceti o pauza sanitara pe siteul asta- va zice asta cineva care n-are nimic de impartit cu voi - ca sa mai respire onor cititorii, dac-o mai ramane vreunul dupa festivalul de licheni si alti muschi verzi de asta-noapte.

Acuma, maine se trezeste vatman forever si va ia din nou pe faras, dar de tinut minte niste vorbe tot o sa tinem. Si nu pot sa nu regret ca chestii din astea inca exista.

Io zic ca ar fi cazul sa cam stiti cand se-mpute - mie, unuia, imi duhneste rau.

Atat.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules