|  23 Dec 2004, 18:28 | #1 | 
| Guru | 

Sindromul Timisoara

__________________ Asteptand Rambo 5 aka Aliens vs Predator vs Rambo | 
|   |     | 
|  23 Dec 2004, 18:33 | #2 | 
| Guru Join Date: Mar 2004 Location: cum unde? 
				 | 
				__________________ zizi | 
|   |     | 
|  23 Dec 2004, 19:51 | #3 | 
| Guru | 
|   |     | 
|  23 Dec 2004, 22:47 | #4 | 
| the mithbuster | 

Re: Sindromul Timisoara
			 | 
|   |     | 
|  24 Dec 2004, 13:09 | #5 | 
| Maestrul | |
|   |     | 
|  25 Dec 2004, 10:29 | #6 | 
| Guru | 
|   |     | 
|  25 Dec 2004, 15:33 | #7 | 
| the mithbuster | |
|   |     | 
|  05 Jan 2005, 11:17 | #8 | 
| Senior Join Date: Dec 2004 
				 | 
				__________________ Any of you fuckin' pricks move, and I'll execute every mother fuckin' last one of ya. | 
|   |     | 
|  | 
	«
		Previous Thread
		|
		Next Thread
	»
| Thread Tools | Search this Thread | 
| 
 | 
 | 
All times are GMT +2. The time now is 12:07.

). Oricum, anul trecut au fost filme mult mai penale: Blaier, Carmazan (de 2 ori) sau Nicolaescu.
 ). Oricum, anul trecut au fost filme mult mai penale: Blaier, Carmazan (de 2 ori) sau Nicolaescu. ) 2 regizori, exista si cate 2 actori pe un rol (Ioana Macarie si putin Ilinca Goia, Serban Ionescu si putin Gheorghe Dinica - poate mai sunt si altii, dar numai pe astia i-am detectat eu). S-au grabit atat de mult sa-l lanseze in decembrie ca le-a fost lene sa filmeze din nou cateva cadre cu noii actori sau macar sa le scoata... Unde mai poti vedea asa ceva? Poate doar in "Santa Barbara"
 ) 2 regizori, exista si cate 2 actori pe un rol (Ioana Macarie si putin Ilinca Goia, Serban Ionescu si putin Gheorghe Dinica - poate mai sunt si altii, dar numai pe astia i-am detectat eu). S-au grabit atat de mult sa-l lanseze in decembrie ca le-a fost lene sa filmeze din nou cateva cadre cu noii actori sau macar sa le scoata... Unde mai poti vedea asa ceva? Poate doar in "Santa Barbara"