Go Back   Cinemagia Forum > De toate pentru toti > Cafenea

View Poll Results: Cum procedeaza electoratul cinefil?
voteaza DA 5 26.32%
voteaza NU 6 31.58%
se abtine 8 42.11%
Voters: 19. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 16 Oct 2003, 16:02   #1
daniel
Administrator

daniel

Nutzi, spaima Constitutzii

"Libertatea persoanei de a-si dezvolta spiritualitatea si de a accede la valorile culturii nationale si universale nu poate fi ingradita."
(art. 32, alineat 2)

Repetitie pentru weekend.
daniel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Oct 2003, 16:07   #2
emanuel
Maestrul

emanuel

Send a message via Yahoo to emanuel
Ce dracu' vrea sa insemne ce-ai scris mai sus? Astia chiar ne cred idioti?

Eu sunt generatia CONTRA asa ca votez NU!
emanuel is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Oct 2003, 16:24   #3
Dan Gerose
Guru

Dan Gerose

???

Desi n-ar avea ce sa caute aici topicul asta, imi dau si eu cu parerea. Nefiind din generatia CONTRA, nu mai voi duce sa votez. As fi foarte curios cum ar reactiona guvernantii, daca mai putin de 51 % NU s-ar duce sa voteze. :evil: Sa isi bata si electoratul un pic joc de ei, nu numai ei de noi. :evil:
Dan Gerose is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Oct 2003, 16:46   #4
Floydman
Guru

Floydman

da da dans

voi vota contra! huooooooooooo!
Floydman is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Oct 2003, 17:20   #5
theo
Guru

theo

Nenorocirea e ca oricum as da-o, tot rau e. Sa votez da, nu se pune in discutie, sa votez nu, ar insemna sa fiu de acord cu vechea constitutie, ceea ce iar nu e cazul, sa ma abtin e poate solutia cat de cat convenabila. In rest, democratie in regula, ca pe vremea impuscatului...
theo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Oct 2003, 22:41   #6
toni
Guru

toni

da' care e problema cu noua constitutie? ce aveti cu ea?
Old 17 Oct 2003, 08:47   #7
Leonard Pyron
Guru

Leonard Pyron

Re: Nutzi, spaima Constitutzii

Originally Posted by daniel:
"Libertatea persoanei de a-si dezvolta spiritualitatea si de a accede la valorile culturii nationale si universale nu poate fi ingradita."
(art. 32, alineat 2)

Fals ! Mai ales pe cinemaga lucrurile astea nu functioneaza. Eu am primit de doua ori ban pe motive subiective ca nu sunt pe placul stapanirii.
Leonard Pyron is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2003, 14:58   #8
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Daca as avea dreptul sa votez, as vota da. Pe langa toata partea electorala si politica din aceasta schimbare a constitutiei, cred ca ea aduce cu adevarat cateva imbunatatari celei vechi, care oricum trebuia schimbata. Nu spun ca am citit constitutia, eventual doar cateva fragmente, dar lucrurile s-au mai schimbat in 13 ani. Cred ca cea mai importanta schimbare e garantarea propietatii private. Ce-i drept, acuma nu ma influenteaza, dar pe viitor va de folos.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2003, 15:21   #9
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

NU sunt de acord cu toate modificarile, iar campania de promovare ia ochii cu doua-trei questii sociale. Voi spune nu, pt. ca destui au fost pacaliti sa spuna da. Pentru cei care se abtin, aflati ca nu traiti intr-un turn de fildes. Oameni cu opinie ce sunteti, mai bine puneti-i pe trintorii din Guvern sa-si merite salariile.

----------------------
"Ce pais de merde"
Alice_Fluture is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2003, 15:42   #10
raptor
Leprechaun

raptor

WoHO!No way in hell Jose!Niuci nu ma gandesc sa-mi mishk dosul in directzia votului:1.de lene 2.pt. ka-i o imeeeensa inshelatorie din care doar o haita de parlamentari umflatzi si libidinoshi ar avea de castigat!

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2003, 15:54   #11
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Hombre, nu intelegi ca daca nu spui nici da nici nu ii lasi pe altii sa gindeasca pentru tine? Nu-ti convine iti bagi piciorul? Pai de-aia "toate merg brambura in tara asta". dar desigur ca esti si tu printre cei 24 de milioane care vor sa plece din tara, right?

-------------------------
"Ce pais de merde"
Old 17 Oct 2003, 16:07   #12
raptor
Leprechaun

raptor

Nu.De fapt da,dar in vizita-k daor n'o sa stau in fascinanta noastra tzara forever.Dar in principiu ash ramane aici.DAR NU IN HALU' ASTA DE TREABA.

Old 17 Oct 2003, 16:09   #13
raptor
Leprechaun

raptor

pe care o shimb tocmai NEMERGAND la vot si aratand astfel ca fac ceva pe gushile lor de porci umflati.

Old 17 Oct 2003, 16:23   #14
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Originally Posted by theo:
Nenorocirea e ca oricum as da-o, tot rau e. Sa votez da, nu se pune in discutie, sa votez nu, ar insemna sa fiu de acord cu vechea constitutie, ceea ce iar nu e cazul, sa ma abtin e poate solutia cat de cat convenabila. In rest, democratie in regula, ca pe vremea impuscatului...

Nu, amigo, daca votezi "nu", nu esti de acord cu prima, ci impotriva modificarilor propuse. Nu ar trebui sa revizuiasca revizuirea, daca populatia spune NU?

Si ce vrei sa spui cu democratia? Ai uitat poate de cartelele pentru alimente si economia de curent electric si apa calda si cite altele?... Nu lipsa democratiei e durerea, ci faptul ca nu stim ce sa facem cu ea. Exemplul absenteismului spune tot...

---------------------
"Ce pais de merde"
Old 17 Oct 2003, 16:41   #15
theo
Guru

theo

Originally Posted by Alice_Fluture:
Originally Posted by theo:

Nu, amigo, daca votezi "nu", nu esti de acord cu prima, ci impotriva modificarilor propuse. Nu ar trebui sa revizuiasca revizuirea, daca populatia spune NU?

Si ce vrei sa spui cu democratia? Ai uitat poate de cartelele pentru alimente si economia de curent electric si apa calda si cite altele?... Nu lipsa democratiei e durerea, ci faptul ca nu stim ce sa facem cu ea. Exemplul absenteismului spune tot...

---------------------
"Ce pais de merde"

Cand spun lipsa de democratie, o spun cu toata responsdabilitatea. Cum altfel poti spune faptului ca tu, ca cetatean, nu ai de fapt NIMIC de ales. Si repet, daca majoritatea spune nu, ramane in vigoare vechea constitutie, iar da nu pot spune pentru ca nu sunt de acord, spre exemplu, ca presedintele sa fie ales pe 5 ani, dupa cum nu sunt de acord cu numarul exagerat de mare de parlamentari, care freaca menta pe banii nostri. Absenteismul este cea mai buna sanctiune pentru actualii guvernanti...
theo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Oct 2003, 16:58   #16
Alice_Fluture
Guru

Alice_Fluture

Constitutia oricum trebuie sa se modifice la cererea UE. Daca nu acum, poate anul viitor. Eu am o opinie si ma voi duce sa o stampilez. Am zis deja ca nu sunt de acord cu unele modificari, chiar daca ramine in vigoare cea veche. Nu va fi pentru mult timp. Cineva acolo sus, vrea modificarea inainte de alte alegeri.
Old 17 Oct 2003, 22:05   #17
Leonard Pyron
Guru

Leonard Pyron

Mmmmm, ce intelgent, deci asta era... Cum le stii tu pe toate ca un om mare!
Leonard Pyron is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 18 Oct 2003, 01:29   #18
Danny
Guru

Danny

Send a message via ICQ to Danny Send a message via Yahoo to Danny
Re: ???

Originally Posted by Dan Gerose:
:evil: Sa isi bata si electoratul un pic joc de ei, nu numai ei de noi. :evil:

De data asta ne batem joc de noi...
Old 18 Oct 2003, 01:35   #19
Danny
Guru

Danny

Originally Posted by raptor:
Nici nu ma gandesc sa-mi mishk dosul in directzia votului:1.de lene 2.pt. ka-i o imeeeensa inshelatorie din care doar o haita de parlamentari umflatzi si libidinoshi ar avea de castigat!

Constitutie: lege fundamentala a unui stat, investita cu o forta juridica superioara celorlalte legi, care cuprinde principiile esentiale ala organizarii lui, stabileste drepturile si datoriile principale ale cetatenilor, sistemul electoral, organizarea organelor supreme si locale...

Cu dedicatie speciala lui raptor...dar si pentru altii...care habar n-au despre ce e vorba si spun numai tampenii.
Pentru cei care nu se duc la vot: sa va fut in gura de prosti. Voi sunteti muistii aia care nu-si exercita unul dintre putinele drepturi pe care le au...si pe urma se intreaba de ce e atata kkt in jur.

Mentiune: primul meu mesaj cenzurat... :evil:
Old 18 Oct 2003, 01:58   #20
Danny
Guru

Danny

Am sa ma duc la vot...si am sa votez "DA"...pentru ca sunt unele modificari chiar importante:

- garantarea proprietatii private
- restrangerea imunitatii parlamentare (dupa cum bine vezi raptor...chiar nu au de castigat...din contra)
- reducerea numarului de semnaturi necesar cetatenilor pentru a avea initiativa legislativa.

Pt. Theo:

Nu inteleg de ce te deranjeaza marirea mandatului Presedintelui Romaniei la 5 ani. In Franta spre exemplu e chiar de 7 ani.
Faptul ca se continua forma bicamerala a puterii legislative ma deranjeaza si pe mine...dar...

Pt. Alice:

Nu ne mai aburi atata si spune-ne ce nu iti convine.

Pt. Emanuel:

Fazele de genul asta...ca sunt din generatia contra/pro...mi se par puerile...

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules