Go Back   Cinemagia Forum > Cinemagia Forum > Condica de sugestii si reclamatii

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 20 Mar 2003, 15:54   #1
theo
Guru

theo

de ce expira sesiunea?

Azi am depus oarece efort sa scriu un lung mesaj si cand sa-i dau submit am primit un avertisment dragut de genul ca sesiunea mea a expirat, reintrodu parola!! Va imaginati ca am dat back ca sa-mi recuperez frumusete de mesaj, dar nu am gasit decat o pagina alba.
Va intrebati poate de ce nu am scris mesajul in alt program si apoi sa dau copy_paste. Nu am facut-o pentru ca am incercat asta alta data si nu voia sa-mi copieze nimic.
Dupa ce m-am calmat am rescris mesajul in alta parte si de data asta a mers cu copy-paste, iar eu nu mai inteleg nimic.
theo is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 20 Mar 2003, 18:31   #2
Anonymous
Guru

Anonymous

Solutia 1: Scrie mai repede.

Solutia 2: Inainte de a apasa pe "Trimite", selecteaza tot textul (Ctrl-A) si da-i un Copy. In acest fel, daca se intampla vreun time-out/etc., ai mesajul in Clipboard si poti sa-l reintroduci rapid (sau sa-l duci in Notepad&co si sa-l salvezi pentru referinta ulterioara...).

Salutari,
Andrei
Anonymous is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Mar 2003, 08:52   #3
theo
Guru

theo

Multumesc, Andrei (Amyd?). Solutia2 este cea mai buna si am sa o aplic. Cat despre prima, nu o pot lua in discutie pentru ca sunt la birou si intru pe net cand am timp si bineinteles intrerup in situatii de urgenta. :wink:
Old 21 Mar 2003, 09:31   #4
Amyd
Guru

Amyd

Hehe, pai pastreaza si tu un Excel sau un Word, ceva, deschis cu un document care pare important si atunci cand apar "situatiile de urgenta" pe usa, dai un Alt-Tab rapid. :wink:

Salutari,
Andrei

P.S. : Nu se poate ca si in forumul asta sa posteze numai utilizatorii inregistrati? Nu de alta, dar tot ma fac de ras postand ca "Vizitator"...
Amyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 21 Mar 2003, 17:26   #5
theo
Guru

theo

Soarta mi-este cruda si de asta data, ca Mac-ul nu stie alt-tab si pana dau eu collapse window sau hide internet explorer imi creste tensiunea. Norocul meu este ca ocup o pozitie strategica.
Old 25 Apr 2003, 21:12   #6
Oribilul Mosh
Novice

Oribilul Mosh

Send a message via MSN to Oribilul Mosh Send a message via Yahoo to Oribilul Mosh
N-am mai intalnit nici un forum pana acum la care sa expire sesiunea. Nu se poate face ceva in acest sens ? Este suparator.

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules