|
|
#1 |
|
Guru
|
Listă de regizori & regizoare
Cinematografia însăși e doar un roman gigantic scris din foarte multe unghiuri și citirea lui durează doar o secundă în viața Universului. Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului. Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
|
Crema
Cinematografia însăși e doar un roman gigantic scris din foarte multe unghiuri și citirea lui durează doar o secundă în viața Universului. Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului. Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie. Last edited by Cretzulynne : 09 Apr 2018 at 23:46. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior
|
Citate: Citim lumea pe dos şi pretindem că ne înşală (Rabindranath Tagore) - unul dintre cele mai profunde Se iubea pe sine cu o dragoste pătimaşă şi absolut reciprocă (Vladimir Nabokov) - unul dintre cele mai amuzante. Un bilet de film ar putea echivala cu taxa către Paradis... Last edited by into_the_labyrinth : 20 Aug 2017 at 15:37. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
|
Cinematografia însăși e doar un roman gigantic scris din foarte multe unghiuri și citirea lui durează doar o secundă în viața Universului. Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului. Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
|
Cu potential
Cinematografia însăși e doar un roman gigantic scris din foarte multe unghiuri și citirea lui durează doar o secundă în viața Universului. Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului. Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie. Last edited by Cretzulynne : 23 Sep 2018 at 20:44. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
|
Restul
Cinematografia însăși e doar un roman gigantic scris din foarte multe unghiuri și citirea lui durează doar o secundă în viața Universului. Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului. Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie. Last edited by Cretzulynne : 11 Sep 2017 at 16:05. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior
|
Citate: Citim lumea pe dos şi pretindem că ne înşală (Rabindranath Tagore) - unul dintre cele mai profunde Se iubea pe sine cu o dragoste pătimaşă şi absolut reciprocă (Vladimir Nabokov) - unul dintre cele mai amuzante. Un bilet de film ar putea echivala cu taxa către Paradis... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guru
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
|
despre lista cu regizori
Last edited by victor_homescu : 05 Sep 2017 at 11:53. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guru
|
Cinematografia însăși e doar un roman gigantic scris din foarte multe unghiuri și citirea lui durează doar o secundă în viața Universului. Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului. Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie. Last edited by Cretzulynne : 07 Sep 2017 at 11:01. |
|
|
|
![]() |
«
Previous Thread
|
Next Thread
»
| Thread Tools | Search this Thread |
|
|
All times are GMT +2. The time now is 02:50.

), lista e bună şi cuprinzătoare. De-abia după a treia vizionare,am constatat că mai am şi următoarele propuneri (în paranteză am trecut unul sau mai multe filme care mi se par cele mai reprezentative ale regizorului în cauză). Fireşte, nu e obligatoriu să apreciezi şi tu la fel.
)