Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Film in general

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 16 Apr 2010, 12:09   #61
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Con Air cred ca-i cel mai nating film pe tema asta din cite au fost amintite aici. Cage, saracu', e bovin & ridicol, cu pletele lui in vint cu tot. O alta mare basina produsa de nea Bruckheimer.

http://www.youtube.com/watch?v=YQiPQ...rom=PL&index=5
Windom is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2010, 16:03   #62
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Windom,este dreptul tau sa ai parerea asta!Dar nu era vorba despre pletele lui Nicholas Cage ci de o situatie prezenta in film.Cu plete sau fara plete,figura lui Cage este cam aceeasi in toate filmele in care a jucat!Si cu figura asta" bovina si ridicola" a castigat si un oscar daca imi aduc aminte bine!
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2010, 16:24   #63
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Nici n-am zis ca e un actor prost. E bovin si ridicol in filmul asta si inca in vreo 'nshpe. Problema lui Cage e ca sau e sclipitor sau ridicol. Asta depinde de regizor pina la urma. Un Lynch sau un Herzog au scos ce e mai bun din el. Fara regizor beton, e pierdut in spatiu saracul, asta-i realitatea.

Old 16 Apr 2010, 17:42   #64
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Windom,vad ca nu prea pricepi nuantele!Ma refeream la figura lui care tie nu-ti place si este dreptul tau sa nu-ti placa,dar,asta n-are legatura cu faptul ca este sau nu actor bun sau prost!Am spus pur si simplu ca, fizionomia lui este aceeasi, indiferent de rolurile pe care le interpreteaza sau de cine este regizorul filmului!
Old 16 Apr 2010, 21:32   #65
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

Originally Posted by Windom:
Con Air cred ca-i cel mai nating film pe tema asta din cite au fost amintite aici. Cage, saracu', e bovin & ridicol, cu pletele lui in vint cu tot. O alta mare basina produsa de nea Bruckheimer.
Pentru perioada în care a apărut- a fost OK. Sigur,nu e o capodoperă;sigur,sunt greșeli și abureli,dar pînă la urmă este un film destul de bun.
PS:mie personal nu mi-a plăcut cum a jucat Cage în film.
RomaniaMare is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2010, 21:35   #66
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

Originally Posted by Windom:
Nici n-am zis ca e un actor prost. E bovin si ridicol in filmul asta si inca in vreo 'nshpe. Problema lui Cage e ca sau e sclipitor sau ridicol. Asta depinde de regizor pina la urma. Un Lynch sau un Herzog au scos ce e mai bun din el. Fara regizor beton, e pierdut in spatiu saracul, asta-i realitatea.
Quote:
E bovin si ridicol in filmul asta si inca in vreo 'nshpe. Problema lui Cage e ca sau e sclipitor sau ridicol.
Bangkok Dangerous,Ghost Rider,Knowing,Next....
Old 16 Apr 2010, 21:37   #67
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ce-i cu dudele astea?
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2010, 22:24   #68
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

Originally Posted by Pitbull:
Ce-i cu dudele astea?
Ce ? Cele 4 filme însirate de mine?(Bankon Dangerouss si altele),sunt citeva dintre filmele slabe,banu,foarte slabe a lui Cage.
Old 16 Apr 2010, 23:21   #69
robbiex2
Guru

robbiex2

am vazut recent filmul Celda 211, foarte bun !cum se poate schimba viata la 180 de grade unui viitor ofiter de inchisoare.mie unul mi s-a parut bun, simplu si la obiect !

http://www.cinemagia.ro/filme/celda-211-464949/

incercati-l si reveniti cu o parere.
robbiex2 is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2010, 23:56   #70
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Originally Posted by RomaniaMare:
Ce-i cu dudele astea?
Ce ? Cele 4 filme însirate de mine?(Bankon Dangerouss si altele),sunt citeva dintre filmele slabe,banu,foarte slabe a lui Cage.
Asa e. De-aia am si întrebat ce-i cu dudele astea. De toate patru am fäcut misto în cronici,
Old 17 Apr 2010, 02:07   #71
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

Ce-i cu dudele astea?
Asa e. De-aia am si întrebat ce-i cu dudele astea. De toate patru am fäcut misto în cronici,
Asta a fost o perioadă de prostituare a lui N.Cage.Am privit "Bad Lieutenentort of New Orleans" și mi-a plăcut cum a jucat Cage.Sper că și-a revenit.
Tu ce crezi despre prestația sa din ”Bad LieutenentȚ ?
Old 17 Apr 2010, 08:08   #72
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Mai,voi a-ti innebunit de tot?????????la doua noaptea va certati din cauza lui Cage???Face ce poate si ce stie mai bine pe lumea asta!Filmele in care joaca el sunt ca orice filme americane si asta spune totul!Dar,dincolo de calitatile artistice mai bune sau mai slabe ale acestora el are totusi o charisma care-l deosebeste de alti actori si asta este emblema lui....cu asta a castigat un oscar,cel putin asta am vrut eu a spun!
Old 17 Apr 2010, 15:53   #73
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

Originally Posted by rvn:
Mai,voi a-ti innebunit de tot?????????la doua noaptea va certati din cauza lui Cage???Face ce poate si ce stie mai bine pe lumea asta!Filmele in care joaca el sunt ca orice filme americane si asta spune totul!Dar,dincolo de calitatile artistice mai bune sau mai slabe ale acestora el are totusi o charisma care-l deosebeste de alti actori si asta este emblema lui....cu asta a castigat un oscar,cel putin asta am vrut eu a spun!
În primul rînd,nu ne certăm dar discutăm civilizat.Stau pe calculator la ora 2 că îs la muncă acum și trece timpul mai repede cînd stai pe Cinemagia.Vroiam să spun ca nicolas Cage e un actor bun,cu capacități,dar nu trebuie să negăm că are și roluri slabe,sau foarte slabe.
Ce-i drept nu e singur,mulți dintre marii actori o mai dau în bară cîteodată.
Old 17 Apr 2010, 16:29   #74
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Romania mare,este interesant aspectul cu munca ta de noapte!Sefii stiu ce faci tu in timpul programului de lucru?Inseamna ca ti se potriveste la fix zicala:"timpul trece,leafa merge,noi ne facem ca muncim"!
Old 17 Apr 2010, 19:09   #75
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

Romania mare,este interesant aspectul cu munca ta de noapte!Sefii stiu ce faci tu in timpul programului de lucru?Inseamna ca ti se potriveste la fix zicala:"timpul trece,leafa merge,noi ne facem ca muncim"!
rvn,eu nu am muncă de birou.Eu lucrez acasă,pe calculator:îndeplinesc caiete de sarcini și dau recomandări juridice.....Dar nu poți să lucrezi non-stop,trebuie să mai faci cîte o pauză.
Iar eu pauzele le folosesc pentru CNN,Facebook și Cinemagia.
Old 17 Apr 2010, 20:23   #76
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

E bine ca esti si sef si subaltern!Doi intr-unul!N-ai idee cat este de nasol sa fii numai in postura subalternului!Oricum,felicitari pentru job!
p.s.in pauze mai poti incerca si alte sporturi extreme! e doar o idee....
Old 17 Apr 2010, 21:49   #77
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Ce-i cu dudele astea?
Asta a fost o perioadă de prostituare a lui N.Cage.Am privit "Bad Lieutenentort of New Orleans" și mi-a plăcut cum a jucat Cage.Sper că și-a revenit.
Tu ce crezi despre prestația sa din ”Bad LieutenentȚ ?
Mi-a pläcut mult, am spus si în cronicä - vezi la "Acum pe ecrane".
Old 18 Apr 2010, 18:53   #78
RomaniaMare
Guru

RomaniaMare

E bine ca esti si sef si subaltern!Doi intr-unul!N-ai idee cat este de nasol sa fii numai in postura subalternului!Oricum,felicitari pentru job!
p.s.in pauze mai poti incerca si alte sporturi extreme! e doar o idee....
ce alte sporturi extreme ???
Old 18 Apr 2010, 18:57   #79
Windom
The Ultimate Badass

Windom

Sah, nigga...
Si ca sa fiu on topic: n-a amintit nimeni de Jailhouse Rock, shame on you ppl...

Old 21 Apr 2010, 13:46   #80
SoX
Miserupist

SoX

Carandiru (2003)

Un film brazilian ce reflecta viata din fosta inchisoarea cu acelasi nume. O puscarie in care zilele de vizita sunt de-a dreptul banale, fara repartitie intre condamnatii si vizitatori, detinutii ies in curte, isi pun o masa cu de-ale gurii, apoi isi asteapta rudele . E genul de penitenciar in care infractorii condamnatii primesc cate o slujba: bucatar, asistent medical, frizer, macelar, administrator, etc. Evenimentele au ca punct central un doctor imbracat intr-un costum alb ingrijit si curat ce-l metamorfozeaza intr-un inger venit din ceruri pentru a avea grija de "turma de oi ratacite". De fapt el incearca sa combata raspandirea virusului H.I.V. in intregul peninteciar. Isi aseaza frumusel o masa intr-o celula, cateva medicamente si caiete, astfel devenind biroul sau medical. Medicul este ajutat de un "asistent" cu multi ani de zdup in spate, avand ca experienta administrarea de droguri prin injectare a tot felul de drogati. Incep consultatiile si vizitele medicale, infractorii banuiti de sida (printre care si nelipsitii travestiti, spre surprinderea mea, siliconati) isi viziteaza proaspatul doctor, fiind pusi sa raspunda la cateva intrebari medicale, si in cele din urma incep sa-si impartasesc motivele prin care au ajuns in aceasta "casa". In astfel de momente apar flash-back-uri cu infractiunile facute de unii condamnati: talharii, jafuri, omoruri, femei, etc. Evenimentele din peninteciar au loc in preajma celor ce inspirau frica, cei care conduceau cu adevarat Carandiru: Abanos, un hot distins, un lider si arbitru respectat; Maria Sa, cel care cu mult stil si abilitate si-a impartit viata între jafuri si femei; Ezequiel, un fost surfer, doborat de pe val de droguri; Pumnal, un ucigas brutal care îl descopera pe Dumnezeu.
Toate bune si frumoase pana cand dupa un meci de fotbal jucat intre doua echipe de infractori, sangele din cativa condamnati incepe sa fiarba urmand sa-si imparta pumni in stanga si in dreapta. Din pumn in pumn evenimentul i-a amploare astfel ajungandu-se la o revolta generala. Celulele sunt devastate, distruse si holurile incendiate. Puscariasii se grabesc sa-si scoata din saltelele paturilor suprapuse bucati de tabla transformate in baionete. Totul se termina atunci cand, somati de conducerea peninteciarului, acestia "predau armele" si fluturand steaguri albe uriase printre gratiile geamurilor. Cu toate acestea 300 de politisti navalesc în penitenciar si ucid cu brutalitate peste o suta de detinuti neinarmati. In urma acestui masacru, peninteciarul a fost inchis si in scurt timp, demolat.

Cu toate ca acest film e destul complex, prezentand alternativ prezentul si trecutul unor personaje, firul evenimentelor este foarte fluid si bine masluit. Scenele foarte violente, conditiile mizere cat si comportamentul tuturor evidentiaza intr-un mod impresionant realitatea din spatele peninteciarelor. Atmosfera creata m-a facut ca in cele 2 ore de vizionare sa privesc acest spatiu inchis intre ziduri inalte ca o mica comunitate, privelistile de afara trasformand curtea inchisorii intr-o piata aglomerata a unui oras brazilian. Si nu in ultimul rand tin sa apreciez prestatia actorilor care au intrat foarte bine in pielea personajelor.

Nota: 8/10

Last edited by SoX : 21 Apr 2010 at 16:38.
SoX is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules