Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 25 Sep 2008, 16:55   #41
films4all
Guru

films4all

oohh pick me.. pick me.. da sa se si filmeze si-ntr-o zi de joi..ca altfel nu mai vreau! si cu cadre lungi... lungi :lol: aa..si nu azi... joia din zi si luna fara sot.
oka pupici merci papa
Old 25 Sep 2008, 17:00   #42
bre
Guru

bre

ok..ur on. da tre sa astepti sa se gaseasca si o partenera
Old 25 Sep 2008, 17:02   #43
films4all
Guru

films4all

orsicum trebuia sa astept mai intai ziua de joi din ziua si luna fara sot asa ca e oka!
Old 25 Sep 2008, 17:24   #44
Se7en
Veteran

Se7en

Originally Posted by bre:
replica 2: ideea era ca m-am saturat de filmele americane cu sex fantastic-bombastic-elastic care nu fac decat sa iluzioneze adolescentele visatoare (si nici pe alea, ca acuma conteaza masina si portofelu'- in rest, daca poate bine, daca nu... ). viata nu e mereu originala si fascinanta, asa acum nici sexul nu e mereu extraordinar si fascinant. si asta e o mostra de sex neoriginal si nefascinant. nah...
common people sunt oamenii care nu-si pun probleme. ignorance is bliss. iar ce care nu au parte de ignorance si-o doresc uneori, ingroziti de ceea ce le ofera starea de constienta.
dar fiecare, oricat de constient ar fi, are parte de his common life. filmul asta e despre common people cu common life. dar ar putea fi despre oricare din noi. e drept ca nu esti doar un muncitor in fabrica, dar de cate ori n-ai fost pus in fata unor discutii sterile si de umplutura?

replica 3: cine ar vrea sa faca sex pe reclama de milka? :lol:

Replica 1 la replica 2: Ai face sex cum au facut cei doi? Ignoranta e intr-adevar bliss? Mi-e teama ca n-ai vrea sa mai intalnesti oameni intr-adevar ignoranti din orice punct de vedere. Ignoranta nu e un bliss decat pentru cei egoisti. Ceilalti s-ar putea sa sufere imens de pe urma ei. Suntem toti oameni pana la urma. Cat despre sex pe ecran l-as cita pe Ridley Scott: "Sex is boring unless you're doing it."

Replica 2 la replica 3: films4all
Se7en is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 25 Sep 2008, 17:30   #45
films4all
Guru

films4all

Originally Posted by Se7en:
Ignoranta nu e un bliss decat pentru cei egoisti. Ceilalti s-ar putea sa sufere imens de pe urma ei. Suntem toti oameni pana la urma.

Dude. Asta e! Cea mai tare replica.
100% deacord cu tine!
100% Adevarat!
100% 100%
Old 25 Sep 2008, 23:36   #46
films4all
Guru

films4all

Originally Posted by films4all:
Ignoranta nu e un bliss decat pentru cei egoisti. Ceilalti s-ar putea sa sufere imens de pe urma ei. Suntem toti oameni pana la urma.

Dude. Asta e! Cea mai tare replica.
100% deacord cu tine!
100% Adevarat!
100% 100%

Cea mai tare.. dar mai greu de pus in practicã...
Ehh..well.. suntem în era în care doar tehnologia avanseazã/ progreseazã.
Old 26 Sep 2008, 02:56   #47
Planmaker
Veteran

Planmaker

Send a message via Yahoo to Planmaker

Replica 1 la replica 2: Ai face sex cum au facut cei doi? [...]

Mah, acuma ce sa zic? Daca stai si reflectezi la rece totul, poate iti lasa un gust amar... dar pe moment nu ti-ai pune problema asta si ar fi totul foarte ok. Adica, it's normal sex. D-ala de care face lumea. Satisfacerea nevoii, eliberarea tensiunii sexuale, shit like that. It's the most basic of it.

Acum, nah, si mie mi se pare ca filmul are totusi o problema (ca sa nu mai ramana Se7en singur si films4all cu... umm.. Gabriela :? ), dar nu e faptul cum prezinta scena de sex, sau scena urinatului. Ci tocmai faptul ca le prezinta. De fapt, intregul film mi se pare degeaba, nu doar aceste scene, care, la urma urmei, sunt o parte dintr-un intreg. Da, asa e in viata. Stim foarte bine. Am simtit-o pe pielea noastra si o simtim in fiecare zi (poate nu neaparat si sexul ). So, why make a movie about it?

Reactia mea cred ca a fost: "Da, domnule realizator al filmului, sunt de acord, sunt PERFECT de acord ca ce ati aratat acolo e adevarat."... si atat.

E rasuflat. E ca si cum ai face un film in care sa arati ca 2+2=4.: everybody ALREADY KNOWS that!

Oricum, Se7en le-a zis bine asa cum le-a zis la inceput
Planmaker is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 26 Sep 2008, 12:35   #48
bre
Guru

bre

@se7en - replica n la replica m
atunci cand esti ignorant esti si egoist, pentru ignori ca sa-ti fie tie bine. ca sa nu te mai doara. si atunci cand nu iti mai pasa e bliss. un "bliss" al ignorantilor.
acuma, fiecare e putin ignorant, altfel nici nu cred ca ai putea supravietui, ideea e sa te retragi atunci cand simti ca incep sa amortesti de tot.
daca as face sex ca aia doi? pai poate daca as fi in situtia ei, da.

@planmaker
de ce prezinta o scena de sex?
asta se leaga de ce s-a discutat la "bad art". de ce aleg unii sa reprezinte in arta lor mate scoase si oameni masturbandu-se etc? de ce? de ce? de ce? o intrebare la care eu nu am un raspuns satisfacator. probabil ptr ca vor sa socheze. dar macar unii o fac cu stil
http://www.moma.org/images/collectio...20607.1983.jpg

altii nu:

http://www.dontgohere.com/blog/wp-co...3/nerdrum3.jpg

probabil la fel e si in filme. acuma scena din joi mie mi s-a parut a fi totusi cu stil, but hey it's just me . probabil vi se pare ciudat, pentru ca ati ascocia-o mai degraba cu pictura lui nerdrum...

si apoi: "stim asta deja, la ce ne mai ziceti"...pei asa poti sa zici despre orice reprezentare. nu conteaza ce prezinta pana la urma, ci CUM prezinta
Old 26 Sep 2008, 13:18   #49
films4all
Guru

films4all

probabil la fel e si in filme. acuma scena din joi mie mi s-a parut a fi totusi cu stil, but hey it's just me . probabil vi se pare ciudat, pentru ca ati ascocia-o mai degraba cu pictura lui nerdrum...

Pai da, stil are, dar unde e arta? Unde e carligul? (cum zicea un bun profesor de regie) Asa cum bine stim, un film nu da solutii ... un film te face sa-ti pui intrebari iar tu bre vii bine cu intrebarea "de ce?" si "de ce?". Dar asta e problema; doar aici ne oprim la de ce fara sa gasim singuri raspunsuri. Ramanm la "bun..si de ce?" si doar aici. Asta e marea problema a filmului din punctul meu de vedere.

si apoi: "stim asta deja, la ce ne mai ziceti"...pei asa poti sa zici despre orice reprezentare. nu conteaza ce prezinta pana la urma, ci CUM prezinta

Aici intri intr-un punct destul de delicat si anume faptul ca pentru cineva un lucru poate sa fie semnificativ si pentru cineva acelasi lucru nu poate deveni seminficativ indiferent cum l-ai prezenta pentru ca pur si simplu nu ii poate starni interesul; de ce? Poate pentru ca acel lucru ii se pare prea comun etc. Deci, este foarte greu sa gasesti ceva care sa starneasca interesul, si nu spun tuturor, ci macar majoritatii, si abia apoi se pune problema foarte importanta... cum prezinti acel ceva. Din punctul asta de vedere, cred ca regizorul n-a avut viziune astfel incat, subiectul sa fie punct de interes pentru majoritatea deci a cam clacat.
Old 26 Sep 2008, 17:23   #50
bre
Guru

bre

pai, tocmai de aia eu ziceam ca din moment ce nu poti sa iti raspunzi la intrebarea de ce...poti macar sa vezi cum...
ptr uneori cum il poate salva pe de ce...
totusi poate ca in film faza nu functioneaza la fel ca in pictura (de care eu ma las probabil f influentata atunci cand judec alt tip de arta)
iar chestia cu majoritatea e dicutabila. ai vreun sondaj facut in urma vizionarii filmului?
Old 26 Sep 2008, 22:22   #51
films4all
Guru

films4all

pai, tocmai de aia eu ziceam ca din moment ce nu poti sa iti raspunzi la intrebarea de ce...poti macar sa vezi cum...

Nu! Mai spun odata: filmul (in general) nu arata "cum" si nici nu da solutii.. filmul te face sa te intrebi!

iar chestia cu majoritatea e dicutabila. ai vreun sondaj facut in urma vizionarii filmului?

Nu si nu am nevoie de sondaj. Stiu ca oamenii care iubesc filmul/arta, nu cred ca vor sa mearga la film si sa vada cum a ajuns una sa si-o puna cu unul. Prin ce a trecut ea pana s-a ajuns acolo, ce a facut el..si etc.
Old 27 Sep 2008, 16:14   #52
Se7en
Veteran

Se7en

Nu! Mai spun odata: filmul (in general) nu arata "cum" si nici nu da solutii.. filmul te face sa te intrebi!

Aici sunt de acord cu bre, daca filmul nu reuseste sa raspunda la "de ce", la "cum" el poate raspunde mult mai usor, si artistic in acelasi timp. Problema e ca nici macar la "cum" nu poti garanta ca un film raspunde satisfacator, si asta e cazul lui "Joi" care nici nu are pretentia sa ne raspunda la "de ce" oamenii aia fac ce fac, insa din pacate nici printr-un "cum" mai ieftin dar plin de simboluri filmul nu reuseste sa ne satisfaca.
Old 27 Sep 2008, 17:01   #53
films4all
Guru

films4all

Aici sunt de acord cu bre, daca filmul nu reuseste sa raspunda la "de ce", la "cum" el poate raspunde mult mai usor, si artistic in acelasi timp. Problema e ca nici macar la "cum" nu poti garanta ca un film raspunde satisfacator, si asta e cazul lui "Joi" care nici nu are pretentia sa ne raspunda la "de ce" oamenii aia fac ce fac, insa din pacate nici printr-un "cum" mai ieftin dar plin de simboluri filmul nu reuseste sa ne satisfaca.

Da dom'le..dar unde e artisticul? Unde e carligul and all? Asta zic si eu. Ca nu are si ca le-a ratat pentru ca ales un subiect atat de pueril.
Ceea ce spunea bre legat de "cum" si "de ce" are legatura mai mult cu pictura, dar nu si cu filmul.
Si tot acest "cum" si "de ce' e un joc de vrajitorie mai mult.. nici decum.. ceva de sine statator; aplicabil everywere ori eu am vorbit la modul obiectiv.
Old 27 Sep 2008, 17:37   #54
bre
Guru

bre

tu ai editat? eu asa cred. asa ca editez si eu.
da. poate ca in film nu e valabil. desi.....ar putea
Old 27 Sep 2008, 17:47   #55
films4all
Guru

films4all

Pai da.. am cam editat pentru ca.. ceea ce am scris, era mai mult o jignire adusa gandirii lui cu referire la modul incoerent in care a scris mesajul de mai sus. L-am citit de vreo 8 ori .. cam asa.. pana l-am inteles. Deci.. n-am vrut sa-l jignesc pe Se7en, pe care de altfel il stiu si este un bun prieten.

Si.. Megatron ti-a placut.. ne mutam pe topicul Megatron?
Old 27 Sep 2008, 17:55   #56
Pauline Kael
Banned

Pauline Kael

...
Pauline Kael is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Sep 2008, 17:58   #57
bre
Guru

bre

aaa...ok. e bine. ca si eu ticluisem un mesaj cam uracios ptr ca mi se paruse ca te-ai luat de se7en fiindca era de acord cu mine . ok. hai sa ne mutam pe megatron. joi s-a dus.... e deja sambata.

hello pauline. asteptam sa faci si tu sex pe reclama de la milka si sa ne zici num a fost in traducere libera sa vezi filmu' "joi"
Old 27 Sep 2008, 18:07   #58
films4all
Guru

films4all

(A sters ea [pauline].. am sters si eu
:sleep: )
Old 27 Sep 2008, 18:09   #59
films4all
Guru

films4all

aaa...ok. e bine. ca si eu ticluisem un mesaj cam uracios ptr ca mi se paruse ca te-ai luat de se7en fiindca era de acord cu mine . ok. hai sa ne mutam pe megatron. joi s-a dus.... e deja sambata.

Lol..bre.. de ce m-as fi luat de el pt ca era deacrod cu tine? Doar nu sunt idiot. :huh:

Hai la Megatron. Tu incepi.
Old 27 Sep 2008, 18:47   #60
Se7en
Veteran

Se7en

Pai da.. am cam editat pentru ca.. ceea ce am scris, era mai mult o jignire adusa gandirii lui cu referire la modul incoerent in care a scris mesajul de mai sus. L-am citit de vreo 8 ori .. cam asa.. pana l-am inteles. Deci.. n-am vrut sa-l jignesc pe Se7en, pe care de altfel il stiu si este un bun prieten.

Degeaba ai mai editat ca de "jignit" tot m-ai jignit :lol: :shock: Si nu, ce-am zis eu n-are treaba cu pictura ci cu filmul.
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules