Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Vreau sa stiu

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 15 Apr 2010, 13:15   #41
buticut
Guru

buticut

Contul ala de Twitter al lui ALS smells like fake. I actually like Twitter. Asa tin legatura cu multe persoane pe care mi-ar fi imposibil sa le prind pe messenger, plus ii mai citesc si pe unii who make my day, precum Ebert, Kelly Oxford sau Shitmydadsays .

Quote:
Apropo de fani... Probabil ca as putea fi considerata "fan" LVT, Tarantino sau Christian Bale, dar habar nu am deca au pagini pe twitter.

Not yet .
Old 15 Apr 2010, 13:23   #42
Chambord
x

Chambord

OK, atunci sa dezvalui sursa:
Dilema Veche, in numarul de azi publica linkul cu twitterul lui ALS, iar semnatarul este Marius Chivu.

Deci NU e nici un fake Exista un fake aparut mai de mult, nu stiu cum ii zice, dar cel de mai sus e the real thing.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2010, 13:52   #43
Federico
Snob Elitist

Federico

Daca tot veni vorba, cred ca asta e mult mai interesant decat Twitter-ul sau:
http://agenda.liternet.ro/articol/11...eo-Serban.html
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2010, 19:45   #44
buticut
Guru

buticut

Weird....ma indoiam ca ar fi el, fiindca profilul lui mi se pare chiar....boring . Poate ca nu e el obisnuit sa se limiteze la 140 caractere/Tweet, dar daca i-as da follow as face-o din simpatie, nu din interes. Mai degraba credeam ca ALS e cel despre care spunea el ca ar fi fake .
Old 15 Apr 2010, 21:07   #45
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Bäi, IAR creati topicuri despre nimicuri?
Sä-l mute cineva la Cafenea, aläturi de alea gen "the what the heck topic" sau "hai sa numaram din unun unu panla coispe mi".
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 15 Apr 2010, 22:51   #46
buticut
Guru

buticut

Care IAR, ca asta e vechi de 6 ani ? Doar am reincalzit ciorba, atata tot.
Old 16 Apr 2010, 17:28   #47
redmen
Old School Hollywood

redmen

Originally Posted by Pitbull:
Bäi, IAR creati topicuri despre nimicuri?

Adica criticul de film e un nimic? Pai nu esti si tu ... un critic de film?
Old 16 Apr 2010, 20:48   #48
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

nu, pur si simplu userul pitbull nu suporta sa se vbeasca dspr mine pe forumul LUI...

intr-adevar, contul 'alsbyals' este al meu, in timp ce celalalt, 'leoserban' (veki de cel putin un an) e fake.
am incercat sa semnalez onor dl twitter k acela nu e al meu & sa faca ceva in sensul asta, dar nu s-a intimplat nimic. am inteles k multe persoane publice, de la basescu la mircea badea trecind prin simona senzual - la noi - si de la obama la sarkozy trecind prin gwyneth paltrow - la ei - au conturi false de twitter, asa k m-am lasat pagubas, facing the fatality

mie-mi pare rau k marius chivu l-a recomandat in dv, it was not meant to be.
nu caut 'followers', nici 'retele', nici nu tin sa intru in vreo 'comunitate' online; pur & simplu este vba dspr o 'jucarie' noua care-mi permite sa fac ceea ce am visat dintotdeauna: cronici de 140 semne (de fapt, nu fac decit sa comprim cronici deja existente & sa le traduc in engl)

ps cit dspr parerea unora k acel cont fake era 'mai al meu'... what can i say: shit happens - & i'm not responsible when it's (s)hitting the fan
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 16 Apr 2010, 21:41   #49
Pitbull
Unlikely Messiah

Pitbull

Fleosc-Marito cu egocentrismul (ca de obicei).
Mä refeream la un alt "nimic", mult mai relevant - si mai on-topic. Ce rost are sä bati apa-n piuä la nesfârsit despre caracterul profesionist sau hobbyist al criticii de film? Subiectul e oricum margial, dar, mä rog, hai sä zicem... S-a spus ce era de spus, acum mai continuäm dacä avem argumente noi, n-o frecäm asa pân-la loc comanda.
Pitbull is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Apr 2010, 05:51   #50
Alex Leo Serban
Guru

Alex Leo Serban

q.e.d.
cum s-a intimplat si cu alte ocazii, orice referire la als are darul de a stirni proasta dispozitie a maretzului user pitbull...
as intreba totusi - in acest caz concret - in ce calitate pune pumnul in gura celor care au kef sa discute: este un topic creat de 'pinky' (care, deci, nu crek e 'pitbull'!?) & moderat de gloria & stefando!

a bon entendeur

ps 2 interviuri care dau un eventual raspuns la intrebarea topicului:

http://www.catavencu.ro/alex_leo_ser...ana-13376.html

http://revistacultura.ro/blog/2010/0...mat-revolutia/

(atentie: sint 3 episoade!)
Alex Leo Serban is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 17 Apr 2010, 07:58   #51
Dragomara
Banned

Dragomara

Send a message via Yahoo to Dragomara
Talking

Originally Posted by Alex Leo Serban:
nu, pur si simplu userul pitbull nu suporta sa se vbeasca dspr mine pe forumul LUI...

intr-adevar, contul 'alsbyals' este al meu, in timp ce celalalt, 'leoserban' (veki de cel putin un an) e fake.
am incercat sa semnalez onor dl twitter k acela nu e al meu & sa faca ceva in sensul asta, dar nu s-a intimplat nimic. am inteles k multe persoane publice, de la basescu la mircea badea trecind prin simona senzual - la noi - si de la obama la sarkozy trecind prin gwyneth paltrow - la ei - au conturi false de twitter, asa k m-am lasat pagubas, facing the fatality
Hei, da'asta chiar îmi scăpase!!

Mă întrebam acum dacă voi apuca ziua în care cel puţin unul dintre voi (cel de-al doilea fiind Pitbull) să ajungă la performanţa ca cel mult o dată pe săptămână să nu mai înţepe pe nimeni (sau pe celălalt). Poate că jobul ăsta în care, de ani buni aţi devenit specialişti ar trebui omologat, ceva; poate că ar trebui să vă plătească cineva (eu în niciun caz!!), altminteri păcat de energia consumată şi de timpul pierdut.
Dragomara is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules