Go Back   Cinemagia Forum > Totul despre filme > Cinematografia romaneasca

Reply

Thread Tools Search this Thread
Old 27 Oct 2004, 11:35   #21
raptor
Leprechaun

raptor

.da,dar dumnezeirea zace in detalii.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 27 Oct 2004, 12:01   #22
nume
the mithbuster

nume

Send a message via Yahoo to nume
da da , si esentele tari se tin in sticlute mici...
nume is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Nov 2004, 12:47   #23
Blue
Veteran

Blue

Numeee

Nume, de ce tata pui cate doua mesaje odata ?? Nu tu ziceai ca esente tari in sticle mici?? Pune unu si bun, ca imi ocupi locul de guru! Si mai este ceva ce sunt nelamurit. Acolo la Ambra Blu sau nu stiu cine scrie deasupra BMF. Sa inteleg ca inseamna BIG MOTHER FU****. Si emanuel se ia de noi ca scriem prostii! Oricum daca asta inseamna , asta vreau sa ajung! Mi-am schimbat telul in viata, guru nu imi ajunge!
Blue is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Old 08 Nov 2004, 18:19   #24
jackpot
Guru

jackpot

Originally Posted by raptor:
.prostii.
Piersic e singuru' simpatic din "vechea garda" -daca simpatic poate fi o calitate actoriceasca.ia' voi poote ar trebui sa nu va urcati cu poola pe pereti doar asa,ca sa fie ceva zis.

Ur right, daca ne uitam inapoi si la filmele pe care le are in spate e unul din cei mai mari din generatia veche. Chiar daca acum face emisiuni melancolice mai nou. Dar decat sa stea acasa si sa astepte pensia plictisit macar face ceva, spre deosebire de altii.
Old 08 Nov 2004, 22:18   #25
nume
the mithbuster

nume

@jackpot Adevarul e ca are o filmografie impresionanta....Sa spicuim din ea: Flacaul si focul; S-a furat o bomba;Sapte baieti si-o strengarita; Tunelul ; frumoasele vacante.......si lista continua pana la vreo 80 + scuipatorul de seminte prajite de tzatza leana-Margelatu'. Eu sunt de vina ca am dezgropat cadavrul aici, si un retard(blue), s-a gandit ca ar fi bine sa-l reactiveze.
Old 03 Dec 2004, 20:56   #26
nume
the mithbuster

nume

Se pare ca azi este ziua "vestilor bune".
Piersic si-a reluat emisiunea pe tvr 2 , la fel de "proaspat" si de sarmant ca intotdeauna. Ce e nou sub soare ? A reusit in sfarsit sa-si schimbe sacoul negru de lautar. Are unul nou , alb de bisnitar, a la "vitan" style. :w00t:
In schimb si-a pastrat batista rosie si helanca neagra.
A reusit sa ma incante cu al sau fosilizat invitat - "Mishulica" Fotino. Ca de obicei , cei doi s-au puput vreo doua ore in fund , au depanat amintiri despre indepartata lor tinerete si au revazut pelicule mucegaite de acum 40 de ani . Secventele din Elixirul tineretii au fost o reala placere. :hmm:
''Mishulica'' a promis ca o sa revina . Piesic l-a incurajat spunand ca un actor asa de mare nu poate sa incapa intr-o singura emisiune. Din frate frate nu l-a scos. Intre timp sms-rile de la nostalgici bashiti curgeau pe burtiera ecranului cacalau. :love:
Old 15 Dec 2004, 15:32   #27
mhflgr
Senior

mhflgr

Ati auzit ca Piersic Sr. revine la film? E vorba de "Fix Alert", un lungmetraj al lui Piersic Jr. (cine altcineva i-ar mai fi dat un rol ?), care e gata (dar in digital) si ar putea intra in circuit la anu', daca isi gaseste distribuitori. Eu sunt tare curios ce-o sa iasa...
Nu stiu altii cum sunt, da' mie mi-a placut Margelatu, acest camp macho al filmului romanesc sub comunism :lol: . Si in "De-as fi Harap Alb" al lui Gopo era simpatic. In rest, actorul de film Florin Piersic nu prea exista.
Old 15 Dec 2004, 15:41   #28
nume
the mithbuster

nume

Am auzit de el de la un insipid , bendeac sau dendeac , care se lauda ca a mancat "sandvisele" cu familia geniala piersic , la filmari. Mai era una care se lauda ca a mancat aceleasi sandvisele cu Coca Bloos. Se pare ca e o moda noua. Oricum , am trait s-o aud si p-asta, marele cavaler in grad de bashit sef e regizor. :sick:
Old 16 Dec 2004, 10:24   #29
mhflgr
Senior

mhflgr

Originally Posted by nume:
Am auzit de el de la un insipid , bendeac sau dendeac , care se lauda ca a mancat "sandvisele" cu familia geniala piersic , la filmari. Mai era una care se lauda ca a mancat aceleasi sandvisele cu Coca Bloos. Se pare ca e o moda noua. Oricum , am trait s-o aud si p-asta, marele cavaler in grad de bashit sef e regizor. :sick:

Pai nu el e regizor, ci fiu-su; el e doar "special guest star" .
Iar mancatorul de sandvisuri de care vorbesti se numeste Mihai Bendeac si a avut un rol principal si in "Milionari de weekend". Mi se confirma deci banuiala: nu ai vazut filmul ala .
M-am hotarat sa incerc sa mananc sandvisuri alaturi de cat mai multa lume, poate dau peste vreo vedeta care sa-mi transmita si mie harul ei 8) .
Old 16 Dec 2004, 13:12   #30
nume
the mithbuster

nume

1)Filmul l-am vazut ,cauta la sectiunea "star" de pe cinemagia, ai sa vezi ce panarama a fost pe marginea lui bendeac asta, care la un moment dat si scrie acolo. :shock: Baiatul e penibil , i-am pocit numele intentionat.
2)E doar protagonist , fii-su e regizor = tot aia. :sick:
Old 16 Dec 2004, 14:44   #31
mhflgr
Senior

mhflgr

Originally Posted by nume:
1)Filmul l-am vazut ,cauta la sectiunea "star" de pe cinemagia, ai sa vezi ce panarama a fost pe marginea lui bendeac asta, care la un moment dat si scrie acolo. :shock:

cautat, citit, injurat, postat, injurat, plecat
si tot nu m-ai convins c-ai vazut filmul
Old 11 Jan 2005, 02:33   #32
nume
the mithbuster

nume

Originally Posted by herbert:
paunescu este un porc (chiar el a spus-o), iar florinel senior este un porculet.
Nu mai deschid topic nou pentru paunescu, nu merita. Asa ca ma leg de ce au scris Herbert(aici) si Korben(la cel mai recent film vizionat).

Vazut in seara asta la Nasul (b1) "Te salut generatie in blue jeans !!!", un "documentar" despre cenaclul flacara.
Ce porc impanat, asta se credea ceausescu 2. Ce gunoi "filmul", cat de manipulator, Moore ala era acuzat pe nedrept de asa ceva, zau.
Vai, multimea il adula pe providerul de butelii si salam de sibiu de la Barca. Cat consens, cata iubire, ce armonie utc-ista a multimilor. Ei cantau la frunza :w00t: , ei se iubeau, o adevarata generatie flower power neo comunista de strungari si tesetorese.

Paunescu nu e porcusor, e un porc jegos. N-am putut sa nu observ ca bardul avea mercedes, in perioada aia (magariile se intamplau in '81).
Privilegiatii de ieri, privilegiatii de azi. :sick:

@pitbull stii cine l-a c*****?

Si ca sa fiu on topic, iata-l si pe maistrul mishel intr-o companie demna de toata lauda si stima, enjoy ! Minunat fularul, va era dor de el ? :w00t: No comment .

http://www.ciup.de/guta.htm
Old 29 Jan 2005, 15:43   #33
VladRock
Junior

VladRock

singurul lucru care-mi place la Margelatu' e modul in care termina recoltele de seminte(din cele fara miez,ca filmele-s de pe vremea lu' ceasca)ale tuturor tarilor sud-americane.un actor din vechea garda,lipsit de un real talent actoricesc ca si altii din vremea lui.
Old 29 Jan 2005, 19:34   #34
Nae
Dead Man Walking

Nae

Send a message via Yahoo to Nae
Vladut... stiim ca vrei sa faci cat de multe mesaje poti, incat sa devii si tu cat mai repede Guru... dar te rog eu mult, hai nu ami dezgropa chiar toate cadavrele pe care le gasesti, ok?

in rest, imi pace cum gandest...
Nae is offline   Reply With Quote sendpm.gif
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules